Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

super ama lıstenın 6.sı olmakta bı basarı deılmı:)) haftaya ılk ucteyım kıslar inşallah

ellerine sağlık canım.herkesi tebrik ediyorum...

günaydın kısceler nasılsınız

1.öğün

bırkac adet bulgurdan zeytınyaglı yaprak sarması:18:
1 avuc peynır 8adet zeytın
2ince dılım salam ince dılım kasar peynırı
1 gun kurusu
bır ıkı cevız
siyah üzüm kurusu 5 -6 adet

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul,2 yumurta kaysı kıvamında ,15 zeytın,bır avuc beyaz peynır,ıkı bıber, bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),2 kuru ıncır,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne tuketıyorum)............... Yemekten oncekı ruh halım : Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Hafta sonu çok yoğundu menüleri yazamadım.

Dün
Sabah
Klasik Karatay kahvaltısı

Akşam
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 kase ev yapımı yoğurt
1 hurma
1 omega 3 950 mg.

Sıvı : 2 lt.su, bitki çayları, çay, kahve

Spor: yok

Bu akşam spor salonuna başlamayı planlıyorum. Evde her ne kadar küçük bir spor salonundaki kadar alet varsa da anladım ki ben evde spor yapamayacağım. Evdeki işleri yapmaktan (Haftanın 6 günü günde 10 saat çalışınca evdeki işler bitmiyor maalesef) spor yapmaya vaktim olmuyor.

Sevgiler hepinize,

Günaydın herkese

İyi haftalar diiyorum......

1.ÖĞÜN : 1 YUMURTA
8 adet zeytin
2 yemek kaşığı lor
1 fincan kahve

Hepinize kolay gelsin..
Bu hafta herkes hedeflediği kiloya ulaşsın işaaalllllaaaah :)

gerçekten işe yarıyormu acaba:))

gercekten ıse yarıyor.ben bu zamnada kadar okadar cok dıyet denedım kı bılemessın dıyetısyene gıttım ama gene de 1 ayda tok kalarak 5 kılo veremedım.suan gercekten tokum dıyet deıl saglıklı beslenıyorum.bence varsa senınde fazla durma basla derım cıddı anlamda faydasını gorecegınden emınım

gunaydın cnm inşallah

Aktıf kıloma uygun cok pahalı gıysıler almıyorum,3 ayda bır yenı kıyafet gerekıyor.

Eklentiler

• $a38.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
buda mantıklıymış canım denenebilir..

ayyyy sabah ne kadar güzel başladı bu haberle bi bilsen canımmm ellerine sağlık sayende tüm günüm güzellll ve haftamda kaçamaksız geçer inşallah :)

2011 in son defdeflenen kilolarını ben uğurlayacağım bir daha gelmemek üzere :)

Ben 73 kilo iken başka bir beslenme programı ile başlamıştım. 63,7'ye kadar indim, sonra yaz tatili geldi ardından ramazan bayramı derken bende ipin ucu kaçtı ve ben 67'ye kadar çıktım. Eylül ortasında kendimce bir düzenle başladım sonra Karatay'a geçtim 61,8'e kadar indi ama kurban bayramında yaptığım kaçamaklar yüzünden hala kendime gelemedim bir ileri iki geri dönüp duruyorum. Bazen 63'e bile çıktığım oluyor:-( Ama dün milat dedik bakalım bu hafta neler olacak. Bu sabah normal yedim...

Bence 3 ayda verilir, zaten başlandığında biraz hızlı gidiyor. Sonrasında da beslenme düzeni dışına çıkılmadığında problem olmaz. Hatta biraz yürüyüşle destekleyebilirseniz daha kolay sonuca gidersiniz....

kolay gelsin

Ellerine sağlık canım.-)

Herkesi tebrik ederim

sağol canmı valla dün zencefil karanfilelma ayva yaprağı karabıber kaynatıp içtim iyi geldi. sıkıntım bacaklarımın ve kaslarımın ağrıması . 2 de randevu aldım kbb dan. bakalım ne diycek. içmedik ilaç kalmadı 1.5 aydır ya karaciğerim mahvoldu bu ilaçlardan insallah bu son olur bu ilaçlar.

asureyi çok severim gecen sene 1 düdüklü yapmıstım ve içmistik bol kuruyemisliydi

tesekkürler deniycemmm

spor salonuda olsa evde olsa bu spor alıskanlık ya benim aletim yok sanırım ondan yapmıyorum diyorum. eliptik bisiklet alcaktım vazgeectim lesliye zaman ayırıp yürüyebiliyorsan dimi herseyi yaparsın leslie zaman ayıramıyorumki spor aletine ayırsam. bizde arkadaslarla spor salonunu gidelim dilyouz . daha önce bi maceram olmustu hazırlan çık terlyosun eve gel aman oda sıkıyordu ya evde yapmak daha rahatt olmustu ama sen yap canım benim başarılar

hikayelerimz hep mi aynı olur ya şuna baksana 60. 1 e kadar zayıflamıstım diyetisyenli 73 den. sonra yaz tatılı vs derken 66 oldum. sonra kerdi çabamla 62.3 e indim yine bir yaz ve ramazan girdi. 62.8 olmustum enson. kurban vs derken 1 ay kayıpla daha doğrusu iyileşmeyi bekledim hep iyilesmemde uzadı ben hala hastayım bir türlü motive olamadım artık yeter dedim dün milat kabul ettim65.1 le bugun 64.8 im yavas yavas gitcek.
çünkü ben mesajlarıma hep yazıyordum zayıflamayı öğrendim diye hergün gr gr gidiyordu. yine o günlere döneceğim ve bu yaz istediğim bikiniyi giyeceğim

Günaydıııınn

Kahvaltımı yazayım

Kalkınca elma sirkeli su, ardından 3 bardak kadar normal su..

2kk beyaz peynir, 1yk kadar labne peynir, 4 ceviz, 1 kuru incir, 1/2 yerli muz, 1 adet zeytin, çay

Sporum henüz yok, işten dönerken yürürüm büyük ihtimal, sıvı şimdilik 1 lt, hedefim 3 lt

Hepimize bol kilo kayıplı bir hafta olsun...

günaydıın...................saphıraaa ben de geliim mi karatay a..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…