Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım senin yaş kaç boy kaç bmı ye bakınca 52 çok az duracak gibi geldi bana.18 in altına düşersin.oda avsiye edilmeyen zayıflık:44:

Biraz alma payı da bırakmak istedim.
Bir de aslında ideal kiloya göre değil de aynadaki halime göre değerlendirdim.
Spor yapıyorum ama basenlerim biraz daha erisin istiyorum.
Yine de 2 kg sonra bir daha bakarım halime gerektiği yerde dur derim.

bu milat meselesi nedir ben kaçırmışım

Son zamanlarda salmıştık ya onun toparlamasının başlangıcı profitcim.

Neyse hadi geçmiş olsun...Biz de meraklanmaya başlamıştık....

İyi akşamlar herkese

kıza ders çalıştıracağım diye bütün gün giripte yazamadım...
Hafta arası iş haftasonu ders :)) Daha kolay zayıflamam lazım ama olmuyorrrr işte ...
Sabah kahvaltımı yazmıştım.

2. ÖĞÜN : Karatay kabak tatlısı 2 küçük parça ceviz ve tarçınlı
sade kahve

Bu arada dün akşam tatlı için biraz tatsız tuzsuz dedim evdekilerin yorumlarına bakarak ,,
ama bugün yedim bence mükemmel ..
Evdekilerede üzerine bal,tarçın ve ceviz koyarak verdim ,bu seferde onlar bayıldı...

Misafir gelince rahat rahat yapılabilir:)

3.ÖĞÜN: Fırında sebzeli tavuk
2-3 kaşık yoğurt

3 litre limonlu su

Hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
Kalkınca : Elma sırkelı su

kahvaltı : 2 yumurta haslanmıs , avuc ıcı kadar peynır , 10 zeytın , bıraz cevız , 2 ıncır

oglen : Bıraz cevız , ufak bır muz , bıraz peynır (ev yapımı)

aksam : 1 tabak kıymalı ıspanak yemegı uzerıne sarımsaklı yogurt

bol su ve yesıl cay

arkadaslar bu dıyete baslayalı yarın tam 3 hafta olacak hıc meyve yemedım kuru kaysı harıcınde.bugun ılk defa degısıklık olsun dıye kahvaltıda kaysı yerıne ıncır yedım ama sunu farkettım benı cok acıktırdı.3 haftadır boyle bısey hıc yasamamıstım bence ıncır benı acıktırdı

İyiyim canım sağol, 2 hafta filan çektim ama sonunda ağrı geçti çok şükür. Bu hafta da tedavi bitiyor, ufak bir operasyon geçirdim...

Ohh ben bu haftasonu izin verdim spor açısından kendime dün ve bugün birşey yapmadım o sabeple, ama yarın normale döneceğim.
Ben gün gün kilo durumumu ve spor durumumu not alıyorum. Geçenlerde notlarımı inceleyince farkettim ki açıkhavada 30-40 dk yürürken spordan daha fala verim alıyormuşum. Leslie tabii ki hiç yapmamaktan iyi ama yürüyüş gibi de olmuyor benim için:-( Çizelgemi inceleyince dışarıda yürüyüşü bırakalı kilo verme hızım düşmüş hatta bazı zamanlarda durmuş bile. Bayram sonrası fırsat bulduğum hergün dışarıda yürüdüm, 2 kiloya yakın vermiştim...Ama evde bir bıdık var ve ben onu bırakacak birisini bulmakta zorlanıyorum:-( Soğukta onu da dışarı çıkarmaya kıyamıyorum...Neyse bulucam bir formül

Senin kilon gayet iyi ama zorlanmıyorsun kendini rahat hissedene kadar devam edebilirsin yeter ki kilo vermiyorum stresine girme...Bu halinle fıstık gibisin zaten

Benim kızım 2 yaşına yaklaştı ben de 2 aydan fazladır uyguluyorum tabii zaman zaman kaçamaklarla...Sütün kalitesine negatif bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Miktarı da bende azalmadı ama ben çoğunlukla 3 lt su tüketiyorum en az...

1 yaşını geçmiş zaten, herşeyi yiyor olması lazım. Anne sütü destek oluyor zaten doyurmuyor bundan sonra...

Ama tabii her bünye farklı, deneyebilirsin biraz duruma göre karar verirsin olmadı...

Afiyet olsun canım,

Kabak tatlısını ben de deneyeceğim.

Ama aklıma takılan bir nokta var, burada da meyveler pişiyor acaba trans yağ olayı ne oluyor ki....:26:

Akşam menümmü yazıp kaçayım ben miniş uykuya gidecek

Sabah kahvaltıdan sonra canım günboyu birşey istemedi, acıkmadım da zaten...

Akşama:

2 tane acılı çiğköfte, 3 yk kadar tavuk şiş(ama minik minik doğranmış), 1/2 kase yoğurt, yeşil salata, 5 ceviz, 3 kuru incir, biraz da soğan yedim ama midemi çok ağrıttı çiğ soğan bana dokunur herzaman ama dayanamadım...

Spor. bugün yok
Sıvı: bol çay ve 3,5 lt su

Öptüm herkesi, iyi geceler...

Saphiracım, beni de listeye alabilir misin? Menü bildirimimi uzun zamandır yapıyorum ama kg bildiriminde bulunmamıştım hiç. Beni de eklersen bahaneyle disiplin getiririm belki kendime

Teşekkür ederim canım...

tebrikler hedefinize yaklaşmışsınız 2 ayda mı verdiniz ben de 71 kiloyum hedefim 60 ve 3 ayda versem iyi olur aslında işe başlayacağım da...bir soru daha spor da yaptınız mı yoksa kızınızın peşinden koşturmaca mı?teşekkürler şimdiden

maşallah canım süpersin
hımm ben de aşağı yukarı doğru miktarda çıkarmışım demekki.misafire 3 katı kadar yapmam gerekir sanırım.
evet ben de çok aşırı kısıtlamalardan hoşlanmıyorum zaten ama tadı güzel olursa beyaz un yerine sağlıklı unları tercih etmek daha iyidir diye düşünüyorum.yani kötünün iyisi gibi.gerçi beyaz unla da yapsam ne kadar un yemiş olacağım ki,o da var
kuru meyveleri de içine karıştırıyorum ben normalde.yine de şekersiz aşure nasıl olur bilemiyorum.sanırım ben doğal tatlandırıcı tercih ederim

25.11.2011 Listesi

1)gamzeed % 3.47
2)ikiz81 % 1.94
3)papadiya % 1.81
4)eski_bir_masal % 1.55
5)loxandra %1.50
6)şekerkiz67 % 1.35
7)saphira % 0.98
8)ceylin1907 % 0.93
9)gul63 % 0

arkadaşlar herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum.Hiç kimse kilo almamış,bu çok güzel bir başarı.haftaya cumanın 1. şimdiden belli gul63

Saphıramm dayanamamış yapmış listeyii ..
Ellerine sağlıkk

Herkesi tebrik ederimm ..

Diş çok zordur ya kolay mı ..
Hele bizim gibi yemeyi seven hatunlar olunca

Arada iyi oluyor izin vermek.
Ben de geçen hafta spor yapmadım diyebilirim.

Aslında evet dışarıda yapmak daha iyi ama çok soğuk üşüyorum.
Bir de giyin çık falan zor geliyor.
Kıyamam annesi üşütme çıkarma o bıdığı dışarı zaten.
Kaç yaşındaydı ?
Küçükse al kucağına biraz büyükse yanında beraber zumba yapın o da eğlensin.

Ben bundan sonrası için kendimi çok kasmadan yapıyorum aslında haklısın.
Fazla kaçamak yapmadan orta halli gidip evet bu deyince de dururum.
Şu an da pek bir şikayetim yok zaten.
Zayıfsın deniliyor genelde.

1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...liste yaptı
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33...2.12.11
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...9.12.11
10. ikiz81....16.12.11
11.şekerkız67...23.12.11
12.gamzeed...30.12.11 (yılın son listesi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…