canım senin yaş kaç boy kaç bmı ye bakınca 52 çok az duracak gibi geldi bana.18 in altına düşersin.oda avsiye edilmeyen zayıflık:44:
bu milat meselesi nedir ben kaçırmışım
kızlarr uzun bir aradan sonra merhabaa
teknolojinin azizliğine uğradım maleseff kaç gündürr netim yoktuuugeldii şükürr bu akşammmm
çokk özledimm sizlerii çok da merak ettim.
cuma bildirim yapamadım tabloyu da hazırlayamadım doğal olarak. :26::26::26:
bu hafta telafi ederiz dostlarr bu cuma ben hazırlarımm bi manilik çıkmazsaa diyeyimm en iyisiii
canım çok yoğun olmaması şartıyla beşamel sosu seviyorum,ben içne azıcık da muskat koyuyorum yeme de yanında yat oluyor.Şöyle bir şey geldi aklıma yulaf unundan yapsam beşamel sosu olur mu acaba:26:QUOTE]
Yulaf unu işlenmiş sayılır mı acaba? Ben de yulaf ezmesi ile yapılan elmalı ve muzlu bir kurabiye tarifi gördüm ama yulaf ezmesi işlenmiş gıdaysa diye cesaret edemiyorum....Hoş arada milföy paztaları filan götürürken işlenmişlik aklıma gelmiyor da
Şİmdi nasıl oldu dişin iyi miii ?
Tedavi falan mı _?
İnşallah gözlemecim bizim de miladımız olsun.
Ben de iyi gaza geldim 7 mil yürümüşümm
Hadi ya en genç ben miyimm ?
Bu yaşlarda kilolara dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum.
Yıllar geçince metabolizma yavaşlıyor ve kilo alımı kolaylaşıp vermek zorlaşıyor.
Hem evlilik falan derken.
O yüzden şimdi 52'ye kadar inmek istiyorum.
arkadaşlar merhaba bu diyeti emziren bir anne yapabilir mi?gerçi kuzum 1 yaşını doldurdu artık kalan kiloları vermek istiyorum emziren ve de bu diyeti yapan var mı cevap bekliyorum...
anne sütü konusu benim için çok önemli çünkü şimdiye kadar sütümü etkilemesin diye diyet yapmadım.ama bu programda protein ağırlıklı olduğundan biraz daha mantıklı geldi...
İyi akşamlar herkese
kıza ders çalıştıracağım diye bütün gün giripte yazamadım...
Hafta arası iş haftasonu ders :)) Daha kolay zayıflamam lazım ama olmuyorrrr işte ...
Sabah kahvaltımı yazmıştım.
2. ÖĞÜN : Karatay kabak tatlısı 2 küçük parça ceviz ve tarçınlı
sade kahve
Bu arada dün akşam tatlı için biraz tatsız tuzsuz dedim evdekilerin yorumlarına bakarak ,,
ama bugün yedim bence mükemmel ..
Evdekilerede üzerine bal,tarçın ve ceviz koyarak verdim ,bu seferde onlar bayıldı...
Misafir gelince rahat rahat yapılabilir:)
3.ÖĞÜN: Fırında sebzeli tavuk
2-3 kaşık yoğurt
3 litre limonlu su
Hepinize iyi geceler
Benim kızım 2 yaşına yaklaştı ben de 2 aydan fazladır uyguluyorum tabii zaman zaman kaçamaklarla...Sütün kalitesine negatif bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Miktarı da bende azalmadı ama ben çoğunlukla 3 lt su tüketiyorum en az...
1 yaşını geçmiş zaten, herşeyi yiyor olması lazım. Anne sütü destek oluyor zaten doyurmuyor bundan sonra...
Ama tabii her bünye farklı, deneyebilirsin biraz duruma göre karar verirsin olmadı...
maşallah canım süpersin
Bence yapabilirsin Saphıracım ya.
Çok sevdiğimiz şeylerden aşırı kısma taraftarı değilim ben.
Spor konusunda 3 mil yapmıştım 4 mil daha yaptım.
7 mil oldu bugün.
Aslında genelde bende de kilo artışı oluyor ama zaten ideal kiloma geldim gibi sıkılaşmak biçimlenmek daha önemli şu zamanlarda.
ve spor yaptığımda etkisini görüyorum.
Tam sayı veremeyebilirim ama ben yaklaşık 4 hurma 1 incir ve 2 gün kurusu kayısı ile yapıyorum.
1-2 ceviz 4-5 badem koyuyorum içine.
10 civarı çıkıyor.
Bence de misafire çok güzel olur.
kuru meyveleri de içine karıştırıyorum ben normalde.yine de şekersiz aşure nasıl olur bilemiyorum.sanırım ben doğal tatlandırıcı tercih ederimBen şekersiz yapıcam valla, çocuklar seviyor kendime şekersiz 1-2 kase aldıktan sonra onlarınkini şekerleyeceğim.
İçinde baklagil var zaten, onlar da bize uygun diye düşünüyorum. Üstüne bol ceviz ve tarçın ile mmmmmm, tatlandırsın diye yerken içine kuru kayısı, kuru incir veya hurma doğranabilir belki...Mis gibi bir öğün yemek olur bence
ben de yulaf ezmesi var,ben onu rondodan geçirip un haline getirebilirim diye düşündüm.İşlenmiş olmasındansa yulaf yasak zaten..onu da anlamıyorum aslında yulaf çok faydalıdır,bağırsakları çok güzel çalıştırır,glisemik indeksi düşüktür ve tok tutar.çorbalarda şehriye niyetine kullanılabilir.unundan bir çok yerden faydalanılabilir ama yulaf yasak demişti gülcanım çok yoğun olmaması şartıyla beşamel sosu seviyorum,ben içne azıcık da muskat koyuyorum yeme de yanında yat oluyor.Şöyle bir şey geldi aklıma yulaf unundan yapsam beşamel sosu olur mu acaba:26:QUOTE]
Yulaf unu işlenmiş sayılır mı acaba? Ben de yulaf ezmesi ile yapılan elmalı ve muzlu bir kurabiye tarifi gördüm ama yulaf ezmesi işlenmiş gıdaysa diye cesaret edemiyorum....Hoş arada milföy paztaları filan götürürken işlenmişlik aklıma gelmiyor da
afiyet olsun canım.evet kuru meyvelerin glisemik indeksi yüksek hatta taze meyvelerden daha yüksek.özellikle kuru üzüm ve incir daha yüksekKalkınca : Elma sırkelı su
kahvaltı : 2 yumurta haslanmıs , avuc ıcı kadar peynır , 10 zeytın , bıraz cevız , 2 ıncır
oglen : Bıraz cevız , ufak bır muz , bıraz peynır (ev yapımı)
aksam : 1 tabak kıymalı ıspanak yemegı uzerıne sarımsaklı yogurt
bol su ve yesıl cay
arkadaslar bu dıyete baslayalı yarın tam 3 hafta olacak hıc meyve yemedım kuru kaysı harıcınde.bugun ılk defa degısıklık olsun dıye kahvaltıda kaysı yerıne ıncır yedım ama sunu farkettım benı cok acıktırdı.3 haftadır boyle bısey hıc yasamamıstım bence ıncır benı acıktırdı
tamam canım eklerim seni de.listeye girince hepimiz sırayla liste yapıyoruz biliyorsun değil miSaphiracım, beni de listeye alabilir misin? Menü bildirimimi uzun zamandır yapıyorum ama kg bildiriminde bulunmamıştım hiç. Beni de eklersen bahaneyle disiplin getiririm belki kendime
Teşekkür ederim canım...
25.11.2011 Listesi
1)gamzeed % 3.47
2)ikiz81 % 1.94
3)papadiya % 1.81
4)eski_bir_masal % 1.55
5)loxandra %1.50
6)şekerkiz67 % 1.35
7)saphira % 0.98
8)ceylin1907 % 0.93
9)gul63 % 0
arkadaşlar herkesi tekrar tekrar tebrik ediyorum.Hiç kimse kilo almamış,bu çok güzel bir başarı.haftaya cumanın 1. şimdiden belli gul63
Saphıramm dayanamamış yapmış listeyii ..
Ellerine sağlıkk
Herkesi tebrik ederimm ..
İyiyim canım sağol, 2 hafta filan çektim ama sonunda ağrı geçti çok şükür. Bu hafta da tedavi bitiyor, ufak bir operasyon geçirdim...
Ohh ben bu haftasonu izin verdim spor açısından kendime dün ve bugün birşey yapmadım o sabeple, ama yarın normale döneceğim.
Ben gün gün kilo durumumu ve spor durumumu not alıyorum. Geçenlerde notlarımı inceleyince farkettim ki açıkhavada 30-40 dk yürürken spordan daha fala verim alıyormuşum. Leslie tabii ki hiç yapmamaktan iyi ama yürüyüş gibi de olmuyor benim için:-( Çizelgemi inceleyince dışarıda yürüyüşü bırakalı kilo verme hızım düşmüş hatta bazı zamanlarda durmuş bile. Bayram sonrası fırsat bulduğum hergün dışarıda yürüdüm, 2 kiloya yakın vermiştim...Ama evde bir bıdık var ve ben onu bırakacak birisini bulmakta zorlanıyorum:-( Soğukta onu da dışarı çıkarmaya kıyamıyorum...Neyse bulucam bir formül
Senin kilon gayet iyi ama zorlanmıyorsun kendini rahat hissedene kadar devam edebilirsin yeter ki kilo vermiyorum stresine girme...Bu halinle fıstık gibisin zaten
valla aynen öyle canımiçime sinmedi listesiz bir hafta
Teşekkür ederizz ..
İnşallah hep böyle haftalar görürüzz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?