Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet.. lise 3 teyken 5 ay boyunca hiç aksatmadan her gün step yapmıştım.. zenci bacağı gibi olmuştu :)step zayıflatmıyor.. onu incecik bacakları olupta birazcık diri gözükmesini isteyenlere tavsiye ediyorlar.. ben kollarım için ağırlık çalışıyorum çünkü ağırlık kilo vermeye en çabuk yardımcı olanlardan..bacaklarım içinde hafif aerobik.. zaten leslieyle aynı hareketleri yapıyoruz.. :)

masalcım ınan sabah kalktım ılk aklıma sen geldın acaba naaptı hallettımı sorununu dıye ama goruyorumkı olmamıs yıne ben artık tamamen psıkolojık oldugunu dusunuyorum olmuyo dıye dıye olmuyo ıste.olumlama yap bırazcık olaya bıde psıkolojık yaklasalım:))))

kahvaltım
2zeytın az peynır
kıvırcık maydanoz dereotu
2badem 2kayısı 1hurma
az zyaglı pırasa
omega3
kuruerık
yesılcay

aralarda yesılcay
kırazsapıcayı

busabah tartıldım cumadan berı 1100grm gıtmıs

1.ögunum

bır avuc beyaz peynır
bır avuc cevız ıcı
2 adet kayısı
8adet zeytın
sekersız cay
1 dılım salatalık
birasdan nane lımon cayı ıcıcem dun tok tutu mıgdemede ıyı geldı

2 öğünüm

sebze corbası
kıymalı patates yemegı vardı ondan azıcık
bır kase yogurt
sekersiz cay

oooohh negusel bacım en sanslısın durmak yok yollara devzm

Ayy kıyamam papadiyacım ya sen direk beni mi düşündünnn

Ben de artık psikolojik olduğuna inanıyorum ama halledeceğim kararlıyım.
Bu sorunu çözeceğimm
O değil de bugün kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst.
Hazırladım o kadar ama karnım şiş fazlası yenmiyor kii..

Maşallah ne güzel kilo vermişsin öylee .
spor yapıyor musun ?

Kendime ödül koyuyorum 60'tan 1 gr.aşağı ineyim kendime kepekli domatesli makarna yapıcam

Ödül koymak bence de çook güzel oluyorr ...
Bir an önce in ki bir an önce yiyebilesin makarnanııı ..

eveet eveet süper gidiyoruz :) ee tartıda tık var mı bnm tartı bu ara uyuzluk ediyor

ohhh afiyet olsun canımmm
tartıldım bu sabah 60,7 hihihi akşamın mükafatını verdi bünyem :))

slm kızlar banada yardımcı olunnnn haziranda düğünüm var ve ben 70 kiloyum boyumda 1,64 neler yapmam gerekiyo kızlar çalışan bi bayanım bu arada bütün gün bilgisayar başındayım

canım senın artık ılac alman lazım.kendıne ezıyet etme daha fazla.

yasemın soysalın kıtabını bende okudum ama ıkna etmedı fazla benı,kendını kandırmak ıcın yazılmıs,pekı ama ınsulın dırencımız varsa ne yapacagız?

bu arada tartım 63.8 gösteriyordu tickerım a dönüyorum artık

yasasınnnnÇ46:

busabah tartıldım cumadan berı 1100grm gıtmıs
ne guzel haber bu,ben de ıstıyorum ben deeee:
ama senın kadar az yıyemem bastan soyleyım

slm kızlar banada yardımcı olunnnn haziranda düğünüm var ve ben 70 kiloyum boyumda 1,64 neler yapmam gerekiyo kızlar çalışan bi bayanım bu arada bütün gün bilgisayar başındayım

canım karatay dıyetı kıtabını okumanı tavsıye ederım.kısaca unu ve sekerı tamamen hayatından cıkarıyorsun.

gunde fazladegıl 20 dk yuruyus yapman yeterli

burda herkes cok ıyı sonuclar alıyor,hazırana kadar fıstık gıbı olursun merak etme

Alıntı yapayım derken şikayet ediyordum seniii

Bu akşam ya ilaç alacağım ya da macun gelirse ona başlayacağım artık gerçekten eziyet oldu loxandracım.
Dün son şansımı vermiştim kendime olmadı.

Kitabı okumadığım için çok bir yorum yapamıyorum açıkçası ama ben de aç olmadığım hald ebir yeme isteği geliyor zaman zaman ve abur cubur tabi belki onunla ilgili bir şeyler vardır yararı olur diye okuyayım dedim.
Yoksa insülin direncim olduğunu pek düşünmüyorum yemediğim sürece acıkmıyorum kolay kolay çünkü.

BU arada kitabı okuyorum kızlar gayet güzel gidiyor.
Yalnız bu yağ tüketimini azaltmamız ne kadar zararlıymış meğer.
Kilo verememenin en büyük nedenlerinden birisi diye bahsediyor kitapta.
Mesela d vitamini eksikliği olduğunda kilo verimi çok zorlaşırmış.
Ve ne kadar d vitamini alırsan al yağ da çözünen vitaminlerden olduğu için ( a-d-e-k vitaminleri gibi ) yağ tüketimimiz yeterli değilse çözünemiyor ve vücut bu vitaminden yararlanamıyor.

Kızlar tekrardan merhabaaa,

Bu sabah çok kötü uyandım ya göğsümde gaz ağrısı gibi bişey var hala da geçmek bilmedi sabah 7 den beri.nedendir çözemedim.bugün yedikleirmi yazayım:

Sabah: 2 kuru kayısı, 10 tuzsuz siyah zeytin,avuç içi kadar peynir,yarım çay bardağı ceviz (Bugün de yumurta yoktu evde.akşam alıcam ama inşallah :)

Öğlen: susuz nohut yemeği etsizdi de sadece nohut,bi kase yoğurt, yarım çay bardağındna biraz fazla badem ve ceviz karışımı,2 adet gün kurusu kayısı

öğlen biraz çok yedim gibi geldi sanki ama ara öğün yapıo şeker seviyemi sürekli dalgalandırmamak için öğlende yedim kayısıları.sizce doğru yolda mıyım??

2. Öğün

Izgara somon balığı
1 orta kase mevsim salata
2 dilim soğan
Çok az haşlanmış sebze (kabak+havuç+brokoli) patates yerine sebze tercih ettim.

Arkadaşlar ara öğün yapmalı mıyım? Sabah yumurta yiyince sanki daha tok hissediyorum kendimi.
Ne dersiniz?

oooohh negusel bacım en sanslısın durmak yok yollara devzm
evet sekerkız benım yolum bıraz uzun senelerdır ne bulduysam yemısım :))))
ya masalcım ısın ılgıncı 5gundur ozel gunumdeyım ve hıc spor yapamadım bu halde.buna ragmen vermısım super yaaaa:)))
süpersin,tebrik ediyorum canım....
cok sagol ıkızcım bu takdırlerde cok onemlı gaza gelmemde ıyıkı varsınız canım

papadiş süpersin.ama cidden de az yiyorsun yağdan vereyim derken kastan vermeyesin?
ceylınım cok tsk tatlım haklısın ya bunu bende dusunuyorum ama ınan bu yedıklerımle doyuyorum

masalcım kıtap bıcogumuzda henuz yok can alıcı hususları paylasırsan faydalı olacaktır

valla sudenazcım tok hıssedıyosan neden yıyosunkı ıkı ogun ye.sabah guzelll bır kahvaltı 17gıbıde aksam yemegı bırcıgumuz boyle yapıyo

yoo gayet normal benımle kıyaslayınca:))))
görüldüğü üzere halim içler acısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…