Masalcım ben bu bilgileri ilk kitapta okumuştum. Sen ilk kitaptan mı alıntı yaptın ikinciden mi?
Masalcım ben bu bilgileri ilk kitapta okumuştum. Sen ilk kitaptan mı alıntı yaptın ikinciden mi?
bende sevdim avatarımı papadiyacım.benim gibi zayıflamaya çalışıyo yazık
Peki vücutta demir azalınca ne oluyor ?
O hanım belirli günlerde sinirli oluyor, ona bulaşmayın! En çok işitilen cümlelerden biridir. Bu hanımların rahatlamaları için psikolog psikolog dolaştıklarını görüyoruz. Bir çok genç kız ve hanım, antidepresan ilaç kullanıyor fakat şikayetleri geçmiyor.Durgunlaştıklarını ve halsizliklerinin arttığını da hekim olarak gözlüyoruz.
Aslında başta sinir ve stres olmak üzere bir çok sıkıntının sebebi, demir eksikliği. Tabi bu demir eksikliği dolaylı olarak kilo alımına sebep oluyor ve hormonların olumsuz etkilenmesi sebebiyle de kilo verme sürecini olumsuz etkiliyor. Yani vücutta demir eksiliği var ise kilo verilemiyor!
Demir eksikliği halinde vücutta şu şikayetler baş gösteriyor ve giderek artıyor.
1- Halsizlik
2- Çarpıntı
3- Uyku hali
4- Saç dökülmesi
5- Genel huzursuzluk
6- Sinirlilik
beni soran, merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. sizleri endişelendirmek istemezdim ama teknolojinin azizliğine uğradım malesef. okuldan da giremedim nete. inanın ben de huzursuz oldum haber veremediğim için. sizleri çok seviyorum. burdan ayrı kalmak inanın hiç yaramıyorr
evet ya cok seker baktıkca guluyorum.leylakcım sen 90 lı kılolardan mı 70 lere ındın harıkasın ya karataymı baska dıyetmı yaptın ne kadar surede verdın
hosgeldın canım,yoklugun hıssedıldı gercekten.
bol bol paylasım yapar aradakı acıgı kapatırsın.
sana son havadıslerı vereyım.geçen haftasonu cogumuz ıcın kaçamaklı geçtı maalesef artılardayız,toparlanmaya calısıyoruz.pepeti ben ve gozleme yenı bır baslangıc yaptık,kaçamaksız brı hafta gecırecegız ıns.
eskıbırmasal wc ıle 10 gundur kus,iyi haberlerini bekliyoruz topikcek
ikiz az kaçamaklı da olsa ıyı gıdıyor
saphira hıc spor yapmıyor
papadıya rekora kosuyor bu hafta
hoşbuldum tatlım
beni çok güzel aydınlattın teşekkür ederim canım arkadaşımm
hadi bakalım ben de pek iyi değilim haftasonu kaçamaklı geçtii bayaa:26::26:
ama ıyı kılo vermıssın,geçen hafta ne kadar verdın?
hosgeldın canım,yoklugun hıssedıldı gercekten.
bol bol paylasım yapar aradakı acıgı kapatırsın.
sana son havadıslerı vereyım.geçen haftasonu cogumuz ıcın kaçamaklı geçtı maalesef artılardayız,toparlanmaya calısıyoruz.pepeti ben ve gozleme yenı bır baslangıc yaptık,kaçamaksız brı hafta gecırecegız ıns.
eskıbırmasal wc ıle 10 gundur kus,iyi haberlerini bekliyoruz topikcek
ikiz az kaçamaklı da olsa ıyı gıdıyor
saphira hıc spor yapmıyor
papadıya rekora kosuyor bu hafta
ama ıyı kılo vermıssın,geçen hafta ne kadar verdın?
800 gr vermişim canım.
ama bugün tartı + 300 gösteriyorduu
yetmez eksiklik varsa ilaç almak gerek,kadınların çoğunda da vardır,hemogram yaptırınbiz karataycılar demirimizi her sabah yumurtanın sarısından ve kuru meyvelerden alıyoruz :) karatay hocamız herşeyi düşünmüş :)
sağol loxandracım...
ama bu hafta çok sporda yapamıyorum(çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum),1-2 tanede olsa kaçamaklarım oluyorve tartıdada 500 gr fazla görünüyorum ...bu hafta pek iç açıcı bir halim yok.. ama çokta hızlı gitmeyeyim zaten 3 kilom falan kaldı hedefe sonra sizden çabuk ayrılmak zorunda kalırım .böyle yavaş verince daha çok sizinle olurum..... gerçi ideal kiloma ulaşsamda biraz daha devam etmem lazım:44:..sadece kaçamaklardan korkmam...
ikizcimm ideal kiloya indiğin zaman koruma amaçlı beslenmeni yazarsınn hem bize de örnek olur
yok öyle hemen bizden ayrılmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?