Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın, dün akşamı sağ salim(kaçamaksız.-)) atlattım çok şükür. Sanırım bu durum bugünümü de olumlu etkiler-yani umarım

Kalkınca ılık, elma sirkeli su ardından normal su

Kahvaltı-08.45 gibi:
1 yumurta-oğluma 2 yumurta ile omlet yapmıştım o yarısını yedi kalanını ben yedim
1kk beyaz peynir
1 parça çörekotlu peynir(1 başparmak ebatında)
1yk labne peyniri
1 ceviz
15 fındık
1 kuru erik
1 omega3 950
çay

Sabah leslie ile 2 mil yapabildim, öğleden sonra fırsatım olursa pilates yapmayı düşünüyorum. TV'de kaydetmiştim birkaç program, onlardan deneyeceğim...

Hepimize kaçamaksız günler:)

GÜNAYDINNNNN

Dün akşam menu bildirimi yapamamıştım.

3. Öğün:

1 tabak mantar sote
1 kase yoğurt
Yatmadan önce midem kazındı 1 bardak süt içtim.

Bugün kahvaltım:
1 kayısı kıvamı yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
1 çay bardağı dolusu ceviz
1 ince dilim trabzon hurması (dayanamadım yedim gene )
1 fincan çay

Birazdan yeşil çay yapmayı düşünüyorum.

Merhabalar, ben 32 yaşında bir çocuk annesiyim. Çok uzun süredir kilolarımla başım dertte. 20 Ekim 2011'de karatay diyetini uygulamaya başladım. Başlangıç kilom 102,600. Bu sabah ise 97,400 olarak tartıldım. Ama yaklaşık 2 haftadır aynı kilodayım. Sabah 97'lerde akşamları ise 98'li kilolarda oluyorum. Bu yüzden bugün pirinç lapası diyeti uygulamaya başladım. Umarım bu duraklamaya son veririm. Çünkü kilo veremeyenci motivasyonumu kaybediyorum.

günaydın canımm enerjin daim olur inşallah :)
menün de ne güzel afiyet olsun

tesekkur ederım hayatım

heheh dogrudur .benımkı bana ınat yapar gıbı canı hersey istiyor.ama kıloda almıyo nasıl oluyosa artıkın gece kalkar yemek yer atıstırır bazen ama hala formunda

canım benim eski diyetisyenim :26: var ahmet gürapaydın face de o her gün bisey paylasıyor. ve o liste vermezdei zayıflatırken aslında canan hocaya çok uygun. oda geçen şunu yazmıs " eğer sabahları kahvaltıda yumurta yemiyorsanız gün boyu istahınızı kontrol edemeyeceksin üzgünüm :) yazmış"bende dedimki e ahmet bey yumurta hergün yersen kolesterolü artırıyormus oda yazmıs "artırmaz "

benim kolesterolüm yüksek çıktı ama canan hoca diyor ki kolesterol mikropsiz enfeksiyon gibidir artışı bir anormalliğin işaretidir araştırılmalıdır diyor. ama nerde doktorlar ne araştırcaklar kolay ilaçı dayamak. şey gibi çocuğun ateşi olduğunda hemen ateşi düşürücü verilmemeliymiş ates neden olduğu anlaşılmazmış ates düsünce çok mantıklıda valla sağlığımız Allaha emanet . güveniyoruz mecburen .
dün doktor diyorki diğer antibiyotikleri boşuna içmişşiniz. e dedim onuda doktor verdi kendim almadım ki.
bu adam iyi bir doktor inşallah iyi olacam.

Günaydın arkadaşlar

Dün den beri çok yoğun bir iş temposundayım.
Dün öğlenden başlayarak hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum.
Hepinize kolay gelsin

dün 2.öğün :1 tabak kuru fasulye
1 tabak cacık
3.öğün : yoğurt ve hardal soslu haşlama karnıbahar
yeşil salata
1 avuç dolusu fındık,ceviz

saat 21:00 da gözüm döndü,dayanamadım..
1 bardak ayran ve birkaç ceviz fındık daha attım ağzıma

sıvı : çay hariç 2 lt limonlu su

bugün 1. öğün : 2 yumurtalı ,lorlu omlet
8 adet kırma zeytin
çay

BYEEEEEEEEE :)))))

.

gunaydın canım.spordan sonra vucut su tutuyor,defalarca denemısımdır bunu.
hıç takılma sen sımdı kıloya,1 ay devam edersen kıloyu bılemem ama en az 1 beden ınceleceksındır kesın
spor yaptıktan 2 gun sonra tartılırsan gercek kılonu gorursun

amanın o ne,cinayet sebebi

valla ıyı dayanmıssın canım,en guzeli zararlı yıyeceklerın oldugu odaya bıle gırmemek

neden beğen butonu olmazkiii cık cık :44:
bunu begendım

guzel bı kahvaltı yapmıssın ,ondan olabılır mı enerjın?afiyet olsun

Ödemdir o canım, pasta pizza yedim dedin ya biraz zararlı karbonhidrat girince vücuda su tutuyor bence...Ama hemen düzene sokmakta fayda var tabii, yerleşmeden gitsinler
bence de oyle canım,1 kılosu gıtmıs bıle bugun

afiyet olsun canım.ne guzel ya,gunde 2 ogun spor yapmak,
Allahım bana da nasip et bu azımden

afiyet olsun.guzel menu

hosgeldın.1 ayda 5 kılo vermıssın,çok guzel.bızım kılolarımız sabıt bıle degıl çogumuz artıdayız bugunlerde ama hıcbırımız pirinç diyeti yapmıyoruz.
karatay dıyetı mantıgına tamamen ters.
ben bu haftayı hafıf gecırmek ıcın akşamları balık yıyecegım,sen de deneyebılırsın.
Mrb kızlar bendee bugün başladım bu diyete bişey sormak istiyorum balık yağını vitamin ile birliktemi alıcaz ve hangi öğünde
kış aylarında yarım nar veya bırkaç kuru erik olabılır.

takipteyiz seni,aynen boyle devam et

kolay gele

bence ole pirinç lapası diyeti falan hiç yapmayın derim... ben karatay diyetine ilk başladığımda hafif kilo bile aldım, sora bi süre hiç veremedim, hatta eşim dalga geçiodu, bu diyet zayıflatmaz, şişmanlatır diyordu.. ama kitabı aldım, daha ilk başında canan hoca şunu solüyor, bu diyet öncelikle kilo almayı önler, bir süre sonra kilo kaybı başlar. bunu okuyunca devam ettim, şu an çok memnunum, bence bi süre daha devam edin. İnşAllah sağlıklı bi şekilde verirsiniz kiloları...

Canım sağol içime su serptin. Hayır o kadar komik ki beslenme alışkanlığımda değişiklik yok kaçamak yok hatta akşam yemekte yemedim birden sabah 1 kg.fazla görünce şaşırdım kaldım. Öyle aman aman bir sporda değildi üstelik deneme seansı olduğu için yarım saat bile sürmedi Neyse bugün gerçek spora başlıyoruz inşallah. Umarım belim falan bir aksilik çıkarmazda daimi olur.

mrb cnm sanırım aynı spor salonu zincirine gidiyoruz
ben çok memnunum inş.sen de kalırsın....
2 ayda diyetimin de verdiği katkıyla 5,4 kg.vermişim.incelmelerim de iyi gidiyor.
evdeki herşey üzerime bol geliyor

Akşamki menüm :

Yarım porsiyondan azcıkın fazla hamsi buğulama
1 tabak pirinçli ıspanak yemeği (maalesef pırasa ve ıspanakta kullanıyorum,eşim de ben de pek sevmedik bulgurlu)

Sabah menüm:

Evdeyken 1 bardak sıcak limonlu su
2 gün kurusu
2 kuru erik
2 yerli muz
1 bardak ceviz+5-6 tane kavrulmamış fındık içi

Bu sabah 15 tl bıraktım çerezcide,patron soruyo kahvaltılık mı aldın evet dedim bunlar benim ekmeğim aşım
Esmer bulgur gördüm orda ama köftelikti,pilavlık olanlardan nerde buluyorsunuz ?

Son düzenleme:

Selam kızlarr nasılsınız ?
Kabızlık problemimi sıcak su banyosu da çözememiş bulunmaktatır.
Ve bugün bir tartıldım 59!!
Ama çok spor yapıyorum ondan mı kabızlıktan mı bilemedim.
Tek çözüm bugün ya ila kullanıyorum ya da macun alıp ona başlıyorum.
Macuna zaten başlayacaktım.
O çözer muhtemelen.

Bu arada kitabımı da aldım.
Okumaya başlayacağım.
Yanında da yasemin soysalın tek şişman beyniniz kitabını aldım.
Bunu da merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…