Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet siz ne zannettiniz

evet canım karatay çıtırları diye topik açalım inşaallah....

Ayy evet ne güzel bir topic olur yaa ..
Biz buradan çıtır olup ayrılır yeni gelen arkadaşlara yorum yaparızz

bugun ılk defa ıçtıgım su 3 lt oldu.tebrik ediyorum kendımı

Tebrik ederimmmm ..
Su su çok iyi ..
Bana ne kadar etkisiz eleman etkisi yapsa da yararlı
İlaç içtim bu arada.
Sabaha ne olacak bakalım.
Sabah da macunla öğütülmemiş keten tohumuna başlayacağım.
Sonra kitabımı alıp wcde oturacağım bütün gün.

süpersin canm yaa :)) sende 3. haftaya girdin demi? yanlış hatırlamıyorsam 1 gün fark aramızda ? bnm tartıda 55-56 arasında böyle oyunlar yapıo hayırlısıylan bi 55 i görebilsek :)))
12 kasımda başlamıştım canımcım dediğin gibi 17.günüm :)

bencede bu çok iyi oldu teşekkürler adailona..

tebrik ederim daha sağlıklı günlere inşallah..

yaa evet ilk hedef kilosuna ulaşan karatay çıtırları topiği açsın bir bir düşelim inşallllaaaaah :))

bu arada akşam menüm (2. öğün)
akşam eşimin kavurduğu ama yiyemediğim et :)))
2 kaşık pirinç pilavı :S
8 9 badem
3 litreyi geçtim suda
şimdi bir yeşilçay içeceğim

kızlar hocanın spor hayatını gorunce kendımden utandım
kıtaptan alıntı:

''Canan karatay hareketli biri mi?genclıgınızde (hocam hala gencsınız)spor yaptınız mı?

yaz aylarında yuzdugumu soylemıstım.ayrıca tenıs oynadım,şimdi hala seyrek de olsa yegenımle oynuyorum.lisede folklor oynadım.basketbol takımındada oynadım.lise ve unıversıte yıllarında voleybol takımında oynadım.hangı sene hatırlamıyorum ama Konya da yapılan unıversıteler arası voleybol sampiyonasında bırıncı olmustuk.ABD de kaldıgım sure ıcerısınde de 55 yaş grubunda tenıs şampiyonluğum var,teklerde,çiftlerde ve karışık çiftlerde.Dağcılık ve kayakçılık var.1997 yılında ;ABD de gece buzda kayarken kaza geçirdim.Dizim kırıldıgı ıcın kayagı bırakmak zorunda kaldım.İngiltere,iskoçya,guney afrıka ve türkiyede dagcılık yaptım.1980 yılında Aladağlar'a tırmandım.''

Ben de her şeyi yapıp bırakmışım.
Çok küçük yaşta başladım spora ama erken bıraktım.
3-4 sene yüzme. ( Madalyam var. )
3-4 sene teakwando. ( Aynı şekilde 2 adet madalyam var.)
2 Sene kadar dağcılık-tırmanış. ( beraberinde bol miktarda treaking. Bir çıkınca 12 saat yürürdük.)
Atletizm ( Bu kısa bir maceraydı :))
Badminton ( Bu da olabildikçe kısaydı. Aslında güzeldi de niye bıraktım bunu hatırlamıyorum.)
Bunlar kurs olarak gidip profesyonellerle çalışmalarım. Onun haricinde eğlence için olanlar da var tabi.
Sonuç.
Biraz yürüyüş biraz koşu kaldı bana.

herkse iyi akşamlarrrrr...
diyetsiz geçn günlerin ardından pek mutsuzummm..
tartıya çıkmaya korkuyorumm
ne kadar abarttığımı siz düşünün artık..
hele dün akşam nasıl olsa yarın başlıyorum diyete deyip gece yarısı tıkındım durdummm..
offfff..

bu günkü menümse şöle
sabah
2 yumurta
1 kase yoğurt
4 zeytin
3 ceviz
az peynir

öğle
1 tavuk budu
2 yk bulgur pilavı

akşam
1 kase zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 bardak ev yapımı vişme komposto(çok çok az şekerli)
1 kase yoğurt

1saat sonra 1 kupa süt

yarın sabah spor yapıcam inş

Kızlar omega-3 lerinizi nerede saklıyorsunuz ?
Ben oda sıcaklığında duracak zannediyordum canan hoca buzdolabında durmasını söylemiş çok çabuk bozulabiliyormuş.
Hatta o yüzden genelde koyu renkli kutularda bulunduğunu da ilave etmiş.

karatayla verdim canım,başka diyet yapmadım.1 aralıkta 4 ayım bitecek.ayda 4 liko verebiliyorum.
cok ıyı canım ayda 4kg en ıdealı emın adımlarla ılerlemek demek bu tbrkler
ayyy ne guzel olur yaa karatay cıtırları dıye bır topıc
masalım ne aktıf kızmıssın sen yaw masallah

ıyıkı soyledın canım benım omega3ler mutfak dolabında ama ev en az 23 derece hemen alıp buzdolabına koyayım

Hiç biri kalmadı ki papadiyacım.
O yüzden belki bu kadar kilo aldım.
Yıllarca alıştı bünye spora.

Ben de koydum hemen dolaba ama ne zamandan beri dışarıda bir şey olmuş mudur bilemedim.

Hiç biri kalmadı ki papadiyacım.
O yüzden belki bu kadar kilo aldım.
Yıllarca alıştı bünye spora.

Ben de koydum hemen dolaba ama ne zamandan beri dışarıda bir şey olmuş mudur bilemedim.

spor cok onemlı ınsan hayatında ama bız bu bılınce gec vardık keske ılkokullarda hocanın anlattıkları anlatılsa cocuklar cola cıps gofret yemese beden dersının saatı arttırılsa saglam kafa saglam vucutta bulunur sadece bır soz olmaktan cıksa uygulamaya gecse
ne guzel olurdu dımı masalcım.napıyosun bu arada.ben yesıl cayımı yudumluyorum.

aaa ben de mutfakta dolapta tutuyorum.hemen buzdoabına alayım.sağol canım

Saçıma onu bunu sürmüştüm bakım günüydü de duşa girdim sonra da yüzüme yağ sürdüm geçenlerde kimyasal peeling yapmıştım soyulmaya başladı.
Bebe yağını da vücuduma sürdüm.
Duşta da sıcak soğuk su yapıp metabolizmamı canlandırdım.
Şimdi cici oldum hem de bir yorgunluk çöktü.

Papadiyacım yeşil çay midene hiç zarar vermiyor mu ?
Sanırım beni arada etkiliyor çok yakıyor.

aaa ben de mutfakta dolapta tutuyorum.hemen buzdoabına alayım.sağol canım

Rica ederimm saphıracımmm

ohh masalcım mısler gıbı olmussun.sıhhatler olsun.yo yesıl cay bende olumsuz bısey yapmıyo her fırsatta ıcmeye calısıyorum bol bol ıdrara cıkarıyo sanırım

ohh masalcım mısler gıbı olmussun.sıhhatler olsun.yo yesıl cay bende olumsuz bısey yapmıyo her fırsatta ıcmeye calısıyorum bol bol ıdrara cıkarıyo sanırım

Ben de çok severdim gece bol bol içerdim birden çıktı nedense bu sorun.
Umarım normale döner de rahatlarım.
İlaçta aldım yarın bir de wc problemimi halledebilirsem rahatlayacağım.
BU arada kitapta bitti sayılır.
Çok farklı bir şey yok açıkçası kitapta.

evet canım ya su wc ıle ılgılı mujdelı haberı nasıl beklıyorum bılsen.ıkıncı kıtap bırıncının bıraz daha kapsamlısı dıye dusunuyorum alıp okumadım ama bırıncıyı okudum konunun ozu orda anlatılmıs hersey acıklanmıstı zaten

İnşallah yarın gelecek o haber.
sabah da kalkıp macun yiyeceğim arkasından bol su ve spor sonra kahvaltı.
ve sonrasında müjdeli haber gelecek inşallahh ..

Aynen öyle, bizim sorduğumuz sorularla da birleşince artı pek bir şey kalmamış .

Bu arada aklıma gelmişken lahanayı pişirip yemek yerine çiğ salata olarak yemek daha sağlıklıymış ve glisemik indeksi daha düşük oluyormuş.

evet masalcım kapuska yaınca lahananın yurek kısımlarını ayırır salatalara katarım oylesı daha saglıklı.nette gezerken yesıl mercımeklı yayla corbası tarıfı gordum pırıncsız sadece mercımeklı ve yogurtlu yarın denemeyı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…