Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aaa ne kusuru tatlımm .
yeni başlayanlara koçluk yaparsınnn yönlendirirsinn bak yerin de hazırr

nasılsınız bayanlar
annemin gününü ufak sıyrıklarla atlattım
az öncede akşam yemeği olarak sadece 1 kase akdeniz salata yedim yağsız bol limonlu
ama su sadece 1 bardak içebildim

sağlıklı günler sevgili adailona
tebrik ederim öncelikle. tahlil konusunda bazı arkadaşlar kafa karıştırmıştı bu açıklama gerçekten çok iyi oldu.
biz burdayız paylaşıyoruz, destek veriyoruz seni de beklerizz

Merhaba kızlar, sizleri 1 aydır takip ediyorum.Dün foruma üye oldum bu konularda biraz acemiyimdir. yaklaşık 6 hafta önce tv de Canan Hocayı tesadüfen gördüm söyledikleri çok akılcı geldi hemen ertesi gün kitabını aldım internetten yorumları okudum ve eşimle beraber uygulamaya başladık. 6 haftada ikimizde 6 kg verdik. Bir mucize gibi hiç acıkmıyoruz, kendimizi ıyı hissedıyoruz. En önemlisi eşimde ataklar vardı ne yerse yesin 2-3 saat sonra eli ayağı titrer bayılacak gibi olurdu. Defalarca dr gittik şeker testleri, yüklemeler hepsi normaldi.Dr 2-3 saatte birşeyler atıştır önemli değil dedi ama bu atıştırmalar yuzunden ikimizde 90 ve 92 kg olmustuk su an 6kg verdik ama çok daha fazla vermiş gibi inceldik ve yaza kadar sıkı bir şekilde devam edip 20 kg daha vermeyi düşünüyoruz. Bütün tanıdıklarıma bunu anlatıyorum ve hergün Canan Hoca ya dua ediyorum. Ben akupunktur, pasif cimnastik, 600 kalorilik diyet, sibel can diyeti ve aklınıza gelebilecek her türlü abuk subuk diyeti yapmış bir insan olarak şimdi kilo verebileceğime inanıyorum.

nasılsınız bayanlar
az öncede akşam yemeği olarak sadece 1 kase akdeniz salata yedim yağsız bol limonlu

afiyet olsun canım
tebriklker ufak sıyrıklar içinn
su deyince hemen şişemi doldurayım ben de pek içemedim bugünn:18::18:

sen ne kadar verdin loxiii?
1,1 verdım ama ben de +1kg ıdım sabah.senden beterim yani

canım utanıcak bısey yok,ne guzel menu ıste

çok tesekkurler paylastıgın ıcın

ben de kılo verme ısım bıtınce koruma donemınde de katılmayı dusunuyorum buraya,zaten cozutmaya cok musaıt bunyem,uzak kalırsam kılo alırım maazallah
nasılsınız bayanlar

o zaman hemen yanına buyuk bır sıse su alıp ıcmeye baslıyorsun.
ben oyle yapıyorum su an

neden fazla çıkıyoruz anlamadım,hemde genel olarak çoğumuz:44:
sağol canım
evet biz byağı bir süre karataydayız yani...
ya birde tatlı birşey yiyince bana çok şekerli geliyor,yani yiyemiyeceğim kadar çok gibi..bünye şekersiz hayata alışıyor sanırım,:44:şekerli yiyince abartılı geliyor...

hoşgeldin doluna

menüm:

kahvaltım:
1 yumurta+½ yumurta beyazı (kk halanmış)
½ kk ezine
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği,tereyağlı
1 fincan şekersiz çay
2 ad. omega 3 kasül

bitki çayı

açık havada bolca yürüyüş..

öğlen:yok

akşam:
beşamel soslu tavuk
1 kase yoğurt
1 mandalina
suyum henüz 2 lt olmadı ama yatana kadar olur.bir ad daha bitki çayı içmek istiyorum.

evet bana da oyle gelıyor,çarpıyor sanki bır anda,yıne de o hısse ragmen kaçamak yapıyorum ya,onun ıcın kızıyorum kendıme.

zararını goruyorsun nıye yıyorsun hala dimi

ama ben bu sekılde beslenmezsem kesın dıyabet hastası olurum.
oglum 4000 g dogdu(anne ıcın rısk faktoru) kızımda gebelık şekeri çıktı.babam ve babaannem tip2 diyabet hastası.o yuzden cok dıkkat etmelıyım ben:26:

Son düzenleme:
teşekkür ederim idealistcim
hoş geldin doluna

haydin çıtırlar koşun sularınızı kapın gelin sularımızı canan hocaya kaldırıyoruz

Son düzenleme:
hadi kızlar ödem atma zamanı,bitki çaylarımızı içiyoruz şimdi

bende çilekliahududulu var:126: siz ne içiyorsunuz?

sabah 07 30
1 koca bardak su

1yumurta
6zeytın
1kk kadar peynır
1domates
ceviz

ara karanfıllı cay 3 kupa bogazıma ıyı gelsın dıye içtim

öğlen 12 00
1 kepce domates corbası
4-5 kasık pırasa canım istemedı
bol yogurt
1domates

saat 17 00 2 kestane

aksam saat19 00
hamsı fırında( zeytın yagı ve tuzla harmanlanmıs hamsıyı borcama diz ve 200 derecede pişir kolay ve güzel)
turp+havuc salata

bide spora başlasaydım mükemmel olcak ama dermanım yok henüz

doğru canım hem genlerde var hemde hamilelikte şeker çıkmış,ilerde şeker hastası ihtimalin yüksek....şimdiden dikkat etmek lazım...
banada diyorlar yeter ne yapacaksın verme daha 3 çocuk sahibisin(sanki çocuk sahipleri mutlaka kilolu olmak zorunda)benim anne babamdada şeker,tansiyon ve kalp rahatsızlığı var.bütün hastalıkların genelinde kilo problemi yatıyor bence...o nedenle dikkat etmek en iyisi ..umarım hayatım boyunca 65 kiloyu hiç geçmem .........:18:

Sırf ideal kilomuza ulaşıp buradan ayrılmayalım diye yapıyoruz değil mi kaçamaklarımızı ikizcimmm

bak bende sızden ayrılamadım gecen bırakıyorum yazmıstım. ama keske ıdeal kıloya ulasalımda çıtırlar dıye topık kuralım yada ne gıysem ne alsam her magazada bınlarce sey bulurum kendıme gıbı topıklerde bulusalım olmamı

Sırf ideal kilomuza ulaşıp buradan ayrılmayalım diye yapıyoruz değil mi kaçamaklarımızı ikizcimmm
evet siz ne zannettiniz

evet canım karatay çıtırları diye topik açalım inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…