ay ben diyeti bitirsemde sizden ayrılmam kusura bakmayın.atsanızda sohbetlerinize katılırım....
tabiki canım menümü yazarım,hemde karataya yakın birşeyler yaparım.bazı zararlıları almamaya çalışırım...:44:
aaa ne kusuru tatlımm .
yeni başlayanlara koçluk yaparsınnn yönlendirirsinn bak yerin de hazırr
Arkadaşlar herkese iyi diyetler,
zaman zman bu topiğe bakıyordum. ben eşimle birlikte taşdevri diyeti yapıyoruz taş devri ve karatay diyetleri arasında çok az farklar var neredyse aynı beslenme şekilleri. 2,5 aydır bu şekilde beslenioruz , bu beslenmeyle amacımız kilo kontrolünün yanı sıra eşimde bulunan çok yüksek trgliserid seviyesini normale düşürmekti. önce prof dr ahmet aydın ve prof dr canan efendigil karatay a mesaj attım ve saolsunlar hemen dönerek sorularımı cevaplayıp bu beslenme şekliyle sağlık sorunlarının ve kilo probleminin düzeleceğini söylediler. önce hemen iki hocanın kitaplarını okduk ve başladık. tam iki buçuk ay önce. tahlilleri bu beslenme şekline başlamadfan hemen önce yapmıştık. ve 2,5 ay sonunda yani geçtiğimiz hafta içi yeniden tahlil yaptık, uyguladığımız beslenme şeklinin doğru olup olmadığının kanıtıydı bizim için bu sonuçlar.ve sonucu söylüyorum arkadaşlar eşimin şeker oranları normale döndü trigliserid olması gereken aralığa düştü kollestrol bile düştü. hem hocalara teşkkür hem de kanıt olduğu için sizinle paylaşmak istedim.bu arada çok emek de verdim çok tembel olan ben mandıralara gittim sütler aldım kendim mayaladım köy tavukları yumurtaları buldum ve 2,5 ay boyunca herşeye uymaya çalıştım. çok mutluyuz ha bu arada ben 8-8,5 kg eşim 9-9,5 kg verdi.darısı hepimizin/hepinizin başına..sağlıklı günler hepinize..
nasılsınız bayanlar
annemin gününü ufak sıyrıklarla atlattım
az öncede akşam yemeği olarak sadece 1 kase akdeniz salata yedim yağsız bol limonlu
ama su sadece 1 bardak içebildim
1,1 verdım ama ben de +1kg ıdım sabah.senden beterim yanisen ne kadar verdin loxiii?
canım utanıcak bısey yok,ne guzel menu ıste
sabah:2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 tatlı kaşığı çökelek
1 bardak süt
1 tane milföy
1 hurma
akşam:4 tane yumurta kadar ıspanaklı,kıymalı içli köfte
1 kase tarhana çorbası
2 adet baget tavuk ızgara
3 gün kurusu kayısı
2ceviz-6 fındık
1 bardak ayran
1 hurma
çok tesekkurler paylastıgın ıcınArkadaşlar herkese iyi diyetler,
zaman zman bu topiğe bakıyordum. ben eşimle birlikte taşdevri diyeti yapıyoruz taş devri ve karatay diyetleri arasında çok az farklar var neredyse aynı beslenme şekilleri. 2,5 aydır bu şekilde beslenioruz , bu beslenmeyle amacımız kilo kontrolünün yanı sıra eşimde bulunan çok yüksek trgliserid seviyesini normale düşürmekti. önce prof dr ahmet aydın ve prof dr canan efendigil karatay a mesaj attım ve saolsunlar hemen dönerek sorularımı cevaplayıp bu beslenme şekliyle sağlık sorunlarının ve kilo probleminin düzeleceğini söylediler. önce hemen iki hocanın kitaplarını okduk ve başladık. tam iki buçuk ay önce. tahlilleri bu beslenme şekline başlamadfan hemen önce yapmıştık. ve 2,5 ay sonunda yani geçtiğimiz hafta içi yeniden tahlil yaptık, uyguladığımız beslenme şeklinin doğru olup olmadığının kanıtıydı bizim için bu sonuçlar.ve sonucu söylüyorum arkadaşlar eşimin şeker oranları normale döndü trigliserid olması gereken aralığa düştü kollestrol bile düştü. hem hocalara teşkkür hem de kanıt olduğu için sizinle paylaşmak istedim.bu arada çok emek de verdim çok tembel olan ben mandıralara gittim sütler aldım kendim mayaladım köy tavukları yumurtaları buldum ve 2,5 ay boyunca herşeye uymaya çalıştım. çok mutluyuz ha bu arada ben 8-8,5 kg eşim 9-9,5 kg verdi.darısı hepimizin/hepinizin başına..sağlıklı günler hepinize..
ben de kılo verme ısım bıtınce koruma donemınde de katılmayı dusunuyorum buraya,zaten cozutmaya cok musaıt bunyem,uzak kalırsam kılo alırım maazallahay ben diyeti bitirsemde sizden ayrılmam kusura bakmayın.atsanızda sohbetlerinize katılırım....
tabiki canım menümü yazarım,hemde karataya yakın birşeyler yaparım.bazı zararlıları almamaya çalışırım...:44:
nasılsınız bayanlar
annemin gününü ufak sıyrıklarla atlattım
az öncede akşam yemeği olarak sadece 1 kase akdeniz salata yedim yağsız bol limonlu
ama su sadece 1 bardak içebildim
1,1 verdım ama ben de +1kg ıdım sabah.senden beterim yani
canım utanıcak bısey yok,ne guzel menu ıste
ben de kılo verme ısım bıtınce koruma donemınde de katılmayı dusunuyorum buraya,zaten cozutmaya cok musaıt bunyem,uzak kalırsam kılo alırım maazallah
Merhaba kızlar, sizleri 1 aydır takip ediyorum.Dün foruma üye oldum bu konularda biraz acemiyimdir. yaklaşık 6 hafta önce tv de Canan Hocayı tesadüfen gördüm söyledikleri çok akılcı geldi hemen ertesi gün kitabını aldım internetten yorumları okudum ve eşimle beraber uygulamaya başladık. 6 haftada ikimizde 6 kg verdik. Bir mucize gibi hiç acıkmıyoruz, kendimizi ıyı hissedıyoruz. En önemlisi eşimde ataklar vardı ne yerse yesin 2-3 saat sonra eli ayağı titrer bayılacak gibi olurdu. Defalarca dr gittik şeker testleri, yüklemeler hepsi normaldi.Dr 2-3 saatte birşeyler atıştır önemli değil dedi ama bu atıştırmalar yuzunden ikimizde 90 ve 92 kg olmustuk su an 6kg verdik ama çok daha fazla vermiş gibi inceldik ve yaza kadar sıkı bir şekilde devam edip 20 kg daha vermeyi düşünüyoruz. Bütün tanıdıklarıma bunu anlatıyorum ve hergün Canan Hoca ya dua ediyorum. Ben akupunktur, pasif cimnastik, 600 kalorilik diyet, sibel can diyeti ve aklınıza gelebilecek her türlü abuk subuk diyeti yapmış bir insan olarak şimdi kilo verebileceğime inanıyorum.
neden fazla çıkıyoruz anlamadım,hemde genel olarak çoğumuz:44:
sağol canım
evet biz byağı bir süre karataydayız yani...
ya birde tatlı birşey yiyince bana çok şekerli geliyor,yani yiyemiyeceğim kadar çok gibi..bünye şekersiz hayata alışıyor sanırım,:44:şekerli yiyince abartılı geliyor...
evet bana da oyle gelıyor,çarpıyor sanki bır anda,yıne de o hısse ragmen kaçamak yapıyorum ya,onun ıcın kızıyorum kendıme.
zararını goruyorsun nıye yıyorsun hala dimi
ama ben bu sekılde beslenmezsem kesın dıyabet hastası olurum.
oglum 4000 g dogdu(anne ıcın rısk faktoru) kızımda gebelık şekeri çıktı.babam ve babaannem tip2 diyabet hastası.o yuzden cok dıkkat etmelıyım ben:26:
sağol loxandracım...
ama bu hafta çok sporda yapamıyorum(çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum),1-2 tanede olsa kaçamaklarım oluyorve tartıdada 500 gr fazla görünüyorum ...bu hafta pek iç açıcı bir halim yok.. ama çokta hızlı gitmeyeyim zaten 3 kilom falan kaldı hedefe sonra sizden çabuk ayrılmak zorunda kalırım .böyle yavaş verince daha çok sizinle olurum..... gerçi ideal kiloma ulaşsamda biraz daha devam etmem lazım:44:..sadece kaçamaklardan korkmam...
ay ben diyeti bitirsemde sizden ayrılmam kusura bakmayın.atsanızda sohbetlerinize katılırım....
evet siz ne zannettinizSırf ideal kilomuza ulaşıp buradan ayrılmayalım diye yapıyoruz değil mi kaçamaklarımızı ikizcimmm
bak bende sızden ayrılamadım gecen bırakıyorum yazmıstım. ama keske ıdeal kıloya ulasalımda çıtırlar dıye topık kuralım yada ne gıysem ne alsam her magazada bınlarce sey bulurum kendıme gıbı topıklerde bulusalım olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?