Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bır sure kaçamak hakkın yok o zaman ,en azından dıyetsız gecen gunler kadar.ben 2 gun bırakınca hemen cok acıkmaya baslıyorum ,ve sankı basa donuyorum ınsulın dırencı konusuda.inş çok etkılemez seni

YARIN nasıl spor yapcan,işe gitmıyecekmısın?

ben doktorlar sıtesınde okuyup ,bırkaç kez paylasmıstım burda ama dıkkatınızı çekmemıs demekki:26::26:

bozulmamıstır heralde,eczanelerde nasıl tutuyorlarkı onu,sadece serın yerde tutuyorlardır:26::26:

Kizlar bu diyet gercekten kilo verdiriyor bu diyet sayesinde 55.3 kiloya kadar dusmustum ooooooooooof stresten sikintidan kendimi tatliya verip bozdum lanet olsuuunn 3 haftadir yapmiyorum veee 60.5 kilo oldum ama gercekten ise yarayan bir diyet varsa oda buuuu cok zayiflatiyor ac kalmiyorsun super yarin yine basliycaaammm

Özetlemene byıldım)

Valla size yazamam diye kaçamaktan kaçmaya çalışıyorum. Dün kuru meyveyi biraz kaçırdım tartı da bana +200gr verdi hediye olarak gülüyorum artık ne yapiim

Masal yazmıştı, aralık 10'a kadar su içsek yarayacak döneme girdik yine:-( ama dolunaydan sonra patır patır gider inşallah...

Son düzenleme:

Sen Karatay'a uygun beslenmeye devam edersen bişicikler olmaz merak etme Loxandra..

Canan hoca bir programda "diyabet neden genetik bir hastalıktır biliyor musunuz, herkes ailesinden gördiği beslenme şeklini sürdürür de o yüzden" demişti, sen bu yolda devam et hiçbir sorun olmaz canım...

Nasıl oldun Pepeti? Biraz azaldı mı ağrılar?

:-( ben de mutfakta rafta saklıyorum, hemen üstünü okuyayım ne diyor. Hiç dikkat etmemiştim...

Günaydın Şekerler...

Dün 2. menü ile başlayayım, kahvaltımı yazmıştım...
Tere, domates ve kırmızı biber ile ince kıyım salata yaptım(pazardan almıştım tazeydi hepsi dayanamadım, üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim ve ezine peyniri rendeledim, peynir avuçiçimden biraz daha fazla oldu:26:, 6 tane badem, 1 ceviz yedim. 2 kuru incir, 3-4 kuru kayısı bir avuç da pazardan aldığım kırmızı bir meyve(çileğe benzer bir dağ meyvesi adını unuttum)

Sıvı:3 lt, çay, elmalı tarçınlı çay
Spor: 2 mil leslie, 25dk yürüyüş(aslında pilates yapma niyetim vardı ama yetiştiremedim malesef), 1 saat kadar da pazarda yürüdüm ama tempolu değil, normal

Bugün sabah leslie 2 mil yaptım, elma sirkeli ve normal suyumu içtim, oğlumu okula gönderdim, şimdi bir yandan sizi okuyorum bir yandan da maillere cevap veriyorum(bugün evden çalışıyorum)..

Birazdan kahvaltımı yapacağım, hepimize güüüzzzeeelll bir gün olsun

Günaydınn
Famir sahalara dönmene çok sevindim
Pepeticim ha gayret eski sistemimize geri dönüyorsun
Omega3 ü bende oda sıcaklığında saklıyorum işyerimde duruyor,ben de açıp okuyim içini
İkizcim ben de ideal kiloma ulaşsam da burdan kopamam sizlere çok alıştım
İdealistçim topikçe bişiler vardı h.sonu bizde inş.tekrarlamayız...
Masalımm hadi güzel haberi ver bize (amanin ne kıymetli oldu bu wc ile buluşman )

GÜNAAAYYDIIINN

Sabah işe geliyorum ve ilk işim forumu okumak:)))
Güne sizin yazılarınızı okuyarak başlıyorum ve motivasyonum,enerjim,hevesim artıyor..
Tüm günü sayenizde çokk daha kolay geçiriyorum.

İyi ki varsınız..iyi ki.............:)))

Çıtır hanımlarr günaydınn bugün çok keyifliyim kilolar hergün 300 400 gidiyor inanamıyorum ya son 5 6 kiloyu çok hızlı almıştım belki onunda etkisi var ama ben çook mutluyum ve maalesef spor yapmaya üşendiğim halde iyi ki annem canan hocayı göstermiş televizyonda annemde laborant ve babam diyabetli o yüzden dinlediğinde çok mantıklı gelmiş benimle paylaşmıştı..
bende de hipoglisemi belirtileri vardı hepsi geçti sabah 10 civarı kahvaltı ediyorum akşamda 19 civarı ve bu arada ACIKMIYORUM bu arada diyete başlamadan önce annem tüm tahlillerimi yapmıştı şeker yüklemeye varana kadar ki bu da gereksizmiş hoca kitabında öyle diyor ama neyse oldu bi kere bu hafta sonu annemlere gideceğim ve bir daha tahlil yaptıracağım bakalım değerler ne alemde merak ediyorum... Herkese güzel günlerrr :)

bende sabah kalktığım gibi hemen buraya atıyorum kendimi canım hep beraber inceleceğiz inşallah
kaçamaksız bir gün geçirmen dileğiyle

bu ilk kitaptan canm :)

İkinci kitaptan birebir alıntıladım carmencim.

Demek ki iki kitapta aynı bilgilere yer vermiş.

Paylaşım için çok teşekkürler. Sonuçlarınız harika.

Merhaba hoşgeldin Umarım hedefine en kısa sürede ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…