süpersinnn 55 kiloya düştüğünde bikini modeli bile olursun sen canımslm bayanlar nasılsınız...
eski ve şimdiki halimi yayınlayyaım dedimm.
inşallah 55 kilo ikenki halimide görürüz
günaydınlar kızlar
bende cuma tartı gününden sonra karataya başlamayı düşünüyorum kalan 10 kilomuda bununla verip korumaya geçmeyi hedefliyorum
topik sahibi saphıramla aynı diyet grubundayız onun ve sizlerin engin tecrübelerine ihtiyacım
ben tavuk eti yiyemiyorum kırmızı etide sadece köfte olarak nadiren yiyebiliyorum
geçmiş sayfaları okuyayım biraz
Afiyet olsunn ..
Canan hoca da demiş, alınıyor eve koşu bantları sonra askılık diye kullanılıyor diye
zBende sizler gibi sağlıklı kilo vermek isteyenlerdenim... Karatay ın dıyet kıtabını bende aldım ve okudum benım kolesterolum yuksek sabahları 2 yumurta hemde yağda bana saçma geldı cunku hergun o kadar yumurta yemem hemde yağda mutlaka yükseltecektır... Bende diyetısyene gıtmeye karar verdım cok genç yenı mezunlardan cıcı bir bayana ve karatay dıyetını anlattım dediki : Bız son derece sağlıklı hastalıgı olmayan ozellıkle kolesterolu olmayan bırıne tek yumurta verırız ama asla 2. yumurtayı vermeyız hemde yağda kırılmıs, bızım tavsıyemız haslanmıs yumurtadır dedı.. ve dıyetıme bu hafta basladım.. diyetımde olanlar ve olmayanlar söyle: Havuç, bezelye, beyaz ekmek, pirinç ve bulgur ... Tavuk, et, balık serbest, yağ sıvı yağ ama çok kısıtlı mıktarda sebzelere koyduruyor ıcıne pirinç ve bulgur koymadan pısırılıyor... Yumurta bana haftada 1 yada en fazla 2 kere yıne sabah kahvaltımda var ama haslanmıs bır sekılde beyaz peynırım, yogurdum sutum herseyım var ara ogunlerde meyvelerım hıc ac kalmadım bugun 4. gunum oldugu halde hıc zorlanmadan 2 kılo vermısım ...
Hepımız bu canan hanımı kıtabı yazmadan tanırmıydık tv. dan ızledıysenız oldukca yaşlanmıs ve populerlıgını kaybetmıs bır hanım artrık herkes yenı doktorlara hocalara gıdıyor kendını gelıstıren kadın bır kıtap yayınlayarak bırdenbıre populerıtesını arttırdı ve cok da ıyı para kazandı ben bıle kıtabını satın aldım... Diyetısyenım herkes kendı meslegını yapmalı dedı o zaman ben neden dıyet okudum ne ıse yarıyorum o zaman dedı herkes cıkarsın bır kıtap sunları ye yeme desın... Eğer ızledıysenız tv.da dıyetısyenlerle tartısmalarında bazı konularda susmak zorunda kaldı cevap bıle veremedı...
Benım tavsıyem bu dıyetı uygulayanlara ozellıkle benım gıbı kolesterolu olanlara kan olcumlerıne baktırmaları her ne kadar yumurta aklanmıs olsa bıle fazlası kolesterol yapıyor ...
arkadaşlar benim bir sorum daha var D vitamini takviyesi kullanıyor musunuz benim demir eksikliğim var hemen bu gün serumumu yaptıracağım ama D vitaminide gerekir mi ki
dünyada besin piramidi değişti biz hala eskisini okutuyoruz universitede diyetisyenlere.
çok gelişmiş çok özgür üniversitelerimiz var sanki de hemen güvenelim mezun olan diyetisyene.
canan hocaya inanmasam da bi diyetisyene teslim etmem kendimi.
bunlar kişilerin tercihi, ister karatay yaparsın ister yapmazsın, ne yapalım
zBende sizler gibi sağlıklı kilo vermek isteyenlerdenim... Karatay ın dıyet kıtabını bende aldım ve okudum benım kolesterolum yuksek sabahları 2 yumurta hemde yağda bana saçma geldı cunku hergun o kadar yumurta yemem hemde yağda mutlaka yükseltecektır... Bende diyetısyene gıtmeye karar verdım cok genç yenı mezunlardan cıcı bir bayana ve karatay dıyetını anlattım dediki : Bız son derece sağlıklı hastalıgı olmayan ozellıkle kolesterolu olmayan bırıne tek yumurta verırız ama asla 2. yumurtayı vermeyız hemde yağda kırılmıs, bızım tavsıyemız haslanmıs yumurtadır dedı.. ve dıyetıme bu hafta basladım.. diyetımde olanlar ve olmayanlar söyle: Havuç, bezelye, beyaz ekmek, pirinç ve bulgur ... Tavuk, et, balık serbest, yağ sıvı yağ ama çok kısıtlı mıktarda sebzelere koyduruyor ıcıne pirinç ve bulgur koymadan pısırılıyor... Yumurta bana haftada 1 yada en fazla 2 kere yıne sabah kahvaltımda var ama haslanmıs bır sekılde beyaz peynırım, yogurdum sutum herseyım var ara ogunlerde meyvelerım hıc ac kalmadım bugun 4. gunum oldugu halde hıc zorlanmadan 2 kılo vermısım ...
Hepımız bu canan hanımı kıtabı yazmadan tanırmıydık tv. dan ızledıysenız oldukca yaşlanmıs ve populerlıgını kaybetmıs bır hanım artrık herkes yenı doktorlara hocalara gıdıyor kendını gelıstıren kadın bır kıtap yayınlayarak bırdenbıre populerıtesını arttırdı ve cok da ıyı para kazandı ben bıle kıtabını satın aldım... Diyetısyenım herkes kendı meslegını yapmalı dedı o zaman ben neden dıyet okudum ne ıse yarıyorum o zaman dedı herkes cıkarsın bır kıtap sunları ye yeme desın... Eğer ızledıysenız tv.da dıyetısyenlerle tartısmalarında bazı konularda susmak zorunda kaldı cevap bıle veremedı...
Benım tavsıyem bu dıyetı uygulayanlara ozellıkle benım gıbı kolesterolu olanlara kan olcumlerıne baktırmaları her ne kadar yumurta aklanmıs olsa bıle fazlası kolesterol yapıyor ...
arkadaşlar ya ben su akıl veren yorumlardan SIKILDIMMMM ben yüksek lisans mezunun bir öğretmenim ve burdaki herkes eğitimli kendini gelsitirmis insanlar kimse akıl vermesin . karısmasınlar ya kötü içerik bildire basalım lütfen o msjlarda motivasyonumuz çökmesin. yukarda yazmısya tereyağ yumurta çok saçma diye yemek zorunda değilsin ya git diyetisyende zayıfla neyle zayıflarsan zayıfla bizene. burda KARATAYLA zayıflanıyor bu kadar açık. neyi dayatmaya çalılışıyorsunuz anlamıyorum. zorla illa gel karatay yap diyen varmı yaa yanlıs geliyosa yapmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?