Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydınlar kızlar

bende cuma tartı gününden sonra karataya başlamayı düşünüyorum kalan 10 kilomuda bununla verip korumaya geçmeyi hedefliyorum

topik sahibi saphıramla aynı diyet grubundayız onun ve sizlerin engin tecrübelerine ihtiyacım

ben tavuk eti yiyemiyorum kırmızı etide sadece köfte olarak nadiren yiyebiliyorum

geçmiş sayfaları okuyayım biraz

slm bayanlar nasılsınız...
eski ve şimdiki halimi yayınlayyaım dedimm.
inşallah 55 kilo ikenki halimide görürüz
süpersinnn 55 kiloya düştüğünde bikini modeli bile olursun sen canım

çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim inşallah kalan 10 kilonuda atarsın bu diyetle bende diyete başladığımdan beri tavuk yemedim sorun yapma balıkla aran iyiyse iyi bir kurtarıcı oluyor

Herkese merhaba.Günlerdir yazamıyorum çünkü çok halsizim,bulantılarım arttı.Hiç gücüm yokmuş gibi geliyor.Ama karatay diyetine devam ediyorum.Gerçi artık yumurta yiyemiyorum sabahları ama hala ceviz ve peynir yiyebiliyorum:))
Masalcım şöyle bir geçmişi okudumda senin için çok endişelendim.Bence hiç zaman kaybetmeden bir gastroentrologa falan gitmelisin.15 gün ne demek,belki ciddi bir sorun vardır,ihmal etme lütfen.
Hepinize güzel bir gün diliyorum....

Kahvaltımı yazıp çıkıyorum çok çok işim var

Kalkınca 1 bardak limonlu su,

2 yumurta
Bir büyük dilim peynir
8-10 tane zeytin
1 elma
1 çay bardağından biraz fazla ceviz ve kavrulmamış fındık içi karışımı
Yarım elma (Elma büyüktü,yarısını arkadaşıma pasladım)
1 günkurusu kayısı
2-3 tane kuru erik
omega 3 * 2 ad.
Şu anda da bergamotlu siyah çay

Afiyet olsunn ..
Canan hoca da demiş, alınıyor eve koşu bantları sonra askılık diye kullanılıyor diye

:))))))))))9
senelerdir böyle hem de ..
insan bir kere çkar tepesine ayıp olmasın diye dimi ama...

bu arada MASALCIM

Lavman olayından korkuyorum diyorsun ya..bunu ev de yapabiliyorsun aslında.
Babam yakın bir Zamanda ameliyat oldu..Olacağı sabah evde kendisi lavman yaptı.
Tüp macun şeklinde kullanımı da kolay aslında.. aklında olsun.

Doktorun verdiği ve senin kulandığın ilacı bilmiyorum.
Benimde çok sıkıntım oluyordu.Burada ilaç ismi vermek doğrumu bilmiyorum.
O yüzden B.K.NİS diim.2 harf eksilterek bu bitkisel birşeydi ve çok işe yaramıştı.

Başka bir dönemde de
sütlü çay ve bisküvi...tabi diyet yapmıyordum o zaman ,birde hastanede yatıyordum üstelik.
verdikleri hiçbirşey çözüm olmadı.sütlü çay ve bisküvi acaip işe yaramıştı.

aklında olsun:))

Günaydınnnn

Herkes için herşey yolundadır işallah.

Bildirim yapıp işe başlıyorum

1.öğün : 2 kayısı kıvamda yumurta
avuçiçi kadar beyaz peynir
10 tane zaytin
çay

sürahiyi önüme aldım su içmeye başladım..

Herkese kolaylıklar diliyorum.
akşama grşrz

günaydın bayanlarrr

kahvaltımı yaptım çayımı içiyorumm hemen yazayım

1 yumurtadan bol yeşillikli yumurta salatası
peynir-zeytin
tere
ceviz-kayısı-erik
çay
mandalina-armut

Son düzenleme:
merhaba kızlar bana kullandığınız omega3 hapının adını özelden yazabilir misiniz birde fiyatını bende bugün yarın alayım hemen şimdiden teşekkür ederim

zBende sizler gibi sağlıklı kilo vermek isteyenlerdenim... Karatay ın dıyet kıtabını bende aldım ve okudum benım kolesterolum yuksek sabahları 2 yumurta hemde yağda bana saçma geldı cunku hergun o kadar yumurta yemem hemde yağda mutlaka yükseltecektır... Bende diyetısyene gıtmeye karar verdım cok genç yenı mezunlardan cıcı bir bayana ve karatay dıyetını anlattım dediki : Bız son derece sağlıklı hastalıgı olmayan ozellıkle kolesterolu olmayan bırıne tek yumurta verırız ama asla 2. yumurtayı vermeyız hemde yağda kırılmıs, bızım tavsıyemız haslanmıs yumurtadır dedı.. ve dıyetıme bu hafta basladım.. diyetımde olanlar ve olmayanlar söyle: Havuç, bezelye, beyaz ekmek, pirinç ve bulgur ... Tavuk, et, balık serbest, yağ sıvı yağ ama çok kısıtlı mıktarda sebzelere koyduruyor ıcıne pirinç ve bulgur koymadan pısırılıyor... Yumurta bana haftada 1 yada en fazla 2 kere yıne sabah kahvaltımda var ama haslanmıs bır sekılde beyaz peynırım, yogurdum sutum herseyım var ara ogunlerde meyvelerım hıc ac kalmadım bugun 4. gunum oldugu halde hıc zorlanmadan 2 kılo vermısım ...
Hepımız bu canan hanımı kıtabı yazmadan tanırmıydık tv. dan ızledıysenız oldukca yaşlanmıs ve populerlıgını kaybetmıs bır hanım artrık herkes yenı doktorlara hocalara gıdıyor kendını gelıstıren kadın bır kıtap yayınlayarak bırdenbıre populerıtesını arttırdı ve cok da ıyı para kazandı ben bıle kıtabını satın aldım... Diyetısyenım herkes kendı meslegını yapmalı dedı o zaman ben neden dıyet okudum ne ıse yarıyorum o zaman dedı herkes cıkarsın bır kıtap sunları ye yeme desın... Eğer ızledıysenız tv.da dıyetısyenlerle tartısmalarında bazı konularda susmak zorunda kaldı cevap bıle veremedı...
Benım tavsıyem bu dıyetı uygulayanlara ozellıkle benım gıbı kolesterolu olanlara kan olcumlerıne baktırmaları her ne kadar yumurta aklanmıs olsa bıle fazlası kolesterol yapıyor ...

arkadaşlar benim bir sorum daha var D vitamini takviyesi kullanıyor musunuz benim demir eksikliğim var hemen bu gün serumumu yaptıracağım ama D vitaminide gerekir mi ki

mesaj atamadım özelden. 100 msj olmamısım malum :)))

ya sorma ceylin yalan oldu benım karatay.bayramdan sonra toplayamadım bi türlü. yarın başlamaya niyetliyim ama tam olarak karatay uygularmıyım bilmiyorum.Birde sürekli topikte olmak ters etki yarattı galiba bende, sürekli karatay yumurta, yumurta karatay falan :)) .. Bahanesi yok aslında da neyse..Yarın başlıyorum bakalım. Okuyorum ara ara aslında, uygulamayınca yazma gereği duymadım :)) Sen devam ediyorsun ve cok iyi gidiyor anlaşılan.Tebrikler ve hatırladığın içinde teşekkürler.Sırf senin hatırına yarından sonra yazmaya başlıycam söz. Herşey gönlünce olsun.

birde kızlar bugün kardiyologlar derneğiydi galiba karatay hocaya cewap verceklermiş. Milliyette haberini gördüm az önce. Açıklama yapacaklarmış.Öğrenen olursa paylaşsın lütfen .

dünyada besin piramidi değişti biz hala eskisini okutuyoruz universitede diyetisyenlere.
çok gelişmiş çok özgür üniversitelerimiz var sanki de hemen güvenelim mezun olan diyetisyene.
canan hocaya inanmasam da bi diyetisyene teslim etmem kendimi.
bunlar kişilerin tercihi, ister karatay yaparsın ister yapmazsın, ne yapalım

arkadaşlar ya ben su akıl veren yorumlardan SIKILDIMMMM ben yüksek lisans mezunun bir öğretmenim ve burdaki herkes eğitimli kendini gelsitirmis insanlar kimse akıl vermesin . karısmasınlar ya kötü içerik bildire basalım lütfen o msjlarda motivasyonumuz çökmesin. yukarda yazmısya tereyağ yumurta çok saçma diye yemek zorunda değilsin ya git diyetisyende zayıfla neyle zayıflarsan zayıfla bizene. burda KARATAYLA zayıflanıyor bu kadar açık. neyi dayatmaya çalılışıyorsunuz anlamıyorum. zorla illa gel karatay yap diyen varmı yaa yanlıs geliyosa yapmaa

neden hakaret eder gıbı cevapladıgınızı anlayamadım ben sızlere yapın mı dedım sadece yorum getırdım sanırım da boyle bır hakkım var...

Canım merhaba bazı konularda haklısın bence de.yani herkesin vücudu farklı ve her diyet herkese uymaz.Ben de seninkinin aksine 3 aydır diyetisyene gidiyorum ve 3 kilo verebildim sadece.ama 3 gündür bu diyeti yapıyorum2.3 kg verdim.bu 4. günüm.Canan hanım benim hastalığımla ilgili çok güzel açıklamalar yapmış bende şeker direnci var.bunu diyetisyenim bildiği halde bana hastalığıma yönelik bir liste vermedi mesela.ki kendisi çok ünlü bir diyetisyen bir çok kşiyi zayıflatmış.ama bana çare olamadı.bu kişinin bünyesiyle ve diyetisyenin seni tanımasıyla ilgili.benimkisi benm rahatsızlıklarıma uygun çşözüm sunmadı.sürekli ara öğün vardı bende.ben bu ara öğünlerin şeker direncine etkisini canan hanımın kitabından öğrendim mesela.kolestrolün varsa tabiiki ona dikkat etmelisin bence doğru hareket etmişsin her diyer herkese göre değil.kolay gelsin.iyi zayıflamalar:)

Benım kımseye akıl vermek haddıme dusmez buyrun herkes dıledıgını yapsın ogretım gorevlısı dedınız ınsan kendı meslegınde gorevını yapsın o zaman ne cırkın cevaplar bular boyle buyrun basın kotu ıcerıge burda kotu ıcerıkte yok admın okuyacaktır zaten bana zaten karatay yap dıyemezsın benım fıkırlerımde bellı sende ıstedıgını yap ... oldumu daha da bana cevap yazma

bende size kendi tecrübemi aktarmak isterim karatay diyetine başlayalı henüz 3 gün oldu ama bu 3 gündür çok rahatım neden mi
öncesinde bende diyetisyene gittim bana düşük kalorili bir diyet listesi verdi 1 hafta uygulayacak ve gidecektim ayrıca haftada en az 3gün yürüyüş yapmamı önerdi listeme harfiyen uydum ama o kadar az kalori alıyordum ki sürekli açlık hissi ile boğuşuyordum ve değil yürümeye oturduğum yerden kalkmaya halim olmuyordu genede kendimi zorlayım 3 gün 1 saat yürüdüm ve diyetisyenime gittim hiç kilo vermemiştim 2. hafta bana çok yorulduğum için tek seferde 1 saat yürüme günde iki defa 30 dakika yürü ama hergün yürümeye çalış dedi ve kalorimi biraz daha azalttı benim için ilk haftadanda zor bir hatfa geçti ama harfiyen denileni uyguladım 3. hafta gene hiç kilo vermemiştim hatta almıştım diyetisyenim o zaman vücüdu şaşırtmak gerek dedi ve öyle bir liste verdiki hatta verirkende şöyle dedi hep açlık hissi olacak bu iyi bişey böyle olması lazım ha bu arada söylemeyi unuttum diyetisyenim ünlü bir hastanede çalışıyor kendiside tanınmış biri diyetimde 7-8 öğün var ama kalorisi düşük ve miktarları az bildiğimiz klasik diyet listeleri gibi ama tabiki bütün tahlillerim yapıldı hertürlü kontrolden sonra verildi listelerim neyse çok uzattım benim için zor halsiz aç geçen 4 hafta yaşadım ve sonuç 0
Ama 3 gündür karatay diyeti uyguladığımdan bu yana çok rahatım açlık hissim yok zindeyim sabah akşam yürüyorum yürüme süremde zindeliğime bağlı olarak uzadı kendimi iyi hissediyorum kitaplarda bilimsel pek çok açıklama var ben kimsenin çıkıp bu yanlış dediğini duymadım üstelik kilo veren pek çok insan var bence Canan hocanın hiç bir şekilde reklama ihtiyacı yok kendisi mesleğini başarı ile uygulamış son derece saygı duyulan bir insan bende kendi adıma şöyle düşünüyorum birisi çıkıp doğru bişey yaptığında nedense illaki ona kötü bişeyler söyleyen çıkar ama diyetisyenler için düşününcede herkes bir kitapla sağlığına kavuşursa ve kilo verirse tabi onlar için mesleki açıdan zor olur

söylemeyi unuttuğum birşey daha var diyelimki diyetisyenimle düşük kalorili bir diyet yaparak kilo verdim iyide insan hayatı boyunca böyle yaşayamıyor bu bir gerçek e sonuç 5 ayda ver 3 ayda al olayı bence hiç gerçekçi değil çünkü diyetisyanin verdiği liste benim yaşam biçimim olamaz ama karatay diyeti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…