Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok canım süpersin....
sağol canımmm

Famircim harikasın.
Göbek falan kalmamış.
Nasıl da güzel olmuş
dar bady ile gör bide sen beni....
hatta çekim koyayım yarınn
belki utanıp eritirimm

famırrr bu senmısın.cok guzelsın canım yaaa
ıyıykı koydun bu resmı acayıp gazageldım.ama saka bır yana cok tatlısın canım
teşekkür ederimm..
bak bende gaza geldim şimdi

bugünkü menümüde yazıp çıkayımm

sabah
1 avuç peynir
1,5 yumurta
6-7 adet zeytin
1 tutam maydanoz
3 ceviz

öğle
1 bardak ev yapımı vişne suyu az şekerli
3 yk bulgur pilabı
1 kase zzeytinyağlı patlıcan yemeği

akşam
4-5 adet köfte
6-7 ade köy biberi
2 yk yoğurt
5-6 adet ceviz

hepinizi öperimmmm
iyi gecelerrrr

Yok canım sebzede yiyordum ama meyveyi hiç yemiyordum. Limonu su iyi fikir boğazım duzelince basliyim limonu suya. Bir hafta kadar yumurta yemeden sabahları 1 dilim ekmek ekleyerek deniycem diyeti inşallah hersey yolunda gider.

mrb arkadaşlar bugün kaçamak yaptım hemde 4 top pişmaniye yedim...
kendimi tutamadım çok pişmanım... son pişmanlık fayda etmiyor ama...
benim tekrar motive olup kararlı bir şekilde devam etmem gerekiyor...

herkes yuzunu kapatır bu da açıktan koymuştürkan şoray suratlı olunca böyle oluyor demek

gelelım degerlendırmeye:

bacaklar ,popo süper

azcık mıde ve göbekte kalmış fazlalık.kalan 5 kılo da göbekten giderse fıstık ötesi olursun canım

ziporun ne alemde?

bak ben yuruyuse gidiyorum şimdik

Kızlar günaydın.dün yazamadım mesaiye kalmak zorunda kaldım çünkü :/ ama haberler güzel.iki gündür sabahlara yumurtaları ekledim.o kadar uzun süre tok tutuyor ki öğlen yemek yemesem bile acıkmıycakmışım gibi hissediyorum.dün ilk kez acıkmadım öçğlene kadar ve bu doğru yolda olduğumu gösterdi bana.2-3 saat içinde acıkırsanız bilin ki kahvaltıda yedikleriniz sağlığınıza zarar veriyordur demiş kitapta canan hoca.demek ki ben nihayet sağlıklı beslenmeye başladım.bu yüzden de çok mutluyum.3 günde 2.3 kg vermişim.tabi insanın 25 kilo fazlası olunca ilk başta hemencecik bu kadar vermesi normaldir.umarım aynı istek ve azmim devam eder.ilk kez kendmi diyette hissetmeden diyet yapıyorum.4 gündür ağzıma şekerli birşey sürmedim.buna rağmen tatlı düşkünlüğüme rağmen canım tatlı çekmiyor kayısılar sayesinde.öğlen yemeğinde bu bana zararlı diye düşünmüyorum birşey yerken.bu da güzel birşey.pek fazla spor yapamıyorum şu ara sadece yüğrüyüş ve bazı bacak egzersizleri yaptım.Haftasonu zaten gezerim tmizlik falan yaparım bayabir enerji harcarım :)) dünkü listem şöyleydi:

sabah: standart kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin ve yarm çay bardağı ceviz

öğlen: bir kepçe mercimek çorbası, bir parça haşlanmış ve sotelenmiş tavuk,bir kase yoğurt(kase dediysem yemek servis kaşığıyla birr buçu kaşık falan :) yoğurt yiyorum baya :))

akşam: 5 gün kurusu kayısı,bir çay bardağına yakın ceviz-badem

mesaiye kalınca akşam böyle oldu mecburen.Allahtan temkinli gitmiştim :) işte böyle kızlarbi haber vererim dedim.duygularımı paylaşmak istedim.burda sizin desteğinizle birşeyler yapmak çok güzel!

herkes yuzunu kapatır bu da açıktan koymuştürkan şoray suratlı olunca böyle oluyor demek

canım ya sen 12 kiloyu bu diyetle mi verdin kaç zamandır sorucam unutuyorum:) tebrik ederim snei bu arada.ben de umarım veririrm ya...ne kadar sürede verdin bu kiloyu neler yaptın beni bireaz aydınlatır mısın? bir de bir rahatsızlığın var mıydı pko ya da şeker direnci gibi??

Canım seni tebrik ederim.Resmen umut ışığı oldun bana:) ne kadar değişmişsin öyle.Kilo bizleri ne kadar değiştiriyor.Zaten güzel bir kızsın maşallah ama şimdi daha alımlı olmuşsun.Darısı bizim de başımıza.ben 71 kiloyken bile çok iyi oluyorum da daha 10 kilom var 71 e:) nasıl oılcak o iş bilmiyorum.hedef de 58 :) senin herhangi bir rahatsızlığın var mıydı canım pko ya da şeker direnci gibi? bende ikisi de var da ondan merk ediyorum benim durumumdaki kişilerde diyet nasıl işliyor diye.Ben de 3 günde 2.3 kilo vermişim.tabi 25 kilo fazlam olduğu için doğal bi sonuç ama elbet yavaşlayaccak bu verme süreci.bir sana da sorayım dedim.Hoşçakal şimdilikk :)

olsun nasıl olsa bozdum diye düşünme yeter hemen toparlarsın kendini.ama çok da abartmamak lazım kaçamakları.arada kendini ödüllendir mesela :)) o zaman vicdan azabı çekmezsin.3 kilo verince şunu yicem falan diye mesele bişiler yapabilirsin.

olsun nasıl olsa bozdum diye düşünme yeter hemen toparlarsın kendini.ama çok da abartmamak lazım kaçamakları.arada kendini ödüllendir mesela :)) o zaman vicdan azabı çekmezsin.3 kilo verince şunu yicem falan diye bişiler yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…