Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sadece proteınmı yıyosunkı ben haftada en fazla ıkı ogunumde proteın alıyorum gerı kalan kısmı sebzeden olusuyo yanı sız hergun et balık tavukmu yıyosunuz hıc sanmıyorum oyuzden bence endısen yersız[/QUOTE]

evet ya ben hep tavuk yiyorum,sebzeye kayayım biraz :)

mankenlerin bile katı oluyor ne yapalım ölelim mi famircim takma
karın çalıştıran egzersizlerle devam edersen diyetine daha iyi olur gibime geldi
çünkü kilon kalmamış pek karnında dümdüz oldu mu ohhh fıstık

1 tabak kuru fasülye
1 tabak köfteli bezelyeli bir yemek (yeni arkadaşlar bezelye normalde yasak ama ben ilk defa yiyorum 2,5 aydır.)
Küçük bir kase yoğurtlu havuç

Famircim o keke ben de bayılırım,nefsini kırmak için bir çatal al bence az kaldı senin hedefine...

Bugün bizde de öğle yemeğinde bezelye vardı ben yemedim

Sabah

1 kayısı haşlanmış yumurta
1 avuç beyaz peynir, kaşar peyniri, labne peyniri karışık (üzerine çörek otu serpilmiş)
10 zeytin
bir tutam maydanoz (üzerine keten tohumu serpilmiş)
1 minik domates
1/3 salatalık
1/2 yeşil biber
1 kuru erik
1 kuru hurma
1 omega 3 950 mg.
1 earl grey çay
2,5 ceviz
4 badem

öğle
1 domates (üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekledim)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir
10 siyah zeytin
1 rafadan haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı menemen
(Bezelye yemeği vardı yemedim)

aralarda çeşitli bitki çayları, 2 türk kahvesi bol su hepsi şekersiz

akşama evde zeytinyağlı yer elması ve fırında naneli zeytinyağlı pişirdiğim balkabağı var yanına da keçi peynirli bir salata yapmayı planlıyorum.

Slm. kizlar bu gün tartida 200gr. fazla ciktim Ama bunu 4 gündür kabiz olmam bagliyorum :26::26:..Bu gün 25 dakika yürüyebildim sabah ac karinla. ama birazdan ip atliycam
Sabah malesef saat 9 u gecmek üzere oldugu icin kahvaltiyi saglam edemedim.
1 bardak limonlu su
1 dilim domates
3 Siyah zeytin
1 tane kayisi yumurta
1 fincan Neskaffe 3 tane tatlandiriciyla :18: Biliyorum yasak
4 tane badem
3 tane gün kurusu kayisi

Ögle yemegi
1 tane kiymali yumurta
1 kase salata cevizli
1kase cacik (tuzsuz hayatta icemiyorum..Daha kaya tuzu bulamadim o yüzden deniz tuzu kullaniyorum)

simdiye kadar 1,5 litre su..

hangi mankenmiş ooo
büyük beden manken mi yoksa

kesinlikle katılıyorum

çok doğru ilaç firmaları hakkındaki ve diğer konularda ki yorumun bence

benim bildiğim bariz bir belirtisi yok ceylin

kızlar dün yeni bir egzersiz keşfettim sıkılaşmak için aslında eski bir egzersiz. araştırın derim. ben uygulamaya başlıycam yarın karatay beslenmem ile birlikte. CALLANETİCS diye arayın.

ceylincim ilgine teşekkürler.Mesajına özelden yazamadım bende açık değil. Sabah yazmıştım cevabı topiğe.Hatırlanmak güzel oldu karataya yeniden dönmeye karar verdiğim bu günde özellikle. Bu bir ilahi işaret olmalı. Topik çok karışmış gibi geldi bana. Seni topik kankası ilan ettim. Bana destek ol lütfen psikolojim çok müsait çünkü kendimi yanlız bırakmaya.Yarın başlıyorum bakalım haydi hayırlısı.

cnm silkelen kendine gel bencede bak tuttum saçından
ben de altta ismini görüp yazmadığını görünce dedim kesin bu boşladı
yanlış hatırlamıyorsam senin yaza düğünün olucaktı.
ne kadar verirsen kardır cnm bir an önce sahalara dön

tamam kanka yalnız değilsin elimden geldiğince burdayım

hayal et ; gelinliğin içinde prenses gibi bir kız olacaksın

hangi mankenmiş ooo
büyük beden manken mi yoksa

yoook canım onların katı deriden ibaret olsa da var işte hıhhh
kızlar dün yeni bir egzersiz keşfettim sıkılaşmak için aslında eski bir egzersiz. araştırın derim. ben uygulamaya başlıycam yarın karatay beslenmem ile birlikte. CALLANETİCS diye arayın.

çok sağol canım hadi spora... hiç yapmıyorum ya bugün kaldırayım kendimi şu koltuktan..

Famircim sen de boy var cnm şanslısın yine
Ben de şuanda senin görünümüne yakınım,(eski görüntümüzde benzeşiyor)..
ama o göbek ve mide işi bozuyor

saçımmmmmmmmmm
tamam kanka yalnız değilsin elimden geldiğince burdayım

hayal et ; gelinliğin içinde prenses gibi bir kız olacaksın
boşlamakla kalmadım üstüne kilo bile aldım . 87 yim ayıptır söylemesi.
ewtttt evlenicem ben yaza.Yarimin de pehlivan gibi olmadığını düşünürsek benim zayıflamam şart.Karaty dan başka bişey yapmayı aklımdan bile geçirmiyorum. Uyguladığım 2 hafta mucize gibiydi.

yarın kendimi iyice havaya sokmak ve iyi hissetmek adına birçok kadın gibi kuaföre uğramayı düşünüyorum. Kısacık kesicem saçlarımı ve siyaha boyayacağım. Buğday tenime ve yeşil gözlerime de pek bi yakışıyor hani, tecrübe ile sabittir.

tesekkürler tekrar da yarından sonra çekemezsin bak saçlarımı ona göre..Hem sebebin kalmıycak hemde saçım dermişim :))))

Merhaba forumumun güzelleri nasılsınız

sabah:
tam tahıllı denge light ekmekten kaşarlı tost (akşama kıymalı yumurta çekti canımız onu yiyeceğiz diye yumurta yemedim)
yarım kk beyaz peynir
bol yeşillik biber domates
ginkolu yeşil çay

öğlen:
2 truff
1 minik kurabiye (sonunda bitti gözümün önünden kalktı)

ara:az önce yedim
2truff
yarım börek
1 canım çekti mini brownie intense (yemeseymişimde olurmuş truffum daha güzeldi)
2 çorba kaşığı ince bulgurlu mercimek pilav gibi mercimeği bol ama
1 bardak yaseminli yeşil çay

famir çok güzelsinnnnnnnn seni forumun best modeli ilan ettim:82::81:

emegıne saglık canım anlamak ıstemeyenlere gelsın

evet ya ben hep tavuk yiyorum,sebzeye kayayım biraz :)[/QUOTE]

kesınlıkle sebzeye agırlık ver canım ozellıkle lahana bu anlamda harıka bır sebze uzun sure tokluk saglıyo

selam kızlarrrr

kahvaltımı yazmıstım ıkıncı ogunumude 16da yedım
menum:lahanayı haslayıp kavurdum harıka oldu hemen tarıfını vereyım deneyın bende
lahana duduklude haslanıp suzulur suyu cıksın dıye sıkılır
zyag sogan sarımsak kavrulur lahana eklenır bul bıber serpılır

2bardak ayran
lahana kavurma
maydanoz kıvırcık

yemekten once kosubandında 45sk yurudum buda 4km ye tekabul edıyo:))ılk kez bu kadar uzun yurudum sebebıne gelınce hem yuruyup hem dızı ızledıgım ıcın hıc sıkılmadım.hayat devam edıyoru gecen cuma ızleyememıstım yururken hem ızledım hemde vakıt nasıl gectı anlamadım valla tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…