Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar .. sabah klasik karatay kahvaltısı.. 2. öğünüm: valla bugün neden bilmiyorum acayip açlık krizine girdim tavuk domates marulu lavaş ekmeğine sarıp yedim dürüm gibi.. yanındada ayran.. 4 tanede kanat yedim..

ben bugünn tam buğday unlu pide yaptıımm yağsız döner yaptımm akşama iskenderr yapıcamm
sende kekleri koklaya durr
göbeğinide gördümm

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün: Bır tabak kıymalı kabak yemegı,bır tabak zeytınlı salata,bır bardak ayran,bır tutam corek otu,bır tutam keten tohumu,omega3 balık yagı takvıye ..................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: az ev ısı yaptım ,cok yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a36..webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 43

amaaa yapma böyle haftasonu 55 i görecektik bak geçeceğim seni o zaman ağlayacaksın canımcım lavaş dışında kaçamağın yok ama azcık kızayım dedim

bugünkü yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
2 tane omega 3
biraz fıstık

2.öğün:
1 kase domatesli şehriyeli çorba
2 adet avuç içi büyüklüğünde fırında kızarmış kaşarlı köfte

spor:3 km yürüdüm(miden ağrıyodu bugün,bu kadar yürüyebildim)
sıvı:2 lt su,1 bardak limonlu maden suyu,nane-limon çayı,birazdan yeşil çay

afiyet olsun canım.kaşarlı köfteyı nasıl yapıyorsun,tarif alabılırmıyım?

merhaba arkadaşlarr

1. öğün

yumurta salatası bol yeşillikli
tere
peynir-zeytin
ceviz-kayısı-erik
çay

2. öğün
1 dilim börek:26:
1 kase mercimek çorbası
brokoli salatası

arkadaşlar yarın kilo bildirimini bana gönderiyorsunuz. özelden gönderirseniz sevinirim.
akşama listemizi hazırlarım.
malum okul var...

bugunku menum:
sabah:

yarım muz
2 kayısı yumurta
1 avuc ıcı peynır
10 zeytın
5 kuru erik
1 cay brd cevız

akşam:1 tbk etlı kuru fasulye
1 kase yogurtlu kerevız salatası

spor :1 saat yuruyus

sıvıek az

afiyet olsun canım.kaşarlı köfteyı nasıl yapıyorsun,tarif alabılırmıyım?

sağol loxandracım.kıyma,soğan,baharatı koyuyorum(ekmek içi koymuyorum) bazen kaşarı içine rendeliyorum bazen de köfteyi fırında önce kızartıyorum sonra da kaşarı üzerine koyup tekrar kızartıyorum.

kızlar bugün okulda etek giydim. eteğimi ilk aldığımda dizimdeydi.
bugün bi giydim etek dizlerimin altına inmiş uzamış resmenn.
okuldakiler hemen farkettiler hocam ne kadar istikrarlısın dediler çok güzel zayıfladın dediler. akşama bi dilim böreği götürdüm maleseff:26::26::26::18::18:
eritmek için spor yapacam biraz dinleneyim dee

Geçmişe göz attım da geldim.
Sabah sabah yine motivemizi bozmak isteyenler olmuş ama kanmayalım arkadaşlar böyle şeylere.
Geçen sefer nasıl canımız sıkılmıştı hepimizin.

Veee en sona bıraktım söylemeyi, heyecanlı olsun diyee
Sorunum çözülmüş bulunmaktadırrrr .
Hem de ilaca başlayamadann
O kadar gün içimde kalanlar çıkmadı ondan eminim ama az da olsa başlangıç var.
Umarım bir kaç gün içinde daha da düzene girer.
Bu arada sanırım macun ve keten tohumu çözdü problemimi.
Tabi lavman korkusu da olabilirr

hadi gözünaydın............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…