Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne güzel bi duygu dimi canım kıyafetlerin bol gelmesibende kaldırdım artık 48 beden pantolonlarımısıkma canını,lesliyle eritirsin böreği

oh bende rahatladım valla bende bu problemi sık yaşadığım için seni çok ii anlıyorum masalcım.geçmiş olsun..

masalım cok sevındım canım yaaa. oldu dıyıp ısın ucunu bırakma macun ve keten tohumuna devam gece bır caybardagı zyag ıc ıyıce yumusasın bagırsakların tamam mı

ne güzel bi duygu dimi canım kıyafetlerin bol gelmesibende kaldırdım artık 48 beden pantolonlarımısıkma canını,lesliyle eritirsin böreği

süperr bişeyyy leylakcığımm gerçekten
ohhh gitsinn büyük beden pantolonlarr, yenileyelim dolabımızı
sağol cnm içime su serptinn valla leslieyle yürüyeyimm erisinn

ohhhh kurtuldunn sonunda masal

hadi gözünaydın............

oh bende rahatladım valla bende bu problemi sık yaşadığım için seni çok ii anlıyorum masalcım.geçmiş olsun..

masalım cok sevındım canım yaaa. oldu dıyıp ısın ucunu bırakma macun ve keten tohumuna devam gece bır caybardagı zyag ıc ıyıce yumusasın bagırsakların tamam mı

ohhhh kurtuldunn sonunda masal

Ayy çok şükür kızlarr .
Hepimizin gözü aydın
Kaç gündür çözümler ürettiniz bana çok teşekkür ederimm ..
Aynı şekilde macun ve keten tohumuna devammm.
Ama akşam zeytin yağı içsem zararı olmaz mı ki karatayaa ?

kesınlıkle olmaz canım sonucta sıvı ve saglıklı bısey aksıne faydası olur sabah wc ye cıkar sonra tartılırsın ooo en az 3kg garantı

kesınlıkle olmaz canım sonucta sıvı ve saglıklı bısey aksıne faydası olur sabah wc ye cıkar sonra tartılırsın ooo en az 3kg garantı

Ayy tamam o zaman zeytin yağımı içip öyle yatayımm.
Çok teşekkür ederim papadiyacım.
Uff umarım öyle olur içimdekiler de kilolar da gitsinn.

tesekkurler canım .en kısa zamanda deneyecegım.tek sorun eriyen kasarların borcama yapışması oalcak sanırım

belinden düşüyor demek ,boyu uzadıgına göre

5 kılo daha verınc yenı bır gardrop düzersin artık

kırk yılda bır yıyıp ıpın ucunu benım gıbı kaçırmadıktan sonra 1 dlm borek de zarar vermıyor aslında,şimdi spor yapıp eritirsin sen onu

çok sevındım

lavmandan bahsetmem işe yaramış demekama hala soyluyorum korkulcak bırsey değil,acı yokkızım ağlamadı bıle yapılırken ,gayet rahattı

amaaa yapma böyle haftasonu 55 i görecektik bak geçeceğim seni o zaman ağlayacaksın canımcım lavaş dışında kaçamağın yok ama azcık kızayım dedim

canım ama sabah sadece yumurta ceviz ve süt yapabildim domates kalmamıştı..peyniride domatessiz hayatta yiyemem azcık gurultu olsa belki yemezdim ama baya baya bi açlıktı sabah karnımı doyuramadım çok canım sen kilo vermişin diye ben niye ağlayım beni geçsen ben yine sevinirim :) bugün sabah tartıldığımda 56 nın altına miniminnacık düşmüş oda bi başarı :)

Myle bir geldin pir geldn, hemencecik adapte oldun ne güzel

Tylholl canım, 4.aya yaklaşırken geçer sıkıntıların En azından çoookk güzel bir sebebi var halsizlik ve bulantıların.
Ama tebrik ederim, beslenme düzenini bozmamışsın

ben bir arkadaşım yapılırken görmüştüm de kanamıştı falan.
Hoş hemşire beceriksiz çıkmıştı ama yine de çook korkuyorum öyle böyle değil.

düzerimm valla sefamm olsunnnn
başlıyorum şimdi leslieyeeee hemenn

Hoşgeldin Handan...
Kolay gelsin

Arkadaşlar şimdi forum takipten gördüm sanırım karatay diyeti uyguluyorsunuz açıkçası söylemem gerekirse bu diyet hakkında bilgim yok ama demin haberlerin başlıklarında karatay diyetinin zararlarından ve yol açtığı hastalıklardan bahsediyordu hangi kanal bilmiyorum ama haberleri izlerseniz sanırım bilgi sahibi olursunuz umarım sizde kötü sonuçlar doğurmaz ...

Carmencim, Canan Hoca'nın cevaplarını paylaştığın için çok teşekkürler, eline sağlık. Bilgilerimizi de tazelemiş olduk bu sayede

Teşekkür ederiz uyarınız için ama emin olun buradaki herkes bilgileri araştırarak uyguluyor.
Körü körüne her duyduğumuza inanmıyoruz.

ben bir arkadaşım yapılırken görmüştüm de kanamıştı falan.
Hoş hemşire beceriksiz çıkmıştı ama yine de çook korkuyorum öyle böyle değil.

dün bir ara yazmıştım sana masalcım.
Lavmanı evde kendinde yapabilirsin..Babam bir operasyon geçirdi yakınlarda ve evde kendisinin yapmasını istediler.
Bir tüp krem olarak düşün,kendin yapıyorsun ,biraz yatıyorsun sonra tuvalete koşturmaca :))))
işallah artık gerek kalmaz ama yine de bilgin olsun

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…