kızlar bugün okulda etek giydim. eteğimi ilk aldığımda dizimdeydi.
bugün bi giydim etek dizlerimin altına inmiş uzamış resmenn.
okuldakiler hemen farkettiler hocam ne kadar istikrarlısın dediler çok güzel zayıfladın dediler.akşama bi dilim böreği götürdüm maleseff:26::26::26::18::18:
eritmek için spor yapacam biraz dinleneyim dee
Geçmişe göz attım da geldim.
Sabah sabah yine motivemizi bozmak isteyenler olmuş ama kanmayalım arkadaşlar böyle şeylere.
Geçen sefer nasıl canımız sıkılmıştı hepimizin.
Veee en sona bıraktım söylemeyi, heyecanlı olsun diyee
Sorunum çözülmüş bulunmaktadırrrr .
Hem de ilaca başlayamadann
O kadar gün içimde kalanlar çıkmadı ondan eminim ama az da olsa başlangıç var.
Umarım bir kaç gün içinde daha da düzene girer.
Bu arada sanırım macun ve keten tohumu çözdü problemimi.
Tabi lavman korkusu da olabilirr
Sabah sabah yine motivemizi bozmak isteyenler olmuş ama kanmayalım arkadaşlar böyle şeylere.
ne güzel bi duygu dimi canım kıyafetlerin bol gelmesibende kaldırdım artık 48 beden pantolonlarımı sıkma canını,lesliyle eritirsin böreği
hadi gözünaydın............
oh bende rahatladım vallabende bu problemi sık yaşadığım için seni çok ii anlıyorum masalcım.geçmiş olsun..
masalım cok sevındım canım yaaa. oldu dıyıp ısın ucunu bırakma macun ve keten tohumuna devam gece bır caybardagı zyag ıc ıyıce yumusasın bagırsakların tamam mı
ohhhh kurtuldunn sonunda masal
Ayy çok şükür kızlarr .
Hepimizin gözü aydın
Kaç gündür çözümler ürettiniz bana çok teşekkür ederimm ..
Aynı şekilde macun ve keten tohumuna devammm.
Ama akşam zeytin yağı içsem zararı olmaz mı ki karatayaa ?
kesınlıkle olmaz canım sonucta sıvı ve saglıklı bısey aksıne faydası olur sabah wc ye cıkar sonra tartılırsın ooo en az 3kg garantı
sağol loxandracım.kıyma,soğan,baharatı koyuyorum(ekmek içi koymuyorum) bazen kaşarı içine rendeliyorum bazen de köfteyi fırında önce kızartıyorum sonra da kaşarı üzerine koyup tekrar kızartıyorum.
kızlar bugün okulda etek giydim. eteğimi ilk aldığımda dizimdeydi.
bugün bi giydim etek dizlerimin altına inmiş uzamış resmenn.
okuldakiler hemen farkettiler hocam ne kadar istikrarlısın dediler çok güzel zayıfladın dediler.akşama bi dilim böreği götürdüm maleseff:26::26::26::18::18:
eritmek için spor yapacam biraz dinleneyim dee
amaaa yapma böyle haftasonu 55 i görecektik bak geçeceğim seni o zaman ağlayacaksın canımcım lavaş dışında kaçamağın yok ama azcık kızayım dedim
Kızlar günaydın.dün yazamadım mesaiye kalmak zorunda kaldım çünkü :/ ama haberler güzel.iki gündür sabahlara yumurtaları ekledim.o kadar uzun süre tok tutuyor ki öğlen yemek yemesem bile acıkmıycakmışım gibi hissediyorum.dün ilk kez acıkmadım öçğlene kadar ve bu doğru yolda olduğumu gösterdi bana.2-3 saat içinde acıkırsanız bilin ki kahvaltıda yedikleriniz sağlığınıza zarar veriyordur demiş kitapta canan hoca.demek ki ben nihayet sağlıklı beslenmeye başladım.bu yüzden de çok mutluyum.3 günde 2.3 kg vermişim.tabi insanın 25 kilo fazlası olunca ilk başta hemencecik bu kadar vermesi normaldir.umarım aynı istek ve azmim devam eder.ilk kez kendmi diyette hissetmeden diyet yapıyorum.4 gündür ağzıma şekerli birşey sürmedim.buna rağmen tatlı düşkünlüğüme rağmen canım tatlı çekmiyor kayısılar sayesinde.öğlen yemeğinde bu bana zararlı diye düşünmüyorum birşey yerken.bu da güzel birşey.pek fazla spor yapamıyorum şu ara sadece yüğrüyüş ve bazı bacak egzersizleri yaptım.Haftasonu zaten gezerim tmizlik falan yaparım bayabir enerji harcarım :)) dünkü listem şöyleydi:
sabah: standart kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin ve yarm çay bardağı ceviz
öğlen: bir kepçe mercimek çorbası, bir parça haşlanmış ve sotelenmiş tavuk,bir kase yoğurt(kase dediysem yemek servis kaşığıyla birr buçu kaşık falan :) yoğurt yiyorum baya :))
akşam: 5 gün kurusu kayısı,bir çay bardağına yakın ceviz-badem
mesaiye kalınca akşam böyle oldu mecburen.Allahtan temkinli gitmiştim :) işte böyle kızlarbi haber vererim dedim.duygularımı paylaşmak istedim.burda sizin desteğinizle birşeyler yapmak çok güzel!
Herkese merhaba.Günlerdir yazamıyorum çünkü çok halsizim,bulantılarım arttı.Hiç gücüm yokmuş gibi geliyor.Ama karatay diyetine devam ediyorum.Gerçi artık yumurta yiyemiyorum sabahları ama hala ceviz ve peynir yiyebiliyorum:))
Masalcım şöyle bir geçmişi okudumda senin için çok endişelendim.Bence hiç zaman kaybetmeden bir gastroentrologa falan gitmelisin.15 gün ne demek,belki ciddi bir sorun vardır,ihmal etme lütfen.
Hepinize güzel bir gün diliyorum....
tesekkurler canım .en kısa zamanda deneyecegım.tek sorun eriyen kasarların borcama yapışması oalcak sanırım
lavmandan bahsetmem işe yaramış demekama hala soyluyorum korkulcak bırsey değil,acı yok kızım ağlamadı bıle yapılırken ,gayet rahattı
belinden düşüyor demek ,boyu uzadıgına göre
5 kılo daha verınc yenı bır gardrop düzersin artık
kırk yılda bır yıyıp ıpın ucunu benım gıbı kaçırmadıktan sonra 1 dlm borek de zarar vermıyor aslında,şimdi spor yapıp eritirsin sen onu
hanımlar
merhaba beni de aranıza alırmısınız?bugün itibarı ile başladım ben de haydi rasgele...
dün akşam kitabı bir çırpıda okudum ve sabah kahvaltıyla başladım sabah aç karnına tartıldım 70.3 kiloyum hedefim 60 bakalım hayırlısı 3 ayda verirsem çok ama çok mutlu olucam...
sabahki menümü yazayım hemen..
1 çay bardağı ceviz
4-5 badem 4-5 fındık
4 günkurusu
13 zeytin
bir avuç çökelek ve peynir üzerine çörek otu ve susam
2 küçük muz(malesef bu diyetin bana uymayan yanı yumurta olayı((hiç yemiyorum)
bol maydonoz ve tere 3 küçük domates
doğadan 7 otlu çay limonlu
nasıl menümü de yorumlarsanız sevinirim...yanlışlar olmasın...
bu arada bu türk kahvesi olayı 2.kitap ta mı var 1.de göremedim?
listelere de eklenmek istiyorum neler yapabilirim?
Arkadaşlar şimdi forum takipten gördüm sanırım karatay diyeti uyguluyorsunuz açıkçası söylemem gerekirse bu diyet hakkında bilgim yok ama demin haberlerin başlıklarında karatay diyetinin zararlarından ve yol açtığı hastalıklardan bahsediyordu hangi kanal bilmiyorum ama haberleri izlerseniz sanırım bilgi sahibi olursunuz umarım sizde kötü sonuçlar doğurmaz ...
Ahahahaha göbek dediğin bu mu yaw? Bu göbeğin yavrusu olabilir
ben bir arkadaşım yapılırken görmüştüm de kanamıştı falan.
Hoş hemşire beceriksiz çıkmıştı ama yine de çook korkuyorum öyle böyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?