dün bir ara yazmıştım sana masalcım.
Lavmanı evde kendinde yapabilirsin..Babam bir operasyon geçirdi yakınlarda ve evde kendisinin yapmasını istediler.
Bir tüp krem olarak düşün,kendin yapıyorsun ,biraz yatıyorsun sonra tuvalete koşturmaca :))))
işallah artık gerek kalmaz ama yine de bilgin olsun
.
sağol loxandracım.kıyma,soğan,baharatı koyuyorum(ekmek içi koymuyorum) bazen kaşarı içine rendeliyorum bazen de köfteyi fırında önce kızartıyorum sonra da kaşarı üzerine koyup tekrar kızartıyorum.
Teşekkür ederim Aslıcımm .
Aslında minik boyları falan da var onların değil mi ?
Peki birisinden yardım almam gerekiyor mu yoksa kendim yapabiliyor muyum ?
Geçmişe göz attım da geldim.
Sabah sabah yine motivemizi bozmak isteyenler olmuş ama kanmayalım arkadaşlar böyle şeylere.
Geçen sefer nasıl canımız sıkılmıştı hepimizin.
Veee en sona bıraktım söylemeyi, heyecanlı olsun diyee
Sorunum çözülmüş bulunmaktadırrrr .
Hem de ilaca başlayamadann
O kadar gün içimde kalanlar çıkmadı ondan eminim ama az da olsa başlangıç var.
Umarım bir kaç gün içinde daha da düzene girer.
Bu arada sanırım macun ve keten tohumu çözdü problemimi.
Tabi lavman korkusu da olabilirr
Arkadaşlar şimdi forum takipten gördüm sanırım karatay diyeti uyguluyorsunuz açıkçası söylemem gerekirse bu diyet hakkında bilgim yok ama demin haberlerin başlıklarında karatay diyetinin zararlarından ve yol açtığı hastalıklardan bahsediyordu hangi kanal bilmiyorum ama haberleri izlerseniz sanırım bilgi sahibi olursunuz umarım sizde kötü sonuçlar doğurmaz ...
:) Dediğim gibi bildiğim bir diyet değil haberlerdede duyduğum için burdada görünce açıkçası endişelendim.Ne mutlu ki siz ne yaptığını bilen bilgili insanlarmışsınız ama bunu bilmeden sadece zayıflamak güzel görünmek için ne yaptığını bilmeyen ve sonunda hayatını kaybeden hemşerilerim oldu. Yinede lütfen dikkat edin.Allah yardımcınız olsun.Umarım emeklerinizin karşılığını istediğiniz şekilde alırsınız:)
canım ya sen 12 kiloyu bu diyetle mi verdin kaç zamandır sorucam unutuyorum:) tebrik ederim snei bu arada.ben de umarım veririrm ya...ne kadar sürede verdin bu kiloyu neler yaptın beni bireaz aydınlatır mısın? bir de bir rahatsızlığın var mıydı pko ya da şeker direnci gibi??
Teşekkür ederim Aslıcımm .
Aslında minik boyları falan da var onların değil mi ?
Peki birisinden yardım almam gerekiyor mu yoksa kendim yapabiliyor muyum ?
kendin yapabiliyorsunben doğumlarımda kullanmıştım. .ordan biliyorum...
Hadi geçmiş olsun, gözün aydın
canım ama sabah sadece yumurta ceviz ve süt yapabildim domates kalmamıştı..peyniride domatessiz hayatta yiyememazcık gurultu olsa belki yemezdim ama baya baya bi açlıktı sabah karnımı doyuramadım çok canım sen kilo vermişin diye ben niye ağlayım beni geçsen ben yine sevinirim :) bugün sabah tartıldığımda 56 nın altına miniminnacık düşmüş oda bi başarı :)
anneme sormam lzm :))))))
yok yahu...kendin yapabilirsin bence...babam annemi sokmadı yanına..
problem olmadı:)
.
Ayy kendim olursam belki cesaret edebilirim hani acırsa bırakırım diyee ..
Bakalım başlangıcı oldu bir kaç güne cidden boşalmazsa bağırsaklarım denerim olmazsaa ..
[/B]
Menüm
Akşam 2.öğün
3 ızgara köfte
3 dilim ızgara sucuk
1 kırmızı biber 1 yeşil biber
1 çay tabağı badem
tuzsuz ev yoğurdundan ayran
eşim dün akşam 5 litrelik su almıştı sabah onu açtım 1 sürahi kaldı
5 6 kupa yeşilçay, beşi bir arada 1 türk kahvesi
bugün resmen içim yanıyor nedense
afiyet olsun gamzecim
sanırım bu geceyi tuvalette geçireceksin cnm maşallah ne kadar çok içmişsinn öyleee
maşallahhsağol canım zaten diyete başladığımdan beri tuvaletteyim bi ara hamile muamelesi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?