Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canıımm kıyamam sana,sen cok duygusalsın zatennn,yalnız degılsın ailen var,: biz varız,sanal arkadas da olsak sevınıp uzuluyoruz bırbırımız ıcın:48::48::48:
yalnız senın bu şarkıyı tutmadım,beni de bunalıma soktu:14::14::14:içim karardı

ben de bugun kötü bır sey duydum,hani su ısyerınde sureklı beraber yurudugum arkadasım var ya,eşi onu aldatıyormus,gören kişi eşime soylemıs.bizim söylememız dogru olmaz tabii ama cok üzüldüm arkadasıma,napmak lazım bılmıyorum:26:,7 yasında da kızları var.Allah yardımcısı olsun.

Arkadaşın için üzüldüm ama bilmek onun hakkı. Bilmiyorum ben öğrensem ne yapardım çok çok zor bir durum.

canım arkadaşım ne oldu da melankolik oldun? Benim de reglim yaklaşıyor ben de biraz depresif bir ruh halindeyim ama emre aydın dinlemiyorum :34: Şekerim böyle olduğunda aksine bizlerle yazışıp neşeli şarkılar dinlemelisin.:1:

Çok öpüyorum yanaklarından, hadi aç bir lady gaga neşelenelim :37:

oooooo lady gaga !!!!!!!!!!!

hemen hemen açıyorum.lady gaga eşliginde sirkeli suda bekleyen taze fasulyeler...(oktay usta sunumu gibi oldu sanırsam)

Hemen anlatayımmm ..
Telkinler bilinç altına mesaj gönderen ses dosyalara.
doğa sesinin üstüne yapılmış.
Sen o bilinç altına giden sesleri duyamıyorsun net olarak.
Hani psikolojimizle inanmamızla çok alakası var diyoruz ya kilo vermenin.
Bu da bilinç altımızdaki ön yargıları engelleyerek kilo vermemizi kolaylaştırıyor.
Ben bir ara dinliyordum ve gerçekten o ara çok güzel kilo veriyordum.
Ne zamandan beri unutmuştum.
Şu sıralarda tekrar başladım ve iştahım kesildi resmen.

Nilgünün zayıflama olanı dinleyemedim ama egzersizi seviyorumunu dinledim.
Hem bilinç altına verilen mesajlar var.
Hem de hipnomeditasyonla yavaş yavaş bilincimize yönelik egzersizle ilgili sesli mesajlar var.
Dün dinledim ilk kez.
Hiç spor yapasım yoktu bilmiyorum belki psikolojiktir.
Dinledikten sonra 1 mil diye kalktım 4 mil yaptım.
Fazlasını da yapardım da işim çıktı.
Hiç yorgunluk yoktu.

Ay yine bir konuda beni aydınlattın Masalcım çoook teşekkür ederim.
İnanırım ben böyle şeylere, biraz araştırayım bu konuyu:-):51:

Şu aldatan erkekler yokk muuu :47::47:
Madem tek eşlilikten yana değilsin evlenmeyeceksin.
Hepsini hadım etmek lazımm .

Söylesen bir türlü söylemesen başka bir türlü ..

evet nasıl söylenirki.kızcagızda kim bnilir neler düşünüyordur eşi hakkında.

bazen böyle konularla denk geldigimde kendim içinde acava bendemi diye düşünmüyor deilim.ve eşimede derim devamlı herşeyi yapmaya hakkın var yok demiyorum.kısknç biride deilimki eşimin çalıştıgı çok hoş hanımlar var çevresinde ve beraber çalışıyoruz sadece firmalar farklı .ama çok şey görüyorum.bazı bayanlar malesef bayanlıgı hakedmiyecek hal ve tutum içindeler.ve eşime dedigim tek şey ütfen beni enayi yerine koymada .ne yaparsan yap benden uzak git ..

fakat ne derecede bana söyleyecek bunada inanmıyorum tabiki.

Arkadaşın için üzüldüm ama bilmek onun hakkı. Bilmiyorum ben öğrensem ne yapardım çok çok zor bir durum.

yapılacak tek birşey var hayatım .allah başına getirmesin seninde bizlerinde .az öncede dedigim gibi belkide biimkilerdede olabilir nerden bilicezki..

belki kızarsınız ama boyum 1.55-1.56 sanırım emin değilim:17: kilom 44-45 yaşım 23:8:. vermek istediğim çok fazla değil 42-43e inip sabitlemek ve bunu yağlardan vermek.
biraz sorunlu bir insanım akciğer kanseriyim (ama bizzat kendileriyle tanışıp kaynaştık:41:) son 6 aydır da epilepsi tedavisi görüyorum. kullandığım ilaçtan dolayı kilo alımı söz konusu olmaya başladı. sürekli açım. boş durduğum zamanlarda kafamda acaba akşam yemeğine yada kahvaltıya ne yesem diye plan yapıyorum yada gidip ne bulursam yiyiyorum:14: bu ilaç yüzünden 1 yılda en az 20 kilo alanlar varmış. o yüzden şimdiden ipleri sıkı tutmak istiyorum.:43:

aslında yediklerime çok dikkat ediyordum üniversite 1 deyken 60a merdiven dayadığımı görünce nasıl bir azimse sağlıklı beslenerek 44 kiloya düşmüştüm minimum 42.5 oldum. ama nasıl bir ilaçsa bu sürekli açım yahu istemesem bile birşeyler yeme dürtüsü kazandırdı:47:

Son düzenleme:
belki kızarsınız ama boyum 1.55-1.56 sanırım emin değilim:17: kilom 44-45 yaşım 23:8:. vermek istediğim çok fazla değil 42-43e inip sabitlemek ve bunu yağlardan vermek.
biraz sorunlu bir insanım akciğer kanseriyim (ama bizzat kendileriyle tanışıp kaynaştık:41:) son 6 aydır da epilepsi tedavisi görüyorum. kullandığım ilaçtan dolayı kilo alımı söz konusu olmaya başladı. sürekli açım. boş durduğum zamanlarda kafamda acaba akşam yemeğine yada kahvaltıya ne yesem diye plan yapıyorum yada gidip ne bulursam yiyiyorum:14: bu ilaç yüzünden 1 yılda en az 20 kilo alanlar varmış. o yüzden şimdiden ipleri sıkı tutmak istiyorum.:43:

canım gecmiş olsun.atalatacaksın emin ol bitanem.

bende de var o yemek yeme dürtüsü.zor tutuyorum akşamdan beri kendimi..

Son düzenleme:
canım gecmiş olsun.atalatacaksın emin ol bitanem.benim teyze kızı gecen sene gögüskanseriydi.şimdi tertemiz şükür aynı yaştayız onla.
oda kilo aldı ama şimdi vermiş bayramda görüştük.sende önce tedavini aksatma iyleş kilo herzaman verilir.tabi burdada ol bizle herzaman

sağol canım amin inşallah. benim ki yeniden nüksetti daha doğrusu metastaz yaptı

sağol canım amin inşallah. benim ki yeniden nüksetti daha doğrusu metastaz yaptı

bak bende diyorumya akşam yemeginden beri acım.tutyorum yememek için gramda yemedim.aslında ac deilim ama psikolojikolarak aç oldugumu düşünüyorum.

burda gül diye bir arkadaş var onun telkinleriyle bıraktım akşam 20den sonra yememeyi.şimdi oturmuş kara kara düşünüyorum.sabah 10:30da doktorda randevum var.aç gitmem lazım.ben sabahları genelde 8de kahvaltı yapıyorum .şimdi 10:30 za kadar aç olacagım ve şuanda acım nasıl durucam yarın 11 re kadar.hep aklımda yemek var.
ve okuduysan emre aydın dinlemeye kadar çıktım yani...

canım ben öyle kan vermeye gittiğim zaman falan yarım saat önceden kalkıp gidiyordum. çok erken kalkmamaya çalış istersen sende...yada ben yapamıyorum ama bol bol su içsen tok tutar mı ki?
su içmeyi hiç sevmiyorum günde toplam 1 bardak anca içiyorum o da ilaçları almak için:50:

canım ben öyle kan vermeye gittiğim zaman falan yarım saat önceden kalkıp gidiyordum. çok erken kalkmamaya çalış istersen sende...yada ben yapamıyorum ama bol bol su içsen tok tutar mı ki?
su içmeyi hiç sevmiyorum günde toplam 1 bardak anca içiyorum o da ilaçları almak için:50:

ben hergün 7de kalkarım pazarlarıda dahil.uyuyamıyorum rahatlık batıyor bana galiba.

benim yaş 38 2 çocuk bir eş var bende .çalışıyorumda.işe allahtan gec gidiyorum 9:30 10:00 yada 10:30 .yinede 7de kalkıp iki çocuk yedir içir giydir okula götür anca işte.evde yardımcım yok.evdekiler bile dagıtmaya programlanmışlar.birinin elinden bir iş gelmez ne yazıkki.
gerci kızım 4 yaşında büyüyünce belki yardımcı olur..

senin hastalıgın hangi evrede metefaz yaptı diyorsun o ne demek.yaşında çok ufak 23 dedin deilmi?kaç senedir ugraşıyorsun..

ben hergün 7de kalkarım pazarlarıda dahil.uyuyamıyorum rahatlık batıyor bana galiba.

benim yaş 38 2 çocuk bir eş var bende .çalışıyorumda.işe allahtan gec gidiyorum 9:30 10:00 yada 10:30 .yinede 7de kalkıp iki çocuk yedir içir giydir okula götür anca işte.evde yardımcım yok.evdekiler bile dagıtmaya programlanmışlar.birinin elinden bir iş gelmez ne yazıkki.
gerci kızım 4 yaşında büyüyünce belki yardımcı olur..

Allah bağışlasın eşinizi ve çocuklarınızı:16: size kanım çok ısındı size ablacım diyebilir miyim?:38:

kızlar nereye kayboldunuz.loxi gözleme carmen..

ben hala burdayım .benden kaçtınız deilmi.agırlıgım taa oralara kadar gelip sizi sıktımı.gelin yahu gitti sıkıntım bakın yeni bir arkadaş geldi gelin tanışın sizde..

senin hastalıgın hangi evrede metefaz yaptı diyorsun o ne demek.yaşında çok ufak 23 dedin deilmi?kaç senedir ugraşıyorsun..

ilk 5 yıl önce teşhis konuldu çok fazla ameliyat oldum sonunda ciğerimin tekini almak zorunda kaldılar. uzun süre kontrole gitmedim psikolojik olarak da çok iyiydim savaşçı bir ruhum vardı her zaman ve hiç bir zaman o illete yenilmedim. ama insanın elinde olmayan şeyler oluyor hayatınıza giren insanlar sizin kazanmaya çalıştığınız hayatı kolaylıkla yıkıp elinizden alabiliyorlar. bir konu açmıştım profilimden bakabilirsiniz.
bu hastalığın sevmediği şey stres ve moral bozukluğudur siz kendinizi bırakırsanız o sizi ele alır. bende yaşadıklarımdan kendimi bırakmıştım ve kanserli hücrelerin beyne metastaz yaptığını öğrendik son kontrollerde.o da epilepsi nöbetlerini tetikliyor.

bu arada altını çizmek istiyorum. herkes sigara içenler sadece akciğer kanseri olur gözüyle bakmasın. pasif içiciler ve asbestli ortamlarda bulunanlar ve ev hayvanları besleyen insanlarda ne yazıkki yakalanabiliyorlar
Allah düşmanıma vermesin. savaşması çok zor

Back
X