cosmosa kadar çıktım diyeyim sana.evren enerji hepsi var bende .ama bazen onlarında tıkandıgını görüyorsun onlarda işe yaranmıyorlar
Haklısın her zaman çok kolay olmuyor tabi uygulamak.
Umarım bir an önce neşelenirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cosmosa kadar çıktım diyeyim sana.evren enerji hepsi var bende .ama bazen onlarında tıkandıgını görüyorsun onlarda işe yaranmıyorlar
canıımm kıyamam sana,sen cok duygusalsın zatennn,yalnız degılsın ailen var,: biz varız,sanal arkadas da olsak sevınıp uzuluyoruz bırbırımız ıcın
yalnız senın bu şarkıyı tutmadım,beni de bunalıma soktuiçim karardı
ben de bugun kötü bır sey duydum,hani su ısyerınde sureklı beraber yurudugum arkadasım var ya,eşi onu aldatıyormus,gören kişi eşime soylemıs.bizim söylememız dogru olmaz tabii ama cok üzüldüm arkadasıma,napmak lazım bılmıyorum:26:,7 yasında da kızları var.Allah yardımcısı olsun.
canım arkadaşım ne oldu da melankolik oldun? Benim de reglim yaklaşıyor ben de biraz depresif bir ruh halindeyim ama emre aydın dinlemiyorumŞekerim böyle olduğunda aksine bizlerle yazışıp neşeli şarkılar dinlemelisin.
Çok öpüyorum yanaklarından, hadi aç bir lady gaga neşelenelim![]()
Hemen anlatayımmm ..
Telkinler bilinç altına mesaj gönderen ses dosyalara.
doğa sesinin üstüne yapılmış.
Sen o bilinç altına giden sesleri duyamıyorsun net olarak.
Hani psikolojimizle inanmamızla çok alakası var diyoruz ya kilo vermenin.
Bu da bilinç altımızdaki ön yargıları engelleyerek kilo vermemizi kolaylaştırıyor.
Ben bir ara dinliyordum ve gerçekten o ara çok güzel kilo veriyordum.
Ne zamandan beri unutmuştum.
Şu sıralarda tekrar başladım ve iştahım kesildi resmen.
Nilgünün zayıflama olanı dinleyemedim ama egzersizi seviyorumunu dinledim.
Hem bilinç altına verilen mesajlar var.
Hem de hipnomeditasyonla yavaş yavaş bilincimize yönelik egzersizle ilgili sesli mesajlar var.
Dün dinledim ilk kez.
Hiç spor yapasım yoktu bilmiyorum belki psikolojiktir.
Dinledikten sonra 1 mil diye kalktım 4 mil yaptım.
Fazlasını da yapardım da işim çıktı.
Hiç yorgunluk yoktu.
Şu aldatan erkekler yokk muuu
Madem tek eşlilikten yana değilsin evlenmeyeceksin.
Hepsini hadım etmek lazımm .
Söylesen bir türlü söylemesen başka bir türlü ..
Arkadaşın için üzüldüm ama bilmek onun hakkı. Bilmiyorum ben öğrensem ne yapardım çok çok zor bir durum.
herkese merhaba
Bende size katılmaya karar verdim. beni de alıp evirip çevirir misiniz![]()
belki kızarsınız ama boyum 1.55-1.56 sanırım emin değilimkilom 44-45 yaşım 23
. vermek istediğim çok fazla değil 42-43e inip sabitlemek ve bunu yağlardan vermek.
biraz sorunlu bir insanım akciğer kanseriyim (ama bizzat kendileriyle tanışıp kaynaştık) son 6 aydır da epilepsi tedavisi görüyorum. kullandığım ilaçtan dolayı kilo alımı söz konusu olmaya başladı. sürekli açım. boş durduğum zamanlarda kafamda acaba akşam yemeğine yada kahvaltıya ne yesem diye plan yapıyorum yada gidip ne bulursam yiyiyorum
bu ilaç yüzünden 1 yılda en az 20 kilo alanlar varmış. o yüzden şimdiden ipleri sıkı tutmak istiyorum.
![]()
canım gecmiş olsun.atalatacaksın emin ol bitanem.benim teyze kızı gecen sene gögüskanseriydi.şimdi tertemiz şükür aynı yaştayız onla.
oda kilo aldı ama şimdi vermiş bayramda görüştük.sende önce tedavini aksatma iyleş kilo herzaman verilir.tabi burdada ol bizle herzaman
sağol canım amin inşallah. benim ki yeniden nüksetti daha doğrusu metastaz yaptı
canım ben öyle kan vermeye gittiğim zaman falan yarım saat önceden kalkıp gidiyordum. çok erken kalkmamaya çalış istersen sende...yada ben yapamıyorum ama bol bol su içsen tok tutar mı ki?
su içmeyi hiç sevmiyorum günde toplam 1 bardak anca içiyorum o da ilaçları almak için![]()
ben hergün 7de kalkarım pazarlarıda dahil.uyuyamıyorum rahatlık batıyor bana galiba.
benim yaş 38 2 çocuk bir eş var bende .çalışıyorumda.işe allahtan gec gidiyorum 9:30 10:00 yada 10:30 .yinede 7de kalkıp iki çocuk yedir içir giydir okula götür anca işte.evde yardımcım yok.evdekiler bile dagıtmaya programlanmışlar.birinin elinden bir iş gelmez ne yazıkki.
gerci kızım 4 yaşında büyüyünce belki yardımcı olur..
amin allah sanada nasip etsinAllah bağışlasın eşinizi ve çocuklarınızısize kanım çok ısındı size ablacım diyebilir miyim?
![]()
senin hastalıgın hangi evrede metefaz yaptı diyorsun o ne demek.yaşında çok ufak 23 dedin deilmi?kaç senedir ugraşıyorsun..