Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet rojdaaaa bendede pek boy yok 160cm, oyuzden ideal kilom 50 esim 3 ayda 12 kilo verdi ama karatay degil dikkat ederek yanina yakismiycam korkusu oluyo bendede, oyuzden acilen 4 kio vermem lazim,:ssz:

Cnm öyle düşünme ya, her halinde beğenir :) ama haklisin basenlerde fln hiç hoş değil yani fazla kilolar. Azimle vericez merak etme.. Benim de en büyük hatam kacamaklarim ah bı yapmasam ne güzel tıkır tıkır gidecek kilolar. Sen nasılsın azimli misin? Spor ne alemde ?

Az önce tarcinli süt ictim ve 2 adet minik Ülker sutlu çikolata yedim Malesef. Ama sütun yanında iyi gider diye :43:

şu an ruh eşimi buldum resmen benimde boyum 157 bende 46 olmak istiyorum 51e takıldım bende mi karataya başlasam ama ben baya erken kalkıyorum 3 öğün yemeliyim sanırım ben tam olarak anlamadım bunu hiç mi ekmek yok bana biraz daha anlatabilirmisiniz acabaa:14:

Mrb cnm hosgeldin aramıza, kısa boy çok kötü valla. Azıcık kilo alsan gösteriyor. Sana tavsiyem CaNaN hocanın iki kitabını da oku mutlaka ve bu forumun 1. Sayfasını da oku

İyi geceler....
bir haftadır giremedim ,bir süre daha menümü yazamayabilirim.İki hafta önce annemi umreye gönderdiğimizden bahsetmiştim.Geçen pazartesi annemin vefat haberini aldık .Salı günü Mekke'de toprağa verildi. çok üzgünüm. yedi ay önce kız kardeşim kocası tarafından boşanmak istediği için öldürüldü.Zavallı anneciğim bu acıya daha fazla dayanamadı.Mekanı cennet olsun.Bu bir hafta içinde saatlere dikkat etmeye çalıştım.Fakat evde olmadığım için yiyeceklerde bazı değişiklikler oldu.KİLO BİLDİRİMİMİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.. Bir ay annemin evine gidip taziyeleri kabul edeceğiz .İlk defa zayıflayacağıma inandım.Bu yüzden menü bildirimi yapmadığım için beni listeden silmeyen.Annesini kaybetmiş olanlar varsa beni anlayacaklardır........:43::43::43:

Slm.. Haftasonu boyunca giremedim foruma.. Birkaç ufak(!) kaçamağım oldu :17: 1 tane fıstıklı, 1 tane de cevizli baklava, 1 dilim de çikolatalı pasta :17: 3 haftadır hiç kaçamağım yoktu, 2 ay aradan sonra kardeşim geldi İst'dan..Onun için annemlerdeydik ve tabiki tatlıları da o zaman yedim..:30: Bakalım yarın tartıda neler görücem???:44:

İyi geceler....
bir haftadır giremedim ,bir süre daha menümü yazamayabilirim.İki hafta önce annemi umreye gönderdiğimizden bahsetmiştim.Geçen pazartesi annemin vefat haberini aldık .Salı günü Mekke'de toprağa verildi. çok üzgünüm. yedi ay önce kız kardeşim kocası tarafından boşanmak istediği için öldürüldü.Zavallı anneciğim bu acıya daha fazla dayanamadı.Mekanı cennet olsun.Bu bir hafta içinde saatlere dikkat etmeye çalıştım.Fakat evde olmadığım için yiyeceklerde bazı değişiklikler oldu.KİLO BİLDİRİMİMİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.. Bir ay annemin evine gidip taziyeleri kabul edeceğiz .İlk defa zayıflayacağıma inandım.Bu yüzden menü bildirimi yapmadığım için beni listeden silmeyen.Annesini kaybetmiş olanlar varsa beni anlayacaklardır........:43::43::43:

Ay canımmm.. Başın sağolsun.. Çok üzüldüm... Mekanı cennet olsun anneciğinin ve kardeşinin :(

İyi geceler....

cok üzüldüm gercekten annenin mekanı cennet olsun arkadasım allah rahmet eylesin valla bu durum da nedir ki allah sizleri uzun öür versin canım kızkardesine de cok üzüldüm nasıl bi eşmiş ki o oofff hangi cagda yasıyoruz ki kendine dikkat et arkadasım

Son düzenleme:
İyi geceler....

İyi geceler arkadaşım başın saolsun yaşadıklarına çok üzüldüm:( mekanları cennet olsun.

gül harikasın seni ekimden beri takıp ediyorum sana uysaydın bugun belkı istediyim kılodaydım ama olsun geç olsun güç olmasın dimi:1:bugun 16cı günüm ve 3buçuk kılo verdim harika gidiyor neden daha önce başlamadım diye kendime kızıyorum açlık yok canım hıç birsey istemiyor bu benmıyım kendimden şüpeleniyo deyilim:52:insallah istediyim kıloya geeleceyımm sana başarılar dilemek isterdim ama gercekten ihtiyacın yokkkk :34:
bende ilk zamanla kendime inanamıyordum şimdi alıştım bu benim diyorum :1: hoşgeldin bu arada :1:

şimdi şekersiz çay içtim ve 1 saat yürücem kıslar

hannamontana evet cnm malesef gitmiyo kilolar.yapışmışlar resmen.46 kilo ideal kilom boyum kısa çünkü 1.56 :(( ahhh ah bi inebilsem o kiloya.şua n 53 üm
bıyum 157 ve 92 kiloyum gerisini sen düşün :14:

aa ama kimse bana cewap wermemiş neden ki acaba:43:
canım meyve fazla kaçmış akşam yemeginden sonra hiç bişey yemeseydin keşke ara ögün yok topigin 1. sayfasına bak listelere göre yap

:( Akşam yemeğimi yeni yiyebildim 1 tabak pırasa,1 tabak yağsız,tuzsuz salata 1 adet tavuk kanadı,birazdan da 1 saatlik yürüyüş yapıp yatacağım.
canım bizde tuz ve yağ yasak degil saltayı normal yap hiç kasma kendini diyet psikolojisine girme
şu an ruh eşimi buldum resmen benimde boyum 157 bende 46 olmak istiyorum 51e takıldım bende mi karataya başlasam ama ben baya erken kalkıyorum 3 öğün yemeliyim sanırım ben tam olarak anlamadım bunu hiç mi ekmek yok bana biraz daha anlatabilirmisiniz acabaa:14:
hiç durma hemen başla canım erkenciysen 3 ögün yapmalısın :31:
İyi geceler....
canım Allah rahmet eylesin annecigine ..ne mutlu mübarek yerlerde vefat etmiş Allah mekanını cennet etsin inşallah

İyi geceler arkadaşım başın saolsun yaşadıklarına çok üzüldüm:( mekanları cennet olsun.

canım Allah rahmet eylesin annecigine ..ne mutlu mübarek yerlerde vefat etmiş Allah mekanını cennet etsin inşallah

cok üzüldüm gercekten annenin mekanı cennet olsun arkadasım allah rahmet eylesin valla bu durum da nedir ki allah sizleri uzun öür versin canım kızkardesine de cok üzüldüm nasıl bi eşmiş ki o oofff hangi cagda yasıyoruz ki kendine dikkat et arkadasım

Ay canımmm.. Başın sağolsun.. Çok üzüldüm... Mekanı cennet olsun anneciğinin ve kardeşinin :(

Çok teşekkür ederim. Allah sizlere böyle acılar göstermesin. Zaten 7 aydır çok kötü günler geçiriyorduk. İki yetim ve öksüz yeğenim var. Annem onlara destekti. Kendimizden çok onlar için üzülüyoruz. Allah hayırlısını versin. .

Son düzenleme:
Cnm öyle düşünme ya, her halinde beğenir :) ama haklisin basenlerde fln hiç hoş değil yani fazla kilolar. Azimle vericez merak etme.. Benim de en büyük hatam kacamaklarim ah bı yapmasam ne güzel tıkır tıkır gidecek kilolar. Sen nasılsın azimli misin? Spor ne alemde ?

Az önce tarcinli süt ictim ve 2 adet minik Ülker sutlu çikolata yedim Malesef. Ama sütun yanında iyi gider diye :43:

Cm haftada iki uc defa yuruyus yaparim zamanim olursa cocuklardan, pekte azimli degilim acikcasi nefsime yeniliyorum hep:(
Evdede aklma geldikce mekik cekiyorum, ekmek yememeye calisiyorum ama biyerde patlak verio bazen, seninde dedigin gibi kacamaklar yapmasam belki olur:44:

canım bu hafta senı merak edıyorum menuler ve spor harıka emınım guzel sonuc alacan:34:

insallah arkadasım diyecektim kibugün regli oldum cok moralim bozuldu cünkü 2 -3 gündür vücudumda sislik var gibi ama yarın sabah tartıda ne cıkcam görcem bakalım hani bu hafta menü ve spor güzeldi ama ben regl oldum 28 gün ne cabuk gecti anlamadım:43::43::43:

Ben de merak ediyorum sonuç çok iyi olacak eminim:16:

evet iyi olacaktı bencede ama tartı ne diyecek sabahleyin bakalım artık haftaya kendimi saklayacam ne yapalım hayırlısı bu hafta regli haftam kızlar :43::43::43:

Son düzenleme:
sabah ki menüm(10:30):56::56::56::56:
3 adet köy yumurtası lop seklinde,12 adet siyah zeytin,1 adet havuc rendesi,1 cay bardagı fındık
$Fotoğraf-0110.webp

öglen ki menüm(14:30):56::56::56:
kıymalı karnabahar yemegi,havulu maydonozlu salata ,kıymalı pide az (ince hamur olmasaydı yemeyecektim)
$Fotoğraf-0111.webp $Fotoğraf-0113.webp

aksam yemegim (19:30):56::56::56::56:
az karnabahar yemegi,ayran 1 bardak
$Fotoğraf-0115.webp

spor::8::8::8::8:30 dk çünkü oglus bu gün hic uyumadı ve ben spor yaparken babası oyaladı ilk defa birde misAFİr vardı allahtan erken gittiler spora vakit kaldı 22:45 ten sonra spor 260 kalori 3.26 km
$Fotoğraf-0118.webp

SU:2 LİTRE 1 ADET SADE TÜRK KAHVESİ:7::7:

günaydın bütün karatay çıtırlarınaaa

kısa ve hızlı bir bildirim yapıp çıkmam lazım

rumuz:handan_06
geçen hafta:66
bu hafta:65.5
hedef:60
boy:1.68

ohh nihayet tickerrımın altına düştümmmmm herkese iyi haftalarrrr

İyi geceler....

Basın sagolsun Allah sabır sebat versin cnm :(

Slm.. Haftasonu boyunca giremedim foruma.. Birkaç ufak(!) kaçamağım oldu :17: 1 tane fıstıklı, 1 tane de cevizli baklava, 1 dilim de çikolatalı pasta :17: 3 haftadır hiç kaçamağım yoktu, 2 ay aradan sonra kardeşim geldi İst'dan..Onun için annemlerdeydik ve tabiki tatlıları da o zaman yedim..:30: Bakalım yarın tartıda neler görücem???:44:

Çok güldürdün beni sabah sabah Allah da seni güldürsün ne dıyım kıs:)
bende ilk zamanla kendime inanamıyordum şimdi alıştım bu benim diyorum :1: hoşgeldin bu arada :1:

bıyum 157 ve 92 kiloyum gerisini sen düşün :14:

canım meyve fazla kaçmış akşam yemeginden sonra hiç bişey yemeseydin keşke ara ögün yok topigin 1. sayfasına bak listelere göre yap

canım bizde tuz ve yağ yasak degil saltayı normal yap hiç kasma kendini diyet psikolojisine girme

hiç durma hemen başla canım erkenciysen 3 ögün yapmalısın :31:

Hiç öyle deme şekerim sen de öyle bı verirsin ki bı bakmıssin hepimiz46 yiz :)

Gunaydin kizlar
Rumuz: ramaska
Gecen hafta:77
Bu hafta:78
Hedef:60
Boy:1.58
Kizlar bu hafta regl donemimdeyim.1 kilo fazla ciktik normal diye dusunuyorum.ayrica cok kacamak yaptim..ev toplama tasima yerlesme neyse bundan sonra daha dikkatli olucam ins....
Karatay kahvaltisi taptim.aksamada ispanak yogurt dusunuyorum Ins.....

İyi geceler....

Canim basiniz sag olsun.Allah sabir versin...

İyi geceler....

Cnm basin sagolsun
Ne acilar yasamissin
Bu donemde sagligina ve ailene dikkat et
Kilolar nasil olsa verilir
Kendine iyi bak

Ve sonunda haftalar sonra tickerimin 100 gr da olsa altindayim

Baslangic kilo:71
Gecen hafta : 67.8
Bu hafta : 66.9
Verilen kilo: -900 gr
Toplam verlen : 4.1 kg
Boy : 1.69