Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar dün sadece okuyabildim sizleri çok rahatsızdım menüleri yazmadım ama kaçamak yoktu ...fakat tansiyonum 14-8.5 olmuş bir baş ağrısı sormayın ...cevizden şüpheleniyorum .sizce etkisi varmıdır.tansiyon sorunum yok tu daha önce
Nazfiliz,nacizane tavsiyem tuzu azaltman ve suyu arttirman yonunde..tuzu markett tuzu kullanma,icinde onu akiskan yapan madde hucrelere su girisini engeller ve beyin susuz kaldigi zaman kendi kendine care uretmeye calisir tansiyonu yukselterek..
ahmet aydin hocanin kitabinda okumustum..

iyiniyetlim napiyorsun bacim,iyimisin bugun....
sersum hemsiremisin bacim..
emeluludas motivasyon kaybi hepimizde oluyo canim,heleki kilo veremeyince saha cok oluyo..
ama gecio sabredince hayatim..opuyorum..
cocuklarin yazilisi war ders calisiolar,bende telefondan gevezelik ediyom..zavallilar hep oyun oynadigimi dusunuyolar...
:60:

Kolay gelsin..
iyiyim datlumm:16: okuldayım ben de birazdan öğrencilerim basar burayı:1: dersteler şimdik..
Eşim polis benim.. Ama sık tayin çıkanlarından:34:

Canım cevizden olacağını sanmıyorum geçmiş olsunn..
Psikolojik olabilir..
Nazfilizcim menülerini yazarsan başlarda eksiklerin filan ya da yanlışların olabilir düzeltmeye çalışırız

dünsabah klasik 2 yumurta ceviz zeytin tuzsuz lor domates yedim ve baş ağrısı başladı çok kötü oldum gözlerimi açamıyordum annem gibi başımı sıkıp yattım..öğle canım hiç bişi istemedi o yüzden bol bol yogurt yedim ....akşam kavrulmamış fındık ve tavuk haşlama ve yoğurt yedim bu kadar ...
bu sabah 2 yumurta ceviz domates zeytin.... peynir yemeği unutmuşum....

kızlar dün sadece okuyabildim sizleri çok rahatsızdım menüleri yazmadım ama kaçamak yoktu ...fakat tansiyonum 14-8.5 olmuş bir baş ağrısı sormayın ...cevizden şüpheleniyorum .sizce etkisi varmıdır.tansiyon sorunum yok tu daha önce

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bence bünyen bu yeni beslenme şekliye henüz alışamamış olabilir zamanla düzelirsin inşallah:34::34:

Nazfiliz,nacizane tavsiyem tuzu azaltman ve suyu arttirman yonunde..tuzu markett tuzu kullanma,icinde onu akiskan yapan madde hucrelere su girisini engeller ve beyin susuz kaldigi zaman kendi kendine care uretmeye calisir tansiyonu yukselterek..
ahmet aydin hocanin kitabinda okumustum..

teşekkür ederim canım bugün 3. günüm ve 3 gündür 1 toz tanesi bilem tuz yemedim ilk gün taze fasülyeyi tuzsuz yaptım dün de tuzsuzlor yedim tavuğumu da tuzsuz haşladım diğer hiç bişiye de tuz atmadım dikkat ediyorum canım...çünkü kendimden bıktım artık :5:

Günaydın kızlar, bugün herkes erkenci, hepinize güzel bir gün diliyorum.:16:

Canım zeytin ve peynirlerin tuzlu mu bunları suya koyabilirsin. Tansiyon için tuzu azaltman, sporu arttırman ve stres yapmaman gerekiyor, tecrübe ile sabittir. Ama devam ederse mutlaka bir doktora görün derim.

Sabah: 2 yum., salata, çok az peynir, 5 zeytin, yarım elma, 5 çilek, 1 ç.b. ceviz

teşekkür ederim canım bugün 3. günüm ve 3 gündür 1 toz tanesi bilem tuz yemedim ilk gün taze fasülyeyi tuzsuz yaptım dün de tuzsuzlor yedim tavuğumu da tuzsuz haşladım diğer hiç bişiye de tuz atmadım dikkat ediyorum canım...çünkü kendimden bıktım artık :5:

suyu arttır cnm. ilk başlarda bende de olmuştu baş ağrısı ama alışma dönemi geçince kalmıyor bişey.
omega3 alıyor musun?

ben de katılmak istiyorum sizeeee...bebeğim 3 aylık emziriyorum diye tereddüt ettim ama ekmeğin pastanın ne bana ne ona faydası olur kanaatindeyim.. bir gün kahvaltıyı denedim cidden hiç acıkmadım ama tatlıya çok düşkün oldum emzirirken ondan nasıl vazgeçerim bilemiyorum..tatlı konusunda ne yapıyosunuz ..bana da bi el atın nolurr

hoşgeldin canım aramıza.tatlı isteğin olduğunda kuru kayısı,incir falan yiyebilirsin....

merhaba kızlar bende 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum fakat daha çok ya yakarım diye bazen akşam 9a kadar bişey yemiyorum bitek akşam yiyorum onuda biraz kaçırıyorum ve kilo veremedim hala böyle yapmam yanlışmı?:26:

canım hoşgeldin öncelikle ve evet yanlış yapıyosun sabah çok iyi bi kahvaltı yapman gerek ama akşamı hafif tutmalısın ve saat 8den sonra bişey yememelisin :20:yürüyüş veya başka bi spor da yapman gerekli suyu çok içmelisin .ilk sayfamızı okursan orda detaylı bilgiler var...

Sabah: 08.00'da bitti
2 yumurtadan peynirli, taze naneli omlet
1 kk peynir (lor ve dil)
6 zeytin
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
nane
marul
15 tane çilek (şeker oranı daha düşük diye düşündüm. Kuru meyve yemeyince canım istedi)

Öğle:13.00'da bitti
1 kase keten tohumlu yoğurt (içinde 2 y. kaşığı haşlanmış kuru fasülye vardı)
1 tabak mantar yemeği
1 avuç siirt fıstığı

Akşam:20.00'da bitti (babam hasta olmuş, yemek gecikti)
2 tabak menemen
1 kase yoğurt çorba
salata
5 çilek

Her öğünde canım tatlı istedi yine, kaçamakların zararı herhalde

Sıvı: 4 litre su oldu

spor: yarım saat yürüyüş

canım geçmiş olsun babana...

Kızlar karatay da tavuk yokmu :10::10:

olmazmııı özgür tavuk bulursan ne ala ama hepimizin öyle şansı olmuyo malesef ve marketlerden yada tavukçulardan alıyoruz...

saol canım yaa..valla sinirden ağlıycaktım..tuvalet sorunum dayok çok şükür..omega 3 bitti onun etkisi de olur mu dersin..bugün alayım..cevizim de bitmiş offf..
sabah sabah ne problemim di mi :1::1:

ayy benimde alışveriş yapmam lazım ceviz,fıstık,kayısı,incir,erik ooo akşam iş çıkışı alayım bari :1:

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

suyu arttır cnm. ilk başlarda bende de olmuştu baş ağrısı ama alışma dönemi geçince kalmıyor bişey.
omega3 alıyor musun?

teşekkürler kızlar sağolun hepiniz ....galiba alışma dönemi ...
suyumu da içiyorum ...ama hap içme özürlüyüm bi gün içsem bi gün unutuyorum ilk gün içtim dün unuttum bugün içerim kesin hatırlattın iyi oldu ...

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.

canım ya Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah... letafetle kardeşsiniz değilmi . o müdürede yazıklar olsun ne demek tasdikname ile yollamak valla sikayet edin artık kimse öle kafasına göre bisi yapamaz hersey çocuktan yana canım . amam psikolog daha iyi bilir ama bence baska bır okula alıp geçmisinden arkadslarına bahsetmeden yeni bir ortam kurmalısınız. simdi çocuklar bu durumu biliyorlarsa arada söylerler ve yeğenin mecbur tepki verir kolay değil yani tüm dualarım sizinle

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
ne denir bilemedim ama umarım çocuk ve siizn için ne iyiyse o olur Allah yardımcınız olsun ama her ne olursa olsun güçlü ve sağlam durun siz sağlam durunki çocuğa faydanız olsun buda bir sınavdır belki hayırlısı olsun bacım

günaydın bacılar nasılsınız dun aksam yıne 60 dakıka yurudum sauna esofmanlarımla normalde cok terlemem ama resmen vıcık vıcık oluyorum toksın atıyorum bol bol pazartesi ne olucak bakalım hem dıyet hem spor yapmamıştım bu hafat fark olur umarım

SABAH:
400 ML GÜNLÜK SÜT
ZEYTİN,DOMATES
3 ADET KURU KAYISI
1 ÇAY BARDAĞI KARIŞIK KURUYEMİŞ(Badem,ceviz,antep fıstığı kavrulmamış)

ÖĞLE: 1 ADET ALABALIK
BOL SALATA

AKŞAM:DEREOTLU TAZE BAKLA YEMEĞİ
1 KASE EV YOĞURDU
1 AVUÇ ENTEP FISTIĞI(İÇ /KAVRULMAMIŞ)

SPOR: 70 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ :nazar:
GÜN BİTİMİ TOPLAM ADIM :15.300 ADIM
SU: 3,5 LİTRE

SABAH:
400 ML GÜNLÜK SÜT
ZEYTİN,DOMATES
3 ADET KURU KAYISI
1 ÇAY BARDAĞI KARIŞIK KURUYEMİŞ(Badem,ceviz,antep fıstığı kavrulmamış)

ÖĞLE: 1 ADET ALABALIK
BOL SALATA

AKŞAM:DEREOTLU TAZE BAKLA YEMEĞİ
1 KASE EV YOĞURDU
1 AVUÇ ENTEP FISTIĞI(İÇ /KAVRULMAMIŞ)

SPOR: 70 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ :nazar:
GÜN BİTİMİ TOPLAM ADIM :15.300 ADIM
SU: 3,5 LİTRE

süperesinb hayatım süper

cnm benim nişanlım da asker.
tatiller bir değil ama gönüller birr olsun :16::16::16:
napalımmm iyiniyetlim biz de sizin gibi göçebe olacağz:44::44:

Sağol canım.. Şu an çalıştığımız yerde tatilleri aynı anda yapabiliyoruz.
Yazın yoğun olan yerlerde çalıştığımızda eşim izin alamıyoor ve o zaman denk gelmiyor..
Zaten anlaştıktan sonra hiçbişey sorun olmuyor.. Çok iyi bi eşim var sağolsun çok seviyorum kocişimi:16:

günaydın arkadaşlar

öncelikle başınız sağolsun ...Allah yardımcınız olsun ...
biz büyükler bile böyle durumlarla zor başa çıkabiliyoruz ki o küçücük kalbin şahit olduklarıyla başa çıkabilmesi nasıl zordur tahmin edemiyorum...tabiki öfke duyucak herşeye ... toplumun daha duyarlı olması gerekiyor ama kolay yolu seçeriz hep ...yardımseveriz deriz ama zoru görünce kaçarız ...sınıfındaki çocukların aileleri çocuklarını bu konuda çocuklarına arkadaşınız zor durumda ona daha duyarlı olun yardım edin diyebilcek duyarlılıkta olabilseler keşke ..
SABIR DİLİYORUM

Back
X