Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar.pc bozuktu oyüzden giremedim...
çarşamba günü 63kiloyu görmüştüm ama bu sabah gene 65 oldum nasıl oldu çözemedim...sinirlendim bu sabah bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.ama bu gün adet oluyor gibiyim onun da etkisi olabilirmi bilmem.
pöfffffffff 1 ay önce diyeti bozmayaydım karataydan şaşmayaydım tıka basa yiyeydim ama genede karatayla doyaydım(( 3 kiloyu almayaydım püffffffffffff....
alması kolay ama vermesi çok zor yaaaaaaaaaaaaaa.......
ilk 3 e girebilirdin canım.maşallah iyi kilo vermişsin tebrikler
..haftaya artık
saat 1,5 - 2 ye kadar bekledim emme
sağolasın canım...
Çok istedim ancak o saatte girebildim. Görmen lazımdı hızımı. nasıl hızlı yazıp kaçtım bilemezsin... kısmet değilmiş ama olsun yinede kilo verebildiğim için mutluyum...
sende helal et hakkını bekledin o saate kadar...
Sevgilerimle...
Sebepsiz bir moral bozukluğu mevcut, oysa ki spordan çıktığımda gayet iyiydimDolabı açıp her şeyden yiyesim var özellikle tatlı ama yapmamak için direniyorum. İsyan edesim var ama onu yapmak istemiyorum. Kısacası ben bugün iyi değilim sanırım. Anlık değişen ruh halim nefret ediyorum sendennnn........
Kocaman bir pastayı hiçbir şey düşünmeden yiyesim varrr off offff ...........
şişşttt güzellik....
öyle bozuk moral falan anlamayız... yenilmeyiz...emin adımlarla ilerleriz.
Rabbim sağlık versin her şeyin kolayı bulunur.
Gül bakayım...aç bi hareketli müzik kafan dağılsın...
Güldün demii...güldün ,güldün, burdan görür gibiyim...
20 gunde 3 kilo kadar vermiştim ama üç haftadır gram veremıyorum, bütün şevkim kırıldı, dün gece yaptım kocaman bır ekmek arası oturdum yedım, bugunde kek yaptım yedımbünyem alıştı mı ne bi iki şok dıyet yapıp vücudumu şaşırtayım dıyorum, sonra tekrar başlıcam, son 5 kilom kalmıştı ne güzel
![]()
günaydın kızlar:)bugün pek mutluyum;1)hocamızın 2.kitabını aldım okumak için sabırsızlanıyorum 2)hocamızın dediği gibi gittim iyisinden bi spor ayakkabı aldım,sağlığıma yatırım yaptım meğer çok rahat diye senelerdir giydiğim spor ayakkabım rahat değilmiş bununla sanki havada yürüyorum artık km .lerce yürürüm kim tutar beni:)) 3)köy tavuğu nerden bulurum diye yakınırken dedem bulmuş almış 2 tane annem temizleyip getirecek bugün:) kahvaltıma gelince;tereyağında omlet,peynir,zeytin, yarım çay b.tuszuz,kavrulmamış fıstık ıhlamur...öğle ve akşam menümü sonra bildiririm.......