Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaslar selulit icin ise yariyan bisey biln varmi? benim yillardir birikenler pantolondan belli oluyo artik
Selulite neden olan seyler arasinda rafine tuzlar ilk siradaymis bunu tuz almak icin arastirirken ogrendim...kristal kaya tuzu selulitlerin azalmasina neden oluyor benim azalmaya basladi .....yuruyus de sart tabiki sikilasmasi icin...

Dunki detoks sonucu...500 gram daha,,,,,2 gunde 1 kg oldu pazartesi kg ma gore...sali baslarken tartildim kabizliktan 300 garm fazla cikmisti saliyi baz alirsam da 1300 gram oldu superrrrrrrrr:) bir ayda veremedigim kg yu 2 gunde verdim

kitapta altarnatif menülerin alt kısmında şöyle bir yazı var..eğer yemek yedikten sonra 4-5 saat acıkmıyorsanız yemekte doğru şey yemişsinizdir..:) benim 3 saat oldu daha acıkmadım..geçen sabah muz yemiştim çok acıktım ama anladımki muz yenmeyecek zorda kalmadıkça..:)

Evet en büyük kriter o zaten bende okudum

Selulite neden olan seyler arasinda rafine tuzlar ilk siradaymis bunu tuz almak icin arastirirken ogrendim...kristal kaya tuzu selulitlerin azalmasina neden oluyor benim azalmaya basladi .....yuruyus de sart tabiki sikilasmasi icin...

Canim nerden aliyosun ben mgrs baktim ama hocanın tarif ettigi gibi taneleri seffaf degil gibime geldi

merhaba kızlar bu diyet beni çok meraklandırdı... 7 kilom fazlam var ama kalça ve basende toplu. spor yapıyorum bu diyetle bu sorunu atlatabilir miyim? kitabını ısmarladım onu bekliyorum. benim yanaklarım çok çöküyor bu diyette böyle bir sorun var mı?
Hoşgeldin subike:)zayıflarken her tarafımdan zayıflıyorum ben...benim yüzüm de zayıflıyor,şu ana kadar çökme filan olmadı..yüzüm çökmeye başlarsa.! Artık kilo vermek istemem .
Bur haftam doldu haftada 4 gun spor yaptim dün bozdum biraz ama tam 1 kg vermisim yehuuuuuuuuuu ;)))))) Hemde hiç aç kalmadannn ;)))))):D:o:rolleyes:
:46: :46: devamını diliyorum mathecim:)

Dunki detoks sonucu...500 gram daha,,,,,2 gunde 1 kg oldu pazartesi kg ma gore...sali baslarken tartildim kabizliktan 300 garm fazla cikmisti saliyi baz alirsam da 1300 gram oldu superrrrrrrrr:) bir ayda veremedigim kg yu 2 gunde verdim

Süpersiiinnn senin adına sevindimm:)):46: :46:

Sanırım ekim ayı bize uğurlu geldi:) ben de pt.den sonra 600gr verdim,çok sevindim.:)
"Bayrama kadar ....kg" yarışmasında hedefe doğru gidiyooooooruuuuzzz:))

selam kızlar,

dün gece ilk kez jilian yaptım. gerçekten çok etkili herkese tavsiye ederim. bir de öncesi sonrası videolarını izledim. oldukça etkileyici sonuçlar..

bu arada yağışlar fena bastırdı. bugün dışarıda yürümeyi düşünemedim bile iyiki zamanında fazlaca yürümüşüm. artık havalar düzelene kadar evde jilian, leslie takılcaz bakalım..

sabah kkk yaptım yumurtasız ve kuruyemişsiz.
öğlen 13de çorba, mantarlı tavuk sote, salata ve cacık yedim.
bu saat oldu acıkmadım.birazdan anneme gidicem neler yicem fikrim yok...
gün boyu bol sıvı, çay, yeşil çay tükettim..
sonra geçmişi de okur yazarım bida.

öptüm herkesi
bol leptinleriniz olsun

gül ablam detoks sonucunu okudum tebrik ederim...

hangi aralıklarla tartılıyosunuz acaba? bu arada son gaz karataya devam ediyorum ve geecekten kendimi aşırı derecede hafif hissediyorum sabah kahvaltımı 9 gibi yapıyorum akşam yemeğimi 19 da yiyorum çok fazla acıkmıyorum..

hangi aralıklarla tartılıyosunuz acaba? bu arada son gaz karataya devam ediyorum ve geecekten kendimi aşırı derecede hafif hissediyorum sabah kahvaltımı 9 gibi yapıyorum akşam yemeğimi 19 da yiyorum çok fazla acıkmıyorum..

Ben her gün sabah aç karna tartılırım..pt günkü tartı sonucumla yarışmaya katılıyorum.:)

valla sana imrendim.Masaallah diyim.ben 4 saati zor bekliyorum.bide bugun oglen yemegime ek bir muz iki kucuk cikolata yedim.aksamda 4 kasik taze fasulye ve ayran ictim.yarin tartida bir oynama olur İnsallah

Canim nerden aliyosun ben mgrs baktim ama hocanın tarif ettigi gibi taneleri seffaf degil gibime geldi

Kristal tuz marketlerde himalaya diye satiliyor ondan almayin hoca turkiyede uretilenleri tavsiye ediyor ben 3 ay once internetten cankiri tuz diye gir dim siparis verdim .7,67 ytl....gecen gun face sayfasi sagl.kli yas.yoruz olan karikocada ayni yeri onermis ....

valla sana imrendim.Masaallah diyim.ben 4 saati zor bekliyorum.bide bugun oglen yemegime ek bir muz iki kucuk cikolata yedim.aksamda 4 kasik taze fasulye ve ayran ictim.yarin tartida bir oynama olur İnsallah

cnm sanıyorum insülin direncini kırana kadar acıkıyomussun, ama bence biraz da kendini fazla dinlememekle alakalı.. ama akşam eşim yüzünden bozdum rejimimş, bugun nöbetten dönerken en sevdiğim çikolatadan almışş yedim :(

Kristal tuz marketlerde himalaya diye satiliyor ondan almayin hoca turkiyede uretilenleri tavsiye ediyor ben 3 ay once internetten cankiri tuz diye gir dim siparis verdim .7,67 ytl....gecen gun face sayfasi sagl.kli yas.yoruz olan karikocada ayni yeri onermis ....

hiç kaçamak yaptığın oluyo mu? şekersiz yaşamaya ne kadar sürede alıştın

FELLUZ bugun az yemissin acikirsin...ben sabah 10,30 da kkk yaptim.....aksam 5,5 ta yesil mercimek corbasi.dunden kalan ayranli corba ve salata yedim o an tikandim cok yemis gibi oldum bir saat sonra aciktim 5 aydir ilk defa boyle oldum yarimsaat zor dayandim 7 de 2 kasik yogurt 4 tane badem 2 tanede ceviz yedim sabahi zor ederim ....su an acim yine

FELLUZ bugun az yemissin acikirsin...ben sabah 10,30 da kkk yaptim.....aksam 5,5 ta yesil mercimek corbasi.dunden kalan ayranli corba ve salata yedim o an tikandim cok yemis gibi oldum bir saat sonra aciktim 5 aydir ilk defa boyle oldum yarimsaat zor dayandim 7 de 2 kasik yogurt 4 tane badem 2 tanede ceviz yedim sabahi zor ederim ....su an acim yine

İlginc gercekten. Keske ceviz badem yogurt miktarini biraz daha artirsaydin. Ac yatmak cok zor oluyor.

masallah canim hemde iki ogun yapiyorsu. supersin.

Canim az once inceledim siteyi. Ben de tuzu onemsiyorum. Benim icin cok yararli oldu cok tesekkurler. Sen ebatini nasil sectin?

Back
X