Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünkü menümü yazmamıştım
sabah
kkk
1 bardak süt
akşam
ezogelin çorba
balık
salata
bol tahinli ve cevizli kabak tatlısı (2 kk kadar)
2 lt su 1 saat bisiklet 10 dk esneme hareketleri
yeni arkadaşlar için not düşmek istiyorum
karatay diyetinde sadece balık yediğimiz zaman balığın üstüne en fazla 2 kk kadar tahin helvası yiyebiliyoruz
fırınlanmamış olacak ama
tahin balıktaki omega3 ün emilimini artırdığı için hoca helvadan alacağımız şekeri görmezden gelebiliriz diyor
omega3 bu kadar önemliyani helvaya izin var deyip kahvaltıda yemeye kalkmayın
benim tercihim tahin+kuruüzüm ikilisiydi helvayı pek sevmem ancak tahinli kabak tatlısı 10 numaraydıbalık yediğiniz günlerde öneririm
Huzis afatmas
kan değerlerinize baktırdnız mı d vitamini ve demir eksîkliği olanlar kilo veremez dîyor ayrıca egzersiz olmadan vermek nerdeyse imkansız egzersizinizi düzenli yapın kışın vücut ısınmak için yağları tutuyor biraz sabretmek gerek
size bir şey sorcam c vitamını doğal olarak meyvelerden alamıyomuyuz mesela sabah kahvaltıda 1 kıvı ve omega 3 alamazmıyız
şöyle bişey belki oluyordur. c vitamini vücuda giriyor o anda kullanılamayan kısmı atılıyor. belkide sürekli hale getirmek gerekiyordur. mesela sabah kivi öğlen biber akşam maydanoz gibi c vitamini olan besinleri sürekli öğünlerimize yaymak gerekiyor olabilir. sağlıkçı arkadaşlar vardır mutlaka, konuya açıklık getirirler.
öğlen yemeyi yerine kuruyemiş yemeyi düşünüyorum kuruyemiş yerken su içebiliyormuyuz yada limonlu su, yemek yerken su içmeyin demiş hazımsızlık yaparmış ara öğünlerde kuruyemişle bol su için diyor ama ben ara öğün yapmıyorum öğlen kuruyemiş ile su içilse sıkıntı olurmu hazımsızlık yaparmı
Emriye aramıza hoşgeldin canım:)
Karatay hoca suyun yemekten önce veya sonra içilmesini öneriyor ! Hazımsızlık yapabileceğini söylüyor ama; ben yemek yerken sık sık içmek zorunda kalıyorum..çünkü bazen yutma sorunu yaşıyorummama suyun olumsuz etkisini yaşamadım !
sabah: sadece 1 muz yedim.
öğlen: pırasa, yoğurt, ev yapımı turşu, tere, küçük bir parça o köy ekmeğinden(yasak) yedim.
öğleden sonra gene nasıl canım çikolata istedi anlatamam. ama yemedim.arkadaşın önünde badem gördüm. ondan attım ağzıma 4yada 5 adet ama kavrulmuş ve tuzluydu ondanda daha fazla yemedim. boşuna leptinim kaçtıııı yani.
akşam ilk defa yayla çorbası yaptım. yoğurdu geçen hafta tüketememiştik te yeniden sütte gelince böyle bir çözüm buldum. pirinç(yasak) kullandım bir avuç bir daha buğdayla yapıcam pratik tarifini bilen varsa alabilirim. buharda karnabahar bol tereyağ bol sarımsaklı yoğurt, ev yapımı turşu. üstünede çikolata(kesinlikle yasak) yedim. saat 7 falandı sonrasında hiç bişey yemedim.
kolay gelsn cnm .çok severim sarmayı yapraksa eğerellerine sağlık şimdiden
![]()
Sabah
kkk yaptım yumurtalar yetmemiş gibî muz yedim bir de dünden kalan tahinli kabak tatlısı
sabah tatlı yeyînce öğlen acıktım tabi kapuska e yoğurt yedimakş
am
2 tabak alaca çorba
yoğurt
bütün bunlar için bugünkü sporumu 3 saate tamamlayacağım
ben bide gastrit hastasıyım peynir ondanda rahatsız edebilir galiba
dün yediklerim
sabah:kkk iki yumurtalı
öğle etli kuru fasulye 1 tabak
akşam salata yine etli fasulye
spor jillian2
kaçamak yapmadım çok şükür