Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen![]()
Selam canlar. Bildiginiz gibi ben amcami kaybettim.
Acisi cok zor canlar, kolay atlatamiyorum ben bu denli acilari.
Cok gelip gidenimiz var hala. Ben calisiyorum malum krese girdim.
Cocuklarla 1 tüm dilim cavdar ekmegi yemem sar kurallara göre bende yiyorum
Karatay diyetinde yasak ekmek, ne yapacagimi da bilmiyorum.
Zaten pek yapamiyorum, tam manasiyla son 3 aydir en az.
Inanin destege cok ihtiyacim var moral 0. Kg alinca hemen bebum göbek cikiyor hamile gibi.
Insanlarda soruyor kiricilikta üstlerine yok bazilarinin.
Bana bassagligi diyeyen canlar hepinize sonsuz tsk ediyorum.
Mesaj alanida degismis alintilar özel mesaj gibi geliyor. Pek sevmedim.
canım bir yere gittiğim yok merak etme..! Sen yavaş veriyorsun da ben hızlı mıyım sanki.:))) yok yok gitmem gidememmm.!aşkolsun felluz bunu bana yapmayacaktın
hani ben yavaş veriyorum o yüzden burada daha çoook kalacağım ya sen beni bırakmayacaktınkilo koruma döneminde de burda olacaktın nooldu ağlarım bak
![]()
Desteğin için Teşekkür ederim canım:) sanırım başka sorunlar ağır basınca burdan kopukluk oluyor göbişler de kendini salıyor:)Sadece sende değil bir çok arkadaşımızda da bir isteksizlik var.Pazartesi uğranıyor,sonra sesleri çıkmıyor.Elbet herkesin bir meşgalesi var ama buradan uzak durulduğunda kaçamaklar artıyor sanırım.
Her neyse hep destek,tam destek sana bizden...Hani ne diyorlar "asla yalnız yürümeyeceksin.
Evet hedefcim yola devam.!! Finalde biz mutlu olacaaaaz:)hedef60busondiyet .!.:FelluZ kaldık yine başa baş .... Ama vazgeçmiyoruz.. Unutmabırakırsak başkaları sevinecek ... Kimseyi sevindirmek yok biz sevineceğiz...
Dun sabah gogsumun koyu kenarinda olusan bi kirmizilik gordum dokununca agri yapiyor. Arastiriyorum herhangi birsey elime gelmiyor ama heryerde karsima kanserle ilgili yazilar cikiyor. Esim sivilcedir dedi sanki ici toplaniyor reglde oldum bugun bi kacgundur baska yerlerimden de sivilce cikti. Bi doktora gitsemmi diye dusunmeye basladim artik. Birsey sormak istiyorum bunun icin kadin doguma gitsem olurmu yoksa hangi bolume gitmem gerekir veya saglik ocagina gitsem olurmu yada en azindan eczaciya gostersem bana sivilcedir veya doktora gorunseniz iyi olur diyebilirmi yani anlarmi aceba?diyetten dışı bir konu
dünyada meme kanserinden sonra 2. sırada görüleni rahimağzı kanseri
bu kansere neden olan bir bakteri düzenli kontrollerle çek erken evrede farkedilip ilaçla tedavisi mümkün bunun için 2-3 yılda bir smear testi yaptırmamız gerekiyor
ben dün yaptırdım şimdiye kadar 3. yaptırışım sonuç 1.5 ay sonra çıkacak
neredeyse her semtte artık kadın ve çocuk sağlığı merkezleri var temiz sakin sgk kapsamında sizlerde lütfen ihmal etmeyin
ayrıca ayda bir kere adetin bitiminden bir hafta sonra meme muayenenizi yapmayı da ihmal etmeyin
40 yaşından itibaren de düzenli aralıklarla mamografinizi çektirin
İnsan kilo verdikce adetleri duzene giriyor hatta ne kadar suredir yapiyorsun karatayi bilmiyorum ama ben iki-uc ayda bir olurdum karataya baslayali uc ay oldu bir bucuk ayda bir oluyorum asagi yukari gitgide duzeliyor yani.teşekkür ederim size siz benim en iyi görünmeyen doslarımsınız.sizin sayenizde motive oluyorum valla.evet bugün kahvaltımı tam değilsede yakın yaptım.evet bu haftada regl olmazsam haftaya gidecem doktora.bende kist vardı bu arada.benim kilom fazla olduğu için aslında 1 kğ bana az geliyor.yoksa ne versem kardır.inşallah dediğiniz gibi olur ve bende başarırım bu işi.
Dun sabah gogsumun koyu kenarinda olusan bi kirmizilik gordum dokununca agri yapiyor. Arastiriyorum herhangi birsey elime gelmiyor ama heryerde karsima kanserle ilgili yazilar cikiyor. Esim sivilcedir dedi sanki ici toplaniyor reglde oldum bugun bi kacgundur baska yerlerimden de sivilce cikti. Bi doktora gitsemmi diye dusunmeye basladim artik. Birsey sormak istiyorum bunun icin kadin doguma gitsem olurmu yoksa hangi bolume gitmem gerekir veya saglik ocagina gitsem olurmu yada en azindan eczaciya gostersem bana sivilcedir veya doktora gorunseniz iyi olur diyebilirmi yani anlarmi aceba?
.......................
Selam hanimlar, uzun bir ara verdikten sonra
Hem sporun Hemde karatayin 1. günüydü bugün..
Burada Motive olacagima inaniyorum, ilk günler zor oluyor malum.
1 ayda en fazla Kilo verme yarismasi icin azimli arkadas ariyorum![]()
cnm liste için teşekkürler yeni girebildim topiğe haftaya başında bn olcm inşkilo verenler
redddd % 3.06:119:
xc9 % 1.02:119:
capadokya % 0.98:119:
ayseyas % 0.96:119:
afatmas % 0.89:119:
sabit kalanlar
felluz
hedef
pekmez
kilo alanlar
zeynom % 0.38
gurbetizm % 0.93
efes % 1.01
sea % 2.52![]()
Dun sabah gogsumun koyu kenarinda olusan bi kirmizilik gordum dokununca agri yapiyor. Arastiriyorum herhangi birsey elime gelmiyor ama heryerde karsima kanserle ilgili yazilar cikiyor. Esim sivilcedir dedi sanki ici toplaniyor reglde oldum bugun bi kacgundur baska yerlerimden de sivilce cikti. Bi doktora gitsemmi diye dusunmeye basladim artik. Birsey sormak istiyorum bunun icin kadin doguma gitsem olurmu yoksa hangi bolume gitmem gerekir veya saglik ocagina gitsem olurmu yada en azindan eczaciya gostersem bana sivilcedir veya doktora gorunseniz iyi olur diyebilirmi yani anlarmi aceba?
İnsan kilo verdikce adetleri duzene giriyor hatta ne kadar suredir yapiyorsun karatayi bilmiyorum ama ben iki-uc ayda bir olurdum karataya baslayali uc ay oldu bir bucuk ayda bir oluyorum asagi yukari gitgide duzeliyor yani.
Bugunku menum
Sabah kkk kayisi ve kuru uzumle
Aksm tarhana corbasi, brokoli graten dunden, biber dolmasi, yogurt, sarimsak
Merhaba arkadaşlar.
Bugün eşimle benim Karatay diyetimin 3. günü. Çok zor geçiyor. Konsantre olmuş durumdayım ama eşimle yaparken iki kişilik mücadele ediyorum sanki. Hem kendime hem eşime dur demek zor oluyor. Bunu bir kere başarmıştım. Yine yapabileceğimi biliyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum.
Herkese bol leptinli günler dilerim..
cnm liste için teşekkürler yeni girebildim topiğe haftaya başında bn olcm inşbide sevabına şu yüzdeyi nsıl hesaplıyonuz yaa bi söylen hele
Merhaba arkadaşlar.
Bugün eşimle benim Karatay diyetimin 3. günü. Çok zor geçiyor. Konsantre olmuş durumdayım ama eşimle yaparken iki kişilik mücadele ediyorum sanki. Hem kendime hem eşime dur demek zor oluyor. Bunu bir kere başarmıştım. Yine yapabileceğimi biliyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum.
Herkese bol leptinli günler dilerim..
Senin nickin banea hep gezelim görelim programını hatırlatıyo:)))nuray yılmaz yapardı trt de sürekli de yerdi kociş o programa yiyelim içelim derdi:))))
Şaka bir yana adet sorunun varsa hormonlarına mutlaka baktır kilo almana ve verememene sebep olur