Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah 1 yumurta 2 ceviz 1 kibrit kutusu peynir. Öğleyin dünden kalan az ıspanak yoğurt. Akşam da nohut ve bulgur pilavı. Nohut ve bulgur azdı ... Iyi akşamlsr ...:)

Bugün biraz depresifim.:44:Gece iyi uyuyamadım,sağolsun üst komşumuz sabahın 7 sinde dikiş makinası çalıştırmaya başlayınca olan uykum da dağıldı.:37:Neyse yemek olayını kaçamak yapmadan tamamlayabildim bu ruh haliyle.
:56: sabah kkk,
Öğlen siyah kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Akşam patlıcan yemeği,yeşillik,Öğlen ve akşam biraz fıstık yedim.
Jillian yaptım.

Selam kızlar,
Bugünkü menüm,
Sabah,kkk(yumurtasız)
Öğle:tarhana çorbası,1 kase yogurt(keten tohumlu),mevsim salata.
Akşam,1 avuç fıstık
Gün içinde yeşil çay,türk kahvesi

teşekkür ederim size siz benim en iyi görünmeyen doslarımsınız.sizin sayenizde motive oluyorum valla.evet bugün kahvaltımı tam değilsede yakın yaptım.evet bu haftada regl olmazsam haftaya gidecem doktora.bende kist vardı bu arada.benim kilom fazla olduğu için aslında 1 kğ bana az geliyor.yoksa ne versem kardır.inşallah dediğiniz gibi olur ve bende başarırım bu işi.

Bugün 3 öğün oldu
Sabah
kkk greyfurt suyu
öğlen tarhana çorbasıpancar turşusu
akşamtarhana
çorbası
alinazik
5 tane zyağlı sarma ama pirinçliydi cıssss :22:
yarım saat yürüyüş bugün verimli bir g
ün değildî malesef haaa unuttum bir parça bîtter çikolarta :22: eyvah eyvah bugün hiç olmamış

Senin nickin banea hep gezelim görelim programını hatırlatıyo:)))nuray yılmaz yapardı trt de sürekli de yerdi kociş o programa yiyelim içelim derdi:))))

Şaka bir yana adet sorunun varsa hormonlarına mutlaka baktır kilo almana ve verememene sebep olur

Kızlar bugün sonunda kan testimi yaptırdım hipoglisemi çıktı doktor 2 saatte bir birşey yememi söyledi.sürekli halsizlik durumu hayatımı çok kötü etkiliyor,beynim bulanıyor çok çabuk acıkıyorum ve o doymama nedenlerimin altında da bu yatıyormuş.canan hocanın konuşmalarından karatayın hipoglisemiyi önlediğini biliyorum fakat 1.5 senedir karataycıyım ve doktor karatayı savunduğunu ama 24 yaşındayım yaşımın erken olduğunu söyledi ve bu değerler baygınlık sınırı olduğunu söyledi bilemedim ne yapsam ben yiyince durduramıyorum kendimi meğerse nedeni buymuş 2 saatte bir yemeyi denedim bugün ama yedikçe yiyesim geldi durduramıyorm kendimi elimde değil ve daha çok acıktım karatayda ise aşırı halsizim ne yapsam bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen:(

beril geçmiş olsun canım .

Selam canlar. Bildiginiz gibi ben amcami kaybettim.
Acisi cok zor canlar, kolay atlatamiyorum ben bu denli acilari.
Cok gelip gidenimiz var hala. Ben calisiyorum malum krese girdim.
Cocuklarla 1 tüm dilim cavdar ekmegi yemem sar kurallara göre bende yiyorum
Karatay diyetinde yasak ekmek, ne yapacagimi da bilmiyorum.
Zaten pek yapamiyorum, tam manasiyla son 3 aydir en az.
Inanin destege cok ihtiyacim var moral 0. Kg alinca hemen bebum göbek cikiyor hamile gibi.
Insanlarda soruyor kiricilikta üstlerine yok bazilarinin.
Bana bassagligi diyeyen canlar hepinize sonsuz tsk ediyorum.

Mesaj alanida degismis alintilar özel mesaj gibi geliyor. Pek sevmedim.

Sivasın gülü başın sağolsun. topike ne kadar sık girip menüleri paylaşabilirsen o kadar motive olabilirsin. gerçi gelen giden olunca zor oluyo ama yatmadan bi yarım saatini ayırsan iyi olur. :34:

kızlar iki gün oldu tekrar karataya döneli-iki hafta aranın ardından- ayy ama zor geldi yaa. bi de adet olucağımı hissettim tatlı, çikolata yani boll cısslı bir gün geçirdim. menü bildirmeyeceğim bu nedenle. bundan sonra menü bildirimi ve sporla istikrarlı devam edebilmeyi umuyorum. 2,5 ayın skoru çok geride bende.:26:

Selam hanimlar, uzun bir ara verdikten sonra
Hem sporun Hemde karatayin 1. günüydü bugün..

Burada Motive olacagima inaniyorum, ilk günler zor oluyor malum.
1 ayda en fazla Kilo verme yarismasi icin azimli arkadas ariyorum:8:

aşkolsun felluz bunu bana yapmayacaktın:20:
hani ben yavaş veriyorum o yüzden burada daha çoook kalacağım ya sen beni bırakmayacaktın:29: kilo koruma döneminde de burda olacaktın nooldu ağlarım bak:5::5:
canım bir yere gittiğim yok merak etme..! Sen yavaş veriyorsun da ben hızlı mıyım sanki.:))) yok yok gitmem gidememmm.!

Sadece sende değil bir çok arkadaşımızda da bir isteksizlik var.Pazartesi uğranıyor,sonra sesleri çıkmıyor.Elbet herkesin bir meşgalesi var ama buradan uzak durulduğunda kaçamaklar artıyor sanırım.
Her neyse hep destek,tam destek sana bizden...Hani ne diyorlar "asla yalnız yürümeyeceksin.
Desteğin için Teşekkür ederim canım:) sanırım başka sorunlar ağır basınca burdan kopukluk oluyor göbişler de kendini salıyor:)

hedef60busondiyet .!.:
FelluZ kaldık yine başa baş .... Ama vazgeçmiyoruz.. Unutmabırakırsak başkaları sevinecek ... Kimseyi sevindirmek yok biz sevineceğiz...
Evet hedefcim yola devam.!! Finalde biz mutlu olacaaaaz:)

diyetten dışı bir konu

dünyada meme kanserinden sonra 2. sırada görüleni rahimağzı kanseri
bu kansere neden olan bir bakteri düzenli kontrollerle çek erken evrede farkedilip ilaçla tedavisi mümkün bunun için 2-3 yılda bir smear testi yaptırmamız gerekiyor
ben dün yaptırdım şimdiye kadar 3. yaptırışım sonuç 1.5 ay sonra çıkacak
neredeyse her semtte artık kadın ve çocuk sağlığı merkezleri var temiz sakin sgk kapsamında sizlerde lütfen ihmal etmeyin

ayrıca ayda bir kere adetin bitiminden bir hafta sonra meme muayenenizi yapmayı da ihmal etmeyin
40 yaşından itibaren de düzenli aralıklarla mamografinizi çektirin
Dun sabah gogsumun koyu kenarinda olusan bi kirmizilik gordum dokununca agri yapiyor. Arastiriyorum herhangi birsey elime gelmiyor ama heryerde karsima kanserle ilgili yazilar cikiyor. Esim sivilcedir dedi sanki ici toplaniyor reglde oldum bugun bi kacgundur baska yerlerimden de sivilce cikti. Bi doktora gitsemmi diye dusunmeye basladim artik. Birsey sormak istiyorum bunun icin kadin doguma gitsem olurmu yoksa hangi bolume gitmem gerekir veya saglik ocagina gitsem olurmu yada en azindan eczaciya gostersem bana sivilcedir veya doktora gorunseniz iyi olur diyebilirmi yani anlarmi aceba?
teşekkür ederim size siz benim en iyi görünmeyen doslarımsınız.sizin sayenizde motive oluyorum valla.evet bugün kahvaltımı tam değilsede yakın yaptım.evet bu haftada regl olmazsam haftaya gidecem doktora.bende kist vardı bu arada.benim kilom fazla olduğu için aslında 1 kğ bana az geliyor.yoksa ne versem kardır.inşallah dediğiniz gibi olur ve bende başarırım bu işi.
İnsan kilo verdikce adetleri duzene giriyor hatta ne kadar suredir yapiyorsun karatayi bilmiyorum ama ben iki-uc ayda bir olurdum karataya baslayali uc ay oldu bir bucuk ayda bir oluyorum asagi yukari gitgide duzeliyor yani.

Bugunku menum
Sabah kkk kayisi ve kuru uzumle
Aksm tarhana corbasi, brokoli graten dunden, biber dolmasi, yogurt, sarimsak

Biz de seni özledik..Başın sağolsun canım:( bu da hayatın acı gerçeği maalesef.Allah verdiği her acının sabrını verirmiş.!

hepinize çok güzel bir gün diliyorum:16::16:

sivasıngülü
canım amcanı kaybetmek seni çok sarstı biliyorum daha önce de konuşmuştuk ancak sen artık toparlanmak ve hayatına daha sağlıklı bir ruh haliyle devam etmek zorundasın :79::79:

Dun sabah gogsumun koyu kenarinda olusan bi kirmizilik gordum dokununca agri yapiyor. Arastiriyorum herhangi birsey elime gelmiyor ama heryerde karsima kanserle ilgili yazilar cikiyor. Esim sivilcedir dedi sanki ici toplaniyor reglde oldum bugun bi kacgundur baska yerlerimden de sivilce cikti. Bi doktora gitsemmi diye dusunmeye basladim artik. Birsey sormak istiyorum bunun icin kadin doguma gitsem olurmu yoksa hangi bolume gitmem gerekir veya saglik ocagina gitsem olurmu yada en azindan eczaciya gostersem bana sivilcedir veya doktora gorunseniz iyi olur diyebilirmi yani anlarmi aceba?

.......................

tehlikeli kistler genelde ağrısız olur diye okuyorum hep başsız sivilce olabilir ben de de bazen çıkar kırmızı ağrılıolur böyle bişey olabilir ancak içinin rahat etmesi için doktora görünmeni öneririm
genel cerrahlar bakıyor bu konuya eczacıya falan sorma anlamazlar
gelişmelerden bizi haberdar et

Selam hanimlar, uzun bir ara verdikten sonra
Hem sporun Hemde karatayin 1. günüydü bugün..

Burada Motive olacagima inaniyorum, ilk günler zor oluyor malum.
1 ayda en fazla Kilo verme yarismasi icin azimli arkadas ariyorum:8:

slm bnmde ikinci ayım geçen haftaki kaçamaklardan sora çok kararlıyım bnde yarışa varım şekerim bakalım nolcak :1:biraz gazlıyalım kendimizi bu hafta haftanın birincisi olucam heheehe:52:

kilo verenler

redddd % 3.06 :nazar::nazar::nazar::119:
xc9 % 1.02 :nazar::nazar: :119:
capadokya % 0.98:nazar: :119:
ayseyas % 0.96 :nazar: :119:
afatmas % 0.89:nazar: :119:

sabit kalanlar

felluz :6:
hedef :6:
pekmez :6:

kilo alanlar

zeynom % 0.38 :57:
gurbetizm % 0.93 :57:
efes % 1.01 :57:
sea % 2.52:57:
cnm liste için teşekkürler yeni girebildim topiğe haftaya başında bn olcm inş:3: bide sevabına şu yüzdeyi nsıl hesaplıyonuz yaa bi söylen hele

Merhaba arkadaşlar.

Bugün eşimle benim Karatay diyetimin 3. günü. Çok zor geçiyor. Konsantre olmuş durumdayım ama eşimle yaparken iki kişilik mücadele ediyorum sanki. Hem kendime hem eşime dur demek zor oluyor. Bunu bir kere başarmıştım. Yine yapabileceğimi biliyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum.

Herkese bol leptinli günler dilerim..

İnsan kilo verdikce adetleri duzene giriyor hatta ne kadar suredir yapiyorsun karatayi bilmiyorum ama ben iki-uc ayda bir olurdum karataya baslayali uc ay oldu bir bucuk ayda bir oluyorum asagi yukari gitgide duzeliyor yani.

Bugunku menum
Sabah kkk kayisi ve kuru uzumle
Aksm tarhana corbasi, brokoli graten dunden, biber dolmasi, yogurt, sarimsak

merhaba canım ben başlayalı 3 hafta oldu.ben daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım.ilk kez böyle oldu.inşallah düzelir.

Merhaba arkadaşlar.

Bugün eşimle benim Karatay diyetimin 3. günü. Çok zor geçiyor. Konsantre olmuş durumdayım ama eşimle yaparken iki kişilik mücadele ediyorum sanki. Hem kendime hem eşime dur demek zor oluyor. Bunu bir kere başarmıştım. Yine yapabileceğimi biliyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum.

ben başlayalıda 3 hafta oldu inanki insan alışıyor.biraz daha dişinizi sıkarsanız alışacaksınız.ben zorluk çekmiyorum evde yanında yapan biri olunca daha iyi oluyor birbirinize destek oluyor mesela bende annemle beraber yapıyorum.zor bir diyet değil.ama hızlı veremiyorsun.zaten bunu karatayda diyor.

bu arada bende dünkü menümü bildireyim size
sabah;1 yumurta,1 domates,yarım salatalık,biraz peynir
akşam;nohut salatası öğlende 1 portakal

cnm liste için teşekkürler yeni girebildim topiğe haftaya başında bn olcm inş:3: bide sevabına şu yüzdeyi nsıl hesaplıyonuz yaa bi söylen hele

inş istediğin gibi olur biz de bol bol alkışlarız seni:46:
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kilox100
verdiysen başına --- koyuyorsun aldıysan +++

Merhaba arkadaşlar.

sabah kahvaltını sıkı yaparsan hiç zorlanmazsın bu diyette en önemli şey kahvaltı
kocişlere diyet yaptırmak çok zor allah kolaylık versin:34:

Senin nickin banea hep gezelim görelim programını hatırlatıyo:)))nuray yılmaz yapardı trt de sürekli de yerdi kociş o programa yiyelim içelim derdi:))))

Şaka bir yana adet sorunun varsa hormonlarına mutlaka baktır kilo almana ve verememene sebep olur

evet evet zaten annemde o proğramı çok sever ondan esinlendik zaten.daha önce baktırmıştım.bir bozukluk yok sadece kilodan dolayı dengesizlik var dedi.zaten bu haftada regl olmazsam haftaya doktora gidecem yine bakarlar hormonlara.

Back
X