gündüz okul,sonra gittim annemi aldım otogardan,sonra eve gel yemek hazırlığı,yemeğede arkadaşı davet etmiştim,o geldi oturduk bu saat oldu,anca fırsat bulabildim.yorumlar yağmış maşallahKizlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor
ebsar ben sadece hafta içi işte fırsat buldukça bakabiliyorum evde internet yok çünkü.Kizlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım gerçekten de her zaman sağlıklı beslenmek lazım. Sağlıklıyız diye canım ne isterse yiyoruz sağlıklı mı sağlıksız mı diye bakmadan.Benim eşimde mecburi karataycı.Aslında onun daha çok asılarak yapması lazım bu işi.Geçen sene kanser denen illeti yendik,sağlığına hepimizden daha çok dikkat etmesi lazım.Ama benim zorumla oluyor o işlerde,Bak diyorum o zararlı yeme,bu zararlı şu şekilde ye.İte kaka bi şekilde bizde birlikte karatay usulü beslenir olduk.
ay ne güzel ya,benimde eşim iş gezisi için yurtdışında olacak bir hafta,annem geldi tek kalmayım diye,o olunca onu bırakıp sporda yapamıyorum
Cok gecmis olsun Allahim birdaha gostermesinBenim eşimde mecburi karataycı.Aslında onun daha çok asılarak yapması lazım bu işi.Geçen sene kanser denen illeti yendik,sağlığına hepimizden daha çok dikkat etmesi lazım.Ama benim zorumla oluyor o işlerde,Bak diyorum o zararlı yeme,bu zararlı şu şekilde ye.İte kaka bi şekilde bizde birlikte karatay usulü beslenir olduk.
Olsun annen gelmis ne guzel anne candir.annenle birlikte yurus yaparsiniz belki olmadi annen gidince yaparsinay ne güzel ya,benimde eşim iş gezisi için yurtdışında olacak bir hafta,annem geldi tek kalmayım diye,o olunca onu bırakıp sporda yapamıyorum
Çok teşekkürler canımebsar ben sadece hafta içi işte fırsat buldukça bakabiliyorum evde internet yok çünkü.
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım gerçekten de her zaman sağlıklı beslenmek lazım. Sağlıklıyız diye canım ne isterse yiyoruz sağlıklı mı sağlıksız mı diye bakmadan.
Misafir gelince öyle oluyor maalesef ama yapılacak bir şey yok. Yediklerine daha fazla dikkat et, spor yapmadığın için.
Dün şu tarifi (patlıcan musakka) denedim sanki ayçiçek yağında kızartmış gibi hatta daha da lezzetli oldu :)
http://woto.com/patlican-musakka
Bir de kızlar bir şey sorcam. Balık yapcam da akşam balık tavası ile önceleri ayçiçek kullanıyordum. Zeytinyağıyla da aynı olur mu ki? Deneyen var mı hiç?
Sağol canım benim çok teşekkürlerCok gecmis olsun Allahim birdaha gostermesin
Çok şükür geldi annem, devamlı bir gezme peşindeyiz, sıkılmasn diye arkadaşlara götürüyorum, onlarda pasta börek ne varsa yapıyor.onlar yiyor ben karataya devam ediyorum, yemiyorumOlsun annen gelmis ne guzel anne candir.annenle birlikte yurus yaparsiniz belki olmadi annen gidince yaparsin
Balığı en çok terayağında kızarmış severdim, ama oda yasak.benim annemde evde herşeye zeytinyagı kullanır.balığıda onda yapıyorBen baligi zeytin yaginda hic denemedim ama guzel olur herhalde baligin kokusu daha baskin olunca zeytin yagini bastirir gibi
Amin canım hepimize inşallahGecmis olsun irotus Allah hayirli guzel saglikli gunler versin insallah
Bu gezmeler cok sinir bozucu bende bu hafta masallah hep gezcem ama naparim bilmiyorum yemesen goze batiyo yesen diyet olmuyor senin massallahin var bak sabrediyosunÇok şükür geldi annem, devamlı bir gezme peşindeyiz, sıkılmasn diye arkadaşlara götürüyorum, onlarda pasta börek ne varsa yapıyor.onlar yiyor ben karataya devam ediyorum, yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?