Olabilir canım.o zaman bir tarih belirleyelim, her ayın o günü tartılıp paylaşım yapalımAynen öyle pilates yapıyorum bende haftada 3 gün artı karatay olunca zayıflamış gibi göründüm demek ki. Zayıf olmak güzel ama önemli olan sağlıklı olmak tabi ki. Hiç kilo vermesek de fit ve sağlıklıysak kilonun çok da önemi yok gerçekten.
Hımm bunu bilmiyordum irotus, sağol paylaştığın için.
Biz haftalık tartılcaktık ya onu ayda bir mi yapsak acaba? Ya da 2 haftada bir de yapabiliriz. Ne dersiniz?
Çok iyi gidiyor sevgili hasbee, aç kalmadan strese girmeden zayıflıyoruz.Sanada her konuda yardımcı olmaya hazırım, karatay hakkında hiç bilgin varmı bilmiyorum, önceki sayfalarda bazı bilgiler paylaşmıştm, işe onları okumayla başlayabilirsinKızlar nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor bi 5 kilo vermek istiyorum bana yardım edebilecek biri varmı
5yaşındaki küçücük çocuğa sinir olunur mu diyeceksiniz, ama olunur hatta o çocuk şımarıksa, ukalaysa, senle bacak kadar boyuyla dalga bile geciyorsa o çocuk sevilmez, bugün beni sinir eden öğrencimin yüzünden kahvaltımı bile yapamadım daha.Off bi an önce başlamam lazım kahvaltıya çok geç kaldım.
Eğer 2 haftada bir yapcaksak her Ayın 1 i ile 15 i olabilir ya da ayda bir olacaksa her ayın 1inde tartılalım.Olabilir canım.o zaman bir tarih belirleyelim, her ayın o günü tartılıp paylaşım yapalım
Kızlar içinde uygunsa bana uyar o tarihler, siz nasıl istersenizirotus çocuklarla uğraşması çok zor Allah kolaylık versin.
Eğer 2 haftada bir yapcaksak her Ayın 1 i ile 15 i olabilir ya da ayda bir olacaksa her ayın 1inde tartılalım.
Sanada hayırlı cumalar canım.ben 2öğün besleniyorum.sabah kahvaltıma10.30da başlıyorum,11.30gibide bitiyor.biaz uzun tutuyorum o arayı.akşamda saat 19.00 gibi akşam yemegimi yiyorummerhaba kızlarrr
hayırlı cumalarınız olsun
irotus size birşey soracağım siz 2 öğün mü yiyorsunuz yoksa 3 öğün mü merak ettim
bende bugun 3 günüm karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum kitabına göre
kilodan önce sağlık için bunu yapıyorum tabi istikrarlı olurmuyum onu bilemiyorum zamanla
alışacağımı umarım kendimi bildim bileli kilolarla başım dert 10 verip 5 geri almaktan bıktım usandım
Sanada hayırlı cumalar canım.ben 2öğün besleniyorum.sabah kahvaltıma10.30da başlıyorum,11.30gibide bitiyor.biaz uzun tutuyorum o arayı.akşamda saat 19.00 gibi akşam yemegimi yiyorum
zamanla alışırsın kaçamak yapmazsan.alıştıktan sonra zaten hic sıkıntı olmayacak, canın yasak olan şeyleri istemeyecek
Birazcık bilgim var ama bana diyet listesi örneği verseniz ona göre yapsam olurmuÇok iyi gidiyor sevgili hasbee, aç kalmadan strese girmeden zayıflıyoruz.Sanada her konuda yardımcı olmaya hazırım, karatay hakkında hiç bilgin varmı bilmiyorum, önceki sayfalarda bazı bilgiler paylaşmıştm, işe onları okumayla başlayabilirsin
hasbee karatayda örnek menü pek yok.İnternette şöyle bir örnek menü buldum ama çok kısıtlı şeyler. Neler yiyeceğini sen kendin belirle yasak-serbest listesinden,mühim olan pişirme şeklin,kullandığın yağ gibi ayrıntılar.Birazcık bilgim var ama bana diyet listesi örneği verseniz ona göre yapsam olurmu
Tşk ederim canım çalıştığım için zor olacak ama denicem burada çıkan yemekleri yemek zorundayım çünkühasbee arkadaşımız örnek menü istemişti kızlar,karatayda kahvaltı dışında standart bir örnek menü yok,ama biz gün içinde neler yediğimizi paylaşırsak birbirimize örnek menüler göstermiş oluruz
evden pişirip kendin götürebilsen keşke,hem daha temiz hem daha sağlıklıTşk ederim canım çalıştığım için zor olacak ama denicem burada çıkan yemekleri yemek zorundayım çünkü
tabiki canım benim,biz destek ve motivasyon bekleyen herkese yardıma hazırızKızlar benide araniza alirmisiniz.bende zayifkanak istiyorum
Bende karatay tarzi beslenmeye calisiyorum kitaplarini aldim ama tam okuyamadim 3kizim var. En kücügü7aylik emziriyorum.Saglikli beslenerek kilo vermek istiyorum.Kilom 69hedef:57tabiki canım benim,biz destek ve motivasyon bekleyen herkese yardıma hazırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?