Karatay İle Sağlıklı Yaşam Ve -20 Kilo :)

Ya insan hafta sonu azcık kaçamak yaptıysa 2kilo alır mı
Neyse tüm azmimle devam ediyorum ve kilo bildirimimi yapıyorum.
geçen hafta:64.5
bu hafta:66.4
aradaki fark:+1.9 kg

Resimdeki kadın da çok güzelmiş. Zayıf ve güzel görünce motive oldum. Ben o kadar zayıf olamasam da zayıflamak istedim acayip :))
kızlar size bir önerim olacak,pazartesiden pazartesiye kaç kilo verdiğimizi yazsak bi liste oluştursak,hem daha motive olmuş oluruz,yarış halinde oluruz,ne dersiniz ?
Ben de varım.
Ya insan hafta sonu azcık kaçamak yaptıysa 2kilo alır mı
Neyse tüm azmimle devam ediyorum ve kilo bildirimimi yapıyorum.
geçen hafta:64.5
bu hafta:66.4
aradaki fark:+1.9 kg

irotus ben şunu farkettim, karataydaki yasak şeylerin hepsi ödem yapıyor. Onları bırakınca ilk haftada bir kilo direkt gidiyor ama o kilo değil de ödem oluyor. Ben de hastaydım iyice bozdum annemin yemekleriyle ve dışarda falan da yedim.

irotus su da kilo verememe sebebi demişsin benim bundan olabilir. Bazı günler hiç su içmiyorum akşam aklıma geliyor bir bardak anca içiyorum.

Dün tartıda 63.8 i görmüştüm ama bugün yine çıkmışım 64.1

Diyete başlamadan önce : 64.5 kg
Bugün : 64.1
Fark: -400 gr

Sabah canım tahin pekmez istedi ekmeksiz yiyemem diye ince bir dilim ekmekle yedim. Hastayım diye çok önemsemedim. Onun dışında omlet peynir zeytim ve bir avuç kuruyemiş yedim. İş yerinde arkadaşım börek ikram etti yok diyemedim ama yarısını aldım. Şu an hala acıkmadım. Öğlen de sadece çorba içmeyi düşünüyorum ya da bi tane lahmacun yiyebilirim. Akşam da fırında balık yapcam. Bol salatayla onu yerim.

Kızlar siz 3 öğün kuruyemiş yiyor musunuz? Ben sadece sabah ve bazen de akşamları yiyorum. Öğlenleri işteyim o yüzden yemiyorum.

Suyu kesinlikle ihmal etmemeliyiz, çünkü vücut yaktığı yagı bi şekilde dışarı atacak.ne kadar su içersek yaglarda idrar yoluyla o kadar cok gider.
balıktan sonra mutlaka tahin yada tahin helvası yemelisin, balığın vitaminlerinin emilebilmesi için bu şart.
kuruyemişide sadece sabahları 1çay bardağı kadar yiyoruz canım.

Canim gene senin cok fazla kilon yok insallah cabuk verirsin
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz ebsar. Benim kilom çok değil ama boyum 157 ve de orantısız kilo alıyorum. Kalça ve basen bölgemde birikiyor kilolar o yüzden hedefim 54 kg.O zaman vücudum biraz daha orantılı oluyor. Öğlen dışarda yiyorum bazen bu yüzden diyetimi bozmak zorunda kalıyordum. Bugün karar verdim artık hep evden getircem. Buğday salatası falan yapcam. Bende karatay yemek kitabı vardı bir yerlerde akşam bulursam ona uygun yemek yapcam artık öğlenleri için de.
Benim bir arkadaşım var.Hiç diyet yapmaz aşırı da kola falan içer. Çok zayıftı ama arada göbeği çıkardı. Geçen acayip kilo almış şaşırdım. Bacakları kalınlaşmış ve göbeği çıkmıştı. Baya morali bozulmuştu ve evden yemek getirmeye başladı ve dışarda yemek yemeyi bıraktı. 2-3 ay gibi bir sürede diyet de yapmadan eski kilosuna döndü. Dedim demek ki dışarda yemek düşündüğümüzden daha tehlikeli kilo açısından. Önceleri her gün dışarda yiyerek ayda 4 kilo almışlığım da var.

Ebsar senin hedefin kaç kilo?

Ay bende ayni 1.58 boy basen ve kalca bolgeme kilo aliyorum 55kg olsam super olur ben58kg raziyim tarifleride bizimle paylasirsan cok mutlu olurum

Ay bende ayni 1.58 boy basen ve kalca bolgeme kilo aliyorum 55kg olsam super olur ben58kg raziyim tarifleride bizimle paylasirsan cok mutlu olurum
Bende aynen 60 kilonun altını bir göreyim dünyalar benim olcak son 1 yılda 60 kilonun üstüne çıktım bir türlü iradeli olup kilo veremedim.
Her gün yaptığım yemeği paylaşırım burdan. Yarın öğlen için mesela buğday salatası yapmayı düşünüyorum. Şu linkte karatay tariflerinden bazıları var, içinde buğday salatası tarifi de var:
http://www.sofra.com.tr/Koleksiyon/Diger/2012/05/31/karatay-mutfagindan-tarifler

Off of aksam aksam oyle kacamak yaptimki misafirlerim vardi fena olduzaten 1kg vermistim oda geri gelcek

Malesef benimde boy çok kısa,gelen kiloda direk basenlerde birikiyor
Dışarda yenilen yemek o kadar önemliki aslında.Hangi yağla yapılıyor,sebzeler doğal mı,mesela en basitinden salata.Salataya nar ekşisi koyabiliyorlar,ve bu karatayda yasak.Nar ekşisi kaynatılarak üretildiği için doğallığını kaybediyor,ve kanserojen hale gelebiliyor.Bununla ilgili bir yazısı vardı karatayın,bulabilirsem sizlerle paylaşırım.

Off of aksam aksam oyle kacamak yaptimki misafirlerim vardi fena olduzaten 1kg vermistim oda geri gelcek
Ben aslında ilk 2 ay kaçamak hiç yapmadım ve insülin direncimi kırmıştım,ama son hafta yaptığım kaçamaklarla insülin direnci başa döndü,canım devamlı çikolata istiyor. Biraz sabredip isteklerimin geçmesini bekleyeceğim.Sende sıkma canını ebsarcım tekrar düzene sokarsın,o verdiğin 1 kiloyu hayal et ve gaza gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…