Ben sakatat sevmiyorum ya
Sayfamızı hep birlikte güzelleştiriyoruz kızlar, bende elimden geldiğince farklı yazılar paylaşmaya devam edicem.Arkadaslar sayfaniz gercekten cok hos ben sevgili irotusun verdigi bilgilerden cok faydalandim okudum aklima yatti tam karatay diyemem ama uymaya calisiyorum
Ve cok etkili bence tesekkurler hepinize bunu paylasmak istedim
Zamanında bende ayıp olacak diye yerdim hep,ama olan bize oluyor.artık ayıp olursa olsun modundayım.hem kafam rahat hem vücudum.kızlar onlarda bi süre sonra alışacak ekin olun 3.seferden sonra ye demeyecekler.unutmayın bu hayatta herşeyden önce siz varsınız.önemli olan sizin istekleriniz, sizin hayatınız.nasıl yaşamak istiyorsak öyle yaşayalım, yemek istemiyorsak yemeyelim, gitmek istemiyorsak gitmeyelim.UNUTMAYIN KIZLAR ÖNCE SİZ!!!Bu gezmeler cok sinir bozucu bende bu hafta masallah hep gezcem ama naparim bilmiyorum yemesen goze batiyo yesen diyet olmuyor senin massallahin var bak sabrediyosun
irotus, ben karatayda ayçiçek yağında yapılan kızartmalar yasak diye biliyorum. Çünkü ayçiçek yağı ısınınca zehir saçıyor diye. Ama zeytinyağı ısınınca zararlı olmuyor tereyağı da aynı o yüzden yemekte bunları kullanıyoruz diye biliyorum. O zaman tereyağı ile zeytinyağında yapılan kızartmalar neden yasak olsun ki? Zaten zeytinyağıyla patates börek kızartamazsın normal kızartma gibi olmaz yani ama sanki yemek yapar gibi az bir yağ ile kızartma da sakıncası olmaz diye düşündüm. Canan Karatayın kitabını okumuştum önceden ama tam bilgim de yok hani, Canan Karatay kızartmayın falan mı demiş? Aslında burdaki kızartmadan kastım 1-2 yemek kaşığı kadar yağ ile yapılan kızartma yoksa ayçiçek yağı ile yapılan bol yağlı kızartma değil. Hani tam da bilgili olmadığım için soruyorum.Balığı en çok terayağında kızarmış severdim, ama oda yasak.benim annemde evde herşeye zeytinyagı kullanır.balığıda onda yapıyor
Ftmk43 benim de kilom çok oynuyor sabah 63,7 çıktım pazartesi 64.1 çıkmıştım. O yüzden en mantıklısı 1 ay süre ile çıkan kilolar. günlük haftalık oynama çok olabiliyor tartıda. Ödem vs. su kaybı etkileyebiliyor kiloyu.Pazartesi 70.5 dum 3 gun gecti bu sabah 69.6 cikti leslie de yaptim 15 dk lik kalici olur insbi anda boyle dusuk cikti bilemedim sasirdim
Cok cignemiyorum kurallarida ekmek yok biraktim saatlere uyuyorum atistirma yok
Yemeklerin suyunu yemeyin demisti ben diyetisyene gittigimde karataydada oylemi
Nescafe komple yasak diye biliyorum ama benim canım çok çekiyor bazen içiyorum. Ama şekersiz ve kremasız olarak içiyorum ben. Sen de öyle içebilirsin ya da kervansaray ve ya osmanlı kahvesi olarak satılan türk kahveleri var onları da şekersiz olarak deneyebilirsin içimi daha kolay hafif.Merhabalar
Hepinizi azminizden dolayı tebrik ederim. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya çabucak ulaşırsınız. Yarın ben de Karatay diyetine başlıyorum. Ekmek problem değil kolay vazgeçerim ama ben nescafe bağımlısıyım. Şekersiz ve diyet sütle içiyorum. Bunun yerine daha az zararlı ne deneyebilirim? Türk kahvesi sevmem. Bir fiki olan var mı acaba??
Deneyeceğim. Çok teşekkürler..Nescafe komple yasak diye biliyorum ama benim canım çok çekiyor bazen içiyorum. Ama şekersiz ve kremasız olarak içiyorum ben. Sen de öyle içebilirsin ya da kervansaray ve ya osmanlı kahvesi olarak satılan türk kahveleri var onları da şekersiz olarak deneyebilirsin içimi daha kolay hafif.
Bana da zayıflamışsın diyor herkes yaaUstelik 1 kgcik vermeme ragmen bi arkadas inceciksin dedi
zayıflarken kilo bile alabilirsiniz kızlar.Nasıl diyeceksiniz,hemen açıklayımBana da zayıflamışsın diyor herkes yaaDemek ki çok kilo vermesek de karatay görüntüyü güzelleştiriyor :)
leslie yaparken onu iki haftada bir üst kademeye çıkarabilirsin canım,böylece hem vücudun spora alışmış olacak,yorulmadan kas ağrısı çekmeden ilerlemiş olacaksın,hemde yağ yakımın dahada hızlanmış olacak.Pazartesi 70.5 dum 3 gun gecti bu sabah 69.6 cikti leslie de yaptim 15 dk lik kalici olur insbi anda boyle dusuk cikti bilemedim sasirdim
Cok cignemiyorum kurallarida ekmek yok biraktim saatlere uyuyorum atistirma yok
kitaplarında ya da tv programlarında hiç öyle bir bilgiye rastlamadım ben. Ama araştırırım bunu,bana ilginç geldiYemeklerin suyunu yemeyin demisti ben diyetisyene gittigimde karataydada oylemi
sanırım ayçiçek yağı işlem gördüğü için tavsiye etmiyor canan karatay,bende mesela patlıcan kabak biber vs. sebzeleri karıştırıp üzerine biraz yağ gezdirip yemeğini yapıyorum,üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip kızartma niyetine yiyorum,tadı aynı kızartma gibi ama buğulama tarzında bir yemek oluyor. Tereyağına gelecek olursak;mesela çorbalara teryağı kızdırıp dökeriz ya hani,onu yasaklıyor karatay.Sadece eriteceksiniz,yakmayacaksınız kesinlikle diyor.Tereyağıyla kızartma yapsak o yağ ille yanacak ve zararlı olacak demekki.Kitapta bu kısımla ilgili yeri bir kez daha okuyum hafta sonu canım size yazarım burdan.irotus, ben karatayda ayçiçek yağında yapılan kızartmalar yasak diye biliyorum. Çünkü ayçiçek yağı ısınınca zehir saçıyor diye. Ama zeytinyağı ısınınca zararlı olmuyor tereyağı da aynı o yüzden yemekte bunları kullanıyoruz diye biliyorum. O zaman tereyağı ile zeytinyağında yapılan kızartmalar neden yasak olsun ki? Zaten zeytinyağıyla patates börek kızartamazsın normal kızartma gibi olmaz yani ama sanki yemek yapar gibi az bir yağ ile kızartma da sakıncası olmaz diye düşündüm. Canan Karatayın kitabını okumuştum önceden ama tam bilgim de yok hani, Canan Karatay kızartmayın falan mı demiş? Aslında burdaki kızartmadan kastım 1-2 yemek kaşığı kadar yağ ile yapılan kızartma yoksa ayçiçek yağı ile yapılan bol yağlı kızartma değil. Hani tam da bilgili olmadığım için soruyorum.
teşekkürler april34Merhabalar
Hepinizi azminizden dolayı tebrik ederim. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya çabucak ulaşırsınız. Yarın ben de Karatay diyetine başlıyorum. Ekmek problem değil kolay vazgeçerim ama ben nescafe bağımlısıyım. Şekersiz ve diyet sütle içiyorum. Bunun yerine daha az zararlı ne deneyebilirim? Türk kahvesi sevmem. Bir fiki olan var mı acaba??
Mantıklı olan bencede ayda bir tartılmak,oda regl dönemi bitiminden bir hafta sonra filan,zaten regl döneminden bir hafta önce şişkinlikler ödemler başlıyor ve kilo anında değişiyor.Bizde haliyle stres yapıyoruz,bir hafta önceden bir haftada regl desek etti iki hafta,sonrasındaki bi kaç gündede o ödemi atacak olsa vücut,zaten gitti ayın yarısı.Hiç sıkmaya gerek yok kendimizi.Ayda bir tartılalım kafamız rahat olsunFtmk43 benim de kilom çok oynuyor sabah 63,7 çıktım pazartesi 64.1 çıkmıştım. O yüzden en mantıklısı 1 ay süre ile çıkan kilolar. günlük haftalık oynama çok olabiliyor tartıda. Ödem vs. su kaybı etkileyebiliyor kiloyu.
Bunu bende merak ettim bak. Ben yiyorum çünkü
Aynen öyle pilates yapıyorum bende haftada 3 gün artı karatay olunca zayıflamış gibi göründüm demek ki. Zayıf olmak güzel ama önemli olan sağlıklı olmak tabi ki. Hiç kilo vermesek de fit ve sağlıklıysak kilonun çok da önemi yok gerçekten.zayıflarken kilo bile alabilirsiniz kızlar.Nasıl diyeceksiniz,hemen açıklayım
şimdi yağları yakmaya başladık,böylece yağ oranımız azalmaya,kas oranımız artmaya başladı,belkide kilo hiç değişmeyecek,ama bu değişen yağ-kas oranı bizim şeklimizi değiştirecek.hatta spor yapanlarda kas oranı iyice artacak,bununla birlikte kilodada artış olabilir,hiç endişelenmeyin.Bizim amacımız yağ ve kasın yer değiştirmesi olsun,görüntümüzün güzelliği olsun,mühim olan gram gram kilo kilo zayıflamak değil,görüntümüzün iyileşmesi
Hımm bunu bilmiyordum irotus, sağol paylaştığın için.sanırım ayçiçek yağı işlem gördüğü için tavsiye etmiyor canan karatay,bende mesela patlıcan kabak biber vs. sebzeleri karıştırıp üzerine biraz yağ gezdirip yemeğini yapıyorum,üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip kızartma niyetine yiyorum,tadı aynı kızartma gibi ama buğulama tarzında bir yemek oluyor. Tereyağına gelecek olursak;mesela çorbalara teryağı kızdırıp dökeriz ya hani,onu yasaklıyor karatay.Sadece eriteceksiniz,yakmayacaksınız kesinlikle diyor.Tereyağıyla kızartma yapsak o yağ ille yanacak ve zararlı olacak demekki.Kitapta bu kısımla ilgili yeri bir kez daha okuyum hafta sonu canım size yazarım burdan.
Biz haftalık tartılcaktık ya onu ayda bir mi yapsak acaba? Ya da 2 haftada bir de yapabiliriz. Ne dersiniz?Mantıklı olan bencede ayda bir tartılmak,oda regl dönemi bitiminden bir hafta sonra filan,zaten regl döneminden bir hafta önce şişkinlikler ödemler başlıyor ve kilo anında değişiyor.Bizde haliyle stres yapıyoruz,bir hafta önceden bir haftada regl desek etti iki hafta,sonrasındaki bi kaç gündede o ödemi atacak olsa vücut,zaten gitti ayın yarısı.Hiç sıkmaya gerek yok kendimizi.Ayda bir tartılalım kafamız rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?