- 19 Aralık 2011
- 36
- 23
- 38
Harika fikir gerçekten hemen şeniysem haftasınuOrta boy karnabaharı robotta kıydım iyice içine 3 yumurta baharat zeytinyağı tuz kattım karıstırıp borcama koydum hamur gibi. Onu bi 15 dakika 200 derecede pişirdim. Daha sinra üzerine pizza malzemesi işte aklına ne gelirse koydum, domates, kırmızı biber, sarımsak vb. O üstüne koyduklarımıda yağlayıp koydum ama yanmasın diye. Oda pişince üzerine eski kaşar rendeleyip kızarttım biraz.
Harika bi lezzzet kesinlikle tavsiye ederim.
Oo süper bir haber bu-600 gram 2 günde
teşekkür ederim. ben de çok mutluyum. şu ara öğünde ceviz badem yemeği bir bırakabilsem süper olcak da... sürekli masa başında oturunca birşeyler yeme gereği duyuyo insanOo süper bir haber bu
ara öğün yapmayı bırakırsan dahada hızlı sonuç alırsın,istediğin kiloya düşünce yine ara öğüne başlarsın canımteşekkür ederim. ben de çok mutluyum. şu ara öğünde ceviz badem yemeği bir bırakabilsem süper olcak da... sürekli masa başında oturunca birşeyler yeme gereği duyuyo insan
ya evet biliyorum aslında ama ona direnemiyorum. gününm çok erken başlıyor ve çok geç bitiyor bebekten dolayı.e günboyunca işteyken de hep masa başındayım eskiden çok nescafe tüketirdim şimdi onu da içemediğim için ihtiyaç duyuyorumara öğün yapmayı bırakırsan dahada hızlı sonuç alırsın,istediğin kiloya düşünce yine ara öğüne başlarsın canım
bende okula ilk gittiğimde çok aç hissediyorum kendimi,sonra hemen bir ıhlamur çayı yapıyorum,o beni saat 10a kadar tutuyor,sonrada kahvaltımı yapıyorum zaten.Benim işim gereği tüm gün ayakta olmam gerekiyor,devamlı çocukların peşindeyim sınıfta,ne enerjim düşüyor ne yorgunluk oluyor,ıhlamura bağlıyorum bunu.Ama eskaza bi filtre kahve içecek olsam bu kadar dinç hissetmiyorum kendimi.ya evet biliyorum aslında ama ona direnemiyorum. gününm çok erken başlıyor ve çok geç bitiyor bebekten dolayı.e günboyunca işteyken de hep masa başındayım eskiden çok nescafe tüketirdim şimdi onu da içemediğim için ihtiyaç duyuyorum
valla ben de bademle ceviz çok yiyorum aralardaArada bir tatli kacamaklarim oluyo ama
Ben bugün öyle bir kaçamak yaptım ki,off çok pişmanımvalla ben de bademle ceviz çok yiyorum aralarda
ben mesela pişman olunca hiç toplanamıyorum,pişmanlık yok yola devam demek lazımBosver pisman olma karataya devam sizin hedefe az kaldi
Ögretmenmisiniz bende oyle yasimizda ayni sanirim daha butun sayfalari okuyamadim ama cok guzel anlatmissiniz sagolun zayiflama yolunda başarılar dilerimbende okula ilk gittiğimde çok aç hissediyorum kendimi,sonra hemen bir ıhlamur çayı yapıyorum,o beni saat 10a kadar tutuyor,sonrada kahvaltımı yapıyorum zaten.Benim işim gereği tüm gün ayakta olmam gerekiyor,devamlı çocukların peşindeyim sınıfta,ne enerjim düşüyor ne yorgunluk oluyor,ıhlamura bağlıyorum bunu.Ama eskaza bi filtre kahve içecek olsam bu kadar dinç hissetmiyorum kendimi.
Öğretmenim canım.güzel dileklerin içinde çok teşekkürlerÖgretmenmisiniz bende oyle yasimizda ayni sanirim daha butun sayfalari okuyamadim ama cok guzel anlatmissiniz sagolun zayiflama yolunda başarılar dilerim
Yok ben kalori hesabi yapiyordum ama bu aralar hamurisi borek falan gitti ipin ucu ama ara ogun yapmiyorum cok gecte yememeye calisiyorumÖğretmenim canım.güzel dileklerin içinde çok teşekkürler
Sende yapıyormusun karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?