ben ölçtürmedim ama heralde bakıyorlar canımBen d vitamini olcturmek istiyorum saglik ocaklari bu tahlili aliyomu bilmiyorum sizin bilginiz varmi
Canan karatay Türk halkının genelinde düşük diyor,muhtemelen bizimde öyledir,gıdadan alabilmek için çok dikkatli beslenmek gerekiyor,üstteki yazıda yazdığım gibi,mesela yemekten hemen sonra çay içmemek gerekiyor. 2 saat geçmesi gerekiyormuş.Ablam olcturmus ama hastahanede cok dusuk cikmis bende merak ediyorum acikcasi
2aydır yapiyorum yaklaşık olarak.bir ayın sonunda 2hafta kadar duraklamıştı, sonra hızlıca devam etti.şimdi yine durakladı, gecen hafta kaçamaklarm oldu sanırım ondan durdu benimkiBu duraklamalar icin yapilacak bir sey yokmu acaba 10,5 com iyi ne kadar araliklarla durakladi kilo verme
malesef bende kaçamak yaptım canım bu hafta.Aslında diyet yaparken hiçbiryere gitmeyceksin ve kimseyi kabul etmeyeceksin,sonra ipin ucu kaçıyor.Cok tesekkur ederiz verdiginiz bilgiler icin hepsini okudum cok guzel yapilmayacak hicbirsey yok bende de duraklama oldu suan 2 haftadir 70.4 gibi bi iki gun 70.1 i gordum ama suan 70.4 kilomu koruyo gibiyim ama cok ve hep hamur yedim bu hafta pazartesi silkelenip kendime gelecegim insallah
oh oh maşallah sanaBende hergecen gun hafifledigimi hissediyorum bakalim neler olacak
o zaman yarın sabah katılmak isteyenler yazsın,aç karnına tartılıp sabah yazalım sizede uygunsaCok iyi olur hem motive oluruz zaten kendimi zor tutuyorum canim kurabiye kek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?