- 12 Mayıs 2009

- 7.259

- 851

- 163

- Konu Sahibi diyetteyimben

bende bu diyette 3. günümdeyim menüleriniz benim için örnek olacak ben yaklaşık 3 yıldır aşırı karbonhidratlı besleniyorum inşallah bu sayede tatlı krizlerim bitecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
google da ebruakin karbonhidrat diyeti yazınca çıkıyor. bence uygulanabilir bir diyet. aç kalmıyorsun.arkaaslar mrb .nasi bu diyet benimde kg wermem lazim
tesekkurler :)google da ebruakin karbonhidrat diyeti yazınca çıkıyor. bence uygulanabilir bir diyet. aç kalmıyorsun.
Selam hanimlar..sanirim benide araniza kabul edip motive edersiniz..tatli duskunlugum yok ama karbonhidratli seylere bayiliyorum...kisirlar mantilar filan...bayilirim....ama mayis 20 ye kadar gercekten zayiflamaliyim...68 geldim bugun.....lutfen akil verin olayi anlatin yardim edin ne olur ya....püf noktalarini soyleyin birde bende kabizlik durumu cok siz ne oneriyosunuz ne yapiyosunuz bi el atinda zayiflayin ya.....ACIL.....
ben çok memnunum bu diyetten.kilo vermem durmuştu 1 aydır.şimdi yeniden azalmaya başladı![]()
günaydın Pericikk,9 tane çilek yedim bende ama kaç puan oldu bilemedim sen yazar mısın cnm kaç puan ediyordiyetteyimben :)
dayanamadım tezgahlarda mis gibi kokuyordu .Kesinlikle değer çileğe cnmgünaydın Pericikk,
çileklerin orta boy gramı 18-20 arası geliyor maalesef
1,1 puanmış 20 gramı. 9*1,1 =9,9 puan ediyor.
ama değer çileğe![]()