- Konu Sahibi pinarimpinar
bu haftaki tabloyu cok merak edıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sirkenin yorumları okuyunca gözlerimin içi güldü resmen
Bende dün biraz sirkeyı araştırdıktan sonra güzel yorum lar okudum hoşuma gitti yardımcı olur belkı diye bende başladım içmeyen inşallah zararı olmaz faydası olur
Slm kızlar bende bu ara acayip stresliyim ondanmıdır nedir hiç bir şeyin tadı tuzu yok diyetde yapmıyorum kiii zaten tek öğüm yedim bide karnım ağrıyor sebebsiz yere ani kramp giriyorbugün test yaptım hamilemiyim diye değilmişim
yarın bir tartılayım bakim aç karnına verdimmi aldımmı hiç haberim yok
![]()
Bu hafta 100 grdan fazla veririm inşallahbu haftaki tabloyu cok merak edıyorum![]()
hoşgeldiniyi akşamlar kızlar
ben 3 yıl önce bu diyetle 15 kilo verdim .tabi aradan 3 yıl geçti
tekrar başlamak istiyorum.benide alırmısınız
burada birlikte olmak çok güzel motivasyon sağlıyor
herhangi bir kuralınız varmı
Hoşgeldin Can'ımiyi akşamlar kızlar
şimdi kaç kilosun listeye eklimbaşlangıç 78
geçen hafta 67.7
bu hafta 67.2
giden 500
toplam giden 10800
hedef 65
öptüm canım
2011 yılına ait bildirimimi buldum
motivasyon olsun
onceden kendım bıseyler yapıodum 5 gundur spor programları ındırdım tlf a onları yapıorum şimdilik karın sırt ve squat calısıorum bunlardan ayrı hafif hareketler yapıorum rahatlatma amaçlısırt değilde omuz var bende spor salonuna mı gidiyorsun nasıl bir spor uyguluyorsun bana da anlatır mısın
hoşbulduk canımHoşgeldin aramiza :) bu diyeti eskiden uygulamış birini görmüşken merak edilen o soruyu soruyum hemenDiyeti birakinca verdigin kiloyu geri aldinmi canim
pınarcım ne yazıkki 80 kiloyumşimdi kaç kilosun listeye eklim
hoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.iyi akşamlar kızlar
bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)hoşgeldin
kuralımız yok cnm isteyen gunluk menu paylaşımı yapıyor bir de cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz
uuu çok sertthoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.
bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)
bence kurallarımız olmalı. ben kendi adıma uymuyorum. sizde uygun görürseniz kural koyalım.
bence
. hergün menü bildirimi yapmak şart olsun.yanına karbonhidrat değeri yazılsın
.herhafta biri başkan olsun, diğerlerinin menüsünü eleştirsin, haftalık kilo takibi dosyası oluştursun
. hergün ne kadar spor yapıldığı ve su içildiği de yazılsın
. hergün girip buraya yazı yazılsın, haftalık bildirim yapmayan gruptan atılsın :)
yoksa ben hiç motive görmüyorum. haftaya ben başkan olabilirim. hafta sonu yoğun olabiliyoruz . pazartesiden cumaya menü bildirimi yapılsın. bir düzene girmemiz lazım
sevgiler![]()