• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

:KK5::KK5:
Bende dün biraz sirkeyı araştırdıktan sonra güzel yorum lar okudum hoşuma gitti yardımcı olur belkı diye bende başladım içmeyen inşallah zararı olmaz faydası olur
Sirkenin yorumları okuyunca gözlerimin içi güldü resmen :rolleyes: etkisini fark edersen yaz canım. Ben hafta sonu biraz fazla kaçırdıgım için bu hafta anlıycam etkisini yazarım :)

Slm kızlar bende bu ara acayip stresliyim ondanmıdır nedir hiç bir şeyin tadı tuzu yok diyetde yapmıyorum kiii zaten tek öğüm yedim bide karnım ağrıyor sebebsiz yere ani kramp giriyor :KK61:bugün test yaptım hamilemiyim diye değilmişim:KK53:yarın bir tartılayım bakim aç karnına verdimmi aldımmı hiç haberim yok:63:

stresin mide ve bağırsağını etkilemiştir belki cnm.
Hiçbirşey kendimizden önemli değil biz var oldugumuz surece her şey var.
Sakin ve serbest bırak kendini ;)
Slm kızlar bende bu ara acayip stresliyim ondanmıdır nedir hiç bir şeyin tadı tuzu yok diyetde yapmıyorum kiii zaten tek öğüm yedim bide karnım ağrıyor sebebsiz yere ani kramp giriyor :KK61:bugün test yaptım hamilemiyim diye değilmişim:KK53:yarın bir tartılayım bakim aç karnına verdimmi aldımmı hiç haberim yok:63:

iyi akşamlar kızlar
ben 3 yıl önce bu diyetle 15 kilo verdim .tabi aradan 3 yıl geçti
tekrar başlamak istiyorum.benide alırmısınız
burada birlikte olmak çok güzel motivasyon sağlıyor
herhangi bir kuralınız varmı

başlangıç 78
geçen hafta 67.7
bu hafta 67.2
giden 500
toplam giden 10800
hedef 65
öptüm canım
2011 yılına ait bildirimimi buldum
motivasyon olsun

Hoşgeldin aramiza :) bu diyeti eskiden uygulamış birini görmüşken merak edilen o soruyu soruyum hemen :KK53:Diyeti birakinca verdigin kiloyu geri aldinmi canim.

iyi akşamlar kızlar
hoşgeldin ;)
kuralımız yok cnm isteyen gunluk menu paylaşımı yapıyor bir de cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz

sırt değilde omuz var bende spor salonuna mı gidiyorsun nasıl bir spor uyguluyorsun bana da anlatır mısın
onceden kendım bıseyler yapıodum 5 gundur spor programları ındırdım tlf a onları yapıorum şimdilik karın sırt ve squat calısıorum bunlardan ayrı hafif hareketler yapıorum rahatlatma amaçlı

Günaydın kızlar. Dün yoğurt detoksuna başlamıştım 2 günlük. 1. Günün sonunda -600 gr gördüm . :KK73: Motive edici bişey oldu benim için. Bugün 2. Günüm. Sabah kahvaltıda 1 yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, yarım salatalık yedim. Bugünde 600 gr giderse süper olur :KK55:

Hoşgeldin aramiza :) bu diyeti eskiden uygulamış birini görmüşken merak edilen o soruyu soruyum hemen :KK53:Diyeti birakinca verdigin kiloyu geri aldinmi canim
hoşbulduk canım
ben 3 yıl oldu sanıyordum 4 yıl olmuş
ama ben uzun süre kilomu geri almadım
ama benim metabolizmam bu hep dikkat etmem gerekiyor
etmeyince anında geri geliyor

iyi akşamlar kızlar
hoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.

hoşgeldin :KK66:
kuralımız yok cnm isteyen gunluk menu paylaşımı yapıyor bir de cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz
bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)
bence kurallarımız olmalı. ben kendi adıma uymuyorum. sizde uygun görürseniz kural koyalım.
bence
. hergün menü bildirimi yapmak şart olsun.yanına karbonhidrat değeri yazılsın
.herhafta biri başkan olsun, diğerlerinin menüsünü eleştirsin, haftalık kilo takibi dosyası oluştursun
. hergün ne kadar spor yapıldığı ve su içildiği de yazılsın
. hergün girip buraya yazı yazılsın, haftalık bildirim yapmayan gruptan atılsın :)

yoksa ben hiç motive görmüyorum. haftaya ben başkan olabilirim. hafta sonu yoğun olabiliyoruz . pazartesiden cumaya menü bildirimi yapılsın. bir düzene girmemiz lazım
sevgiler :KK68::KK68::KK68:

hoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.

bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)
bence kurallarımız olmalı. ben kendi adıma uymuyorum. sizde uygun görürseniz kural koyalım.
bence
. hergün menü bildirimi yapmak şart olsun.yanına karbonhidrat değeri yazılsın
.herhafta biri başkan olsun, diğerlerinin menüsünü eleştirsin, haftalık kilo takibi dosyası oluştursun
. hergün ne kadar spor yapıldığı ve su içildiği de yazılsın
. hergün girip buraya yazı yazılsın, haftalık bildirim yapmayan gruptan atılsın :)

yoksa ben hiç motive görmüyorum. haftaya ben başkan olabilirim. hafta sonu yoğun olabiliyoruz . pazartesiden cumaya menü bildirimi yapılsın. bir düzene girmemiz lazım
sevgiler :KK68::KK68::KK68:
uuu çok sertt :D tşkler cnm önerilerin için :KK200:
motive olma açısından herkes menü bildirimi yapabilir bi çogumuz yapıyoruz devam edin kızlar cok hoş oluyor ;)
kilo bildirimi hakkında haklısın herkes bıldırmelı bence unutanlar oluyor liste eksik kalıyor biraz daha hassas olalım bu konuda
yaptıgınız sporları yazın diğer arkadaşları teşvik edin :KK49::nazar:

Back
X