• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Gunaydin herkese ilk bildirim benden.dun ve onceki gun 1 er tane baklava yedim.dun ogle 2 dolma 1 mercimek corbasi yedim.ben artik kb sayamiyorum.ve aradada cikolata ativeriyorum.ama eskiden 300,500 kb yaptigim icin gidiyor demekki.birde bu hafta sirkeli su iyi geldi.baslangic:64,8 gecen hafta 63,2 bugun:61,6.aslinda soyle bakinca 1 ayda 3 kg verdim.pinara gore az bile..neyse kaldi 7 kg :)

3 kg bende de belli degil.sabretcez canim,baya iyi yapiyorsun.spor filan

Gecen haftsda ben 500 gr almistim,olsun dinlendin haftaya devam

Pinar supersin.yaptigin sporlara bakinca cok gayretlisin masallah
saol cnm darısı sızlere verirsiniz endıselenmeyın yavas verelım kalıcı olsunsaglıklısı o ıste de hemen zayıflamak ıstıyoruz sabırsızız ben oyleyım yanı :D

Daha dun artılardayım dedım bugun tartı surprız yaptı eksilerdeyim:21::nazar:
bu hafta -500 ile 65.4
not: aslında o -500 gorunumlu -1200
1 hafta boyunca alıyorum alıyorum çabala çabala anca bu kadar ınebılıyorum hafta başında 66.6 idim:KK48:

pınarrr sen naısl verdn bir ayda 11 kiloyu
bır aydan fazla cnm
dıyete baslamadan once 300-500 arası karbonhıdrat alıyormusum gunluk (oturdum hesapladım 1 gunumu )
diyetteyken bunu 55-60 arasına cekınce hızlı verdım düşün bunun 10 katı neredeyse eskiden yediğim
şimdi yavaşladı gram versem sevinir oldum :D

Kahvaltı
-2 adet haşlanmış yumurta
-beyaz peynir
-kuru kayısı
-goji berry
-çiğ fındık

Öğle
-yoğurt
-müsli
-minik havuç

akşama ne yesem bilemedim sizde ne var kızlar akşama

bır aydan fazla cnm
dıyete baslamadan once 300-500 arası karbonhıdrat alıyormusum gunluk (oturdum hesapladım 1 gunumu )
diyetteyken bunu 55-60 arasına cekınce hızlı verdım düşün bunun 10 katı neredeyse eskiden yediğim
şimdi yavaşladı gram versem sevinir oldum :KK70:

maşallahhh cnmmm
dolma filan kaç puann

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
akşam yemegini atlıyorm ben hep
yogurtla filan geçiştiriyorum azyediigm içinde çok direniyor bünyem

evet fatscret kullanıyorumda dolma biber var sadece
içi pilav sonucta yuksek olması lazım puanı cnm en az 15 tir bu sebzenın boyutuna gore de degısır ;)
asırı takma puanlara 2 asagısı 2 yukarısı olur kabataslak say sen kendını sıkma dıyet bunalımına gırme pozıtıf ol kılolar aksın gıtsın ;) :KK200:

gece cok acıkıyorsan akşamla oglenı yer degıstır ben oyle yaptım ögle yogurt akşam yemek

ben çalışıyorum cnm çalıştıgım yerde yemek çıkıyor,
herkesle aynı andaoturuyorum yemege
başka şansım yok onlardan farklı şey yediigmdede çok dikkat çekiyor

öglenleri ayarlıyorum diyete göre benim hatam akşamı sadece yogurt ve sütle geçiştirmk sanırım
salatamı yesem hergün tvuklu , peynirli yada ton balıklı işten çıkmadan yer çıkarım

Back
X