Kardelen ve eflal beraber :)

isveç diyeti yorumlarını okurken bir arkadaş 100 kilodan 85 e düştüm demiş 13 günde 15 kilo verdim diyor yaaa ne güzel ama

evet yaa çok güzel yorumlar var valla 13 günde 12 versem göbek atarım ben buralarda :) ay sonuna 87 olsam 12 de öyle 75 daha ne olsun :) bu hafta 7 gider diğer hafta da 6 gitse iki günde detoxla 87 olurum diye umut ediyorumm :)) yani bunun için elimden gelenin fazlasını yapıcam :) inşallah ikimizde bu kilolara düşeriz canım..

ohhh benimde menü cacık işte :) sporda dediğim gibi tavan yaptırmaya çalışcam ayne dediğin gibi tuzsuz yemek çok zor çoookkk ağrılarım geçmedi henüz ama yürüyeceğim hepsini bir bir eriteceğiz yağcıkların inşallah

hayali bile mutlu ediyor gerçekleşince kafayı yemesek bari :)

evet aynen :)) 5 günde 5 kilo diyetinde tuz yağ yok ya o çok zor oluyor işte :) inşalllahhh yaa benim mayıs sonuna kadar 75 olmam lazım en az

sende olursun 75 sen benden daha sıkı yapıyorsun sporu falan :) hayaller büyük ama imkansız değill

Hiç hayır dermiyim tabiki bende 75 olayım ) sporu düzenli yapınca epey farkediyor benim sıkılaşıyorum ayyy çok canım çekti gideyim 1 saat yürüyeyim bantta bak sen iştemisin canım senide alsak banta ne dersin :)

ben işte değilim ama çok fenayım yaa gripten ölüyorum heryerim de alerji kkızarmış acıyo ne oldu anlamadım krem sürdüm bakalım sabaha kurur diye umuyorum yoksa bugün ilk işim spordu..

ben işte değilim ama çok fenayım yaa gripten ölüyorum heryerim de alerji kkızarmış acıyo ne oldu anlamadım krem sürdüm bakalım sabaha kurur diye umuyorum yoksa bugün ilk işim spordu..

oyy kıyamam haklısın canım yormaa sen benn bunun acısını ssonra fena çıkarıırım :)Alerjimi kardeşmiyiz neyiz yaaa :)beenimde berbat bugün verdi 4 tane farklı ilaç hık mık ettim Allahtan kortizon yokmuş bakalım geçsin seninkide benimkide bir an önce

kardeşiz sanırım bu kadar tesadüf olamaz :)) zaten acısını çıkarcam canım çünkü bu kilolar gitmek zorunda :) ben çok ilaç kullanamıyorum malesef yaa o yüzden kendi haline bırakıyorum :))sana da geçmiş olsun canım

sağol canımm geçecek inşallah bakalım bu ay bitmeden ne verdikse kardır mayısta daha zorlayalım ki gitsin şu talebe ne alemde yaaa uğramıyor hiç bak sıfır vereceğim ona :)

sağol canımm geçecek inşallah bakalım bu ay bitmeden ne verdikse kardır mayısta daha zorlayalım ki gitsin şu talebe ne alemde yaaa uğramıyor hiç bak sıfır vereceğim ona :)

vizelerle boğuşuyo sanırım o :) evet ya bu ay sonuna kadar iyi bir kilo vermş olursak kendimizi sıkmak için motivasyonumuz olur isveç diyetinde

napıyosunuz nasıl gidiyoor:) eflal sen kaç kg verdin ben bilmiyorum yaa :/ bu arada yarın elmaya baslıyoum ben tekrardan:) ayse sende durumlar nasıl 1 haftada 10 kg dıyetıne devam mı ? ayy kac kg verdın acaba cok merak edıyorummm:)

slm canım ben iki gündür yatak döşek yatıyorum valla gripten çok nete giremedim..diyeti bozmadım pek ama hastalıktan spor yapamadım bugünde nöbetteyim sen memnun kalmadın mı çorba diyetinden kaç kilo vermişsin ??pazartesi tartılıcam bakalım ama spor olsa kesin iyi sonuç olurdu şimdi nolck bakalım ??

eflall nerelerdesin sesin çıkmıyo iki gündür..gerçi dün bende giremedim benim grip baya kötü oldu yanına eklem ağrıları ve migren de eklendi iki gündr işten gelip yatıyom hemen..diyetin nasıl gidiyor ??

canım ben heenüz kilo vermedim verdimsede pazartesi öğreneceğiz Elma iyi yap sen bakim benim karışık bir diyet uygulamam var :)inşallah güzel vereceğiz güzelim

geldim canım bende çok yoğundum girmeye fırsat bulamadım diyette sıkıntı yok bugün spor yapamadım yoğunluktan sıkıntı yok canım :)senin nasıl ağrıların azaldı mı çok fena yaaa baş ağrım fena benimde sorma

ben iyilaşmek yerine daha da kötü oluyorum yaa şimdi nöbetteyim ama gözümü açamıyorum kaç gündr de böyle dayak yamiş gibi heryerim ağrıyo alerjim geçmedi vahim durumdayım anlayacağınnefes almakta zorlandığım için uyuyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…