- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
Benimde maalessef ama burda yürüyüş yapma imkanım az oluyor birzcık o sıkıntı ama bakalım :)
aman almış olma canımda önemli değil gerisi zaten geziden gelince sıkarsın iyice..
Yok caanım almam yarın dağlara tırmancaz bakalım doğasal bir gezi nete giremezsem merak etme dönüşte yazarım sana çok öpüyorum iyi geceler
sisilyaa nerelerdesin sesin çıkmaz oldu ??
2.5 kilo da bişey demibu haafta son haftamız napcaz yaaaaa ((
evet canım son hafta ve isveç öncesi bunu iyi değerlendiremezsek yandığımız andır..ben başladım bakalım diyete 30 mayısa kadar 9 gün bu diyeti yapıcam bakalım nasıl olacak sonuçama moralim çok bozuk yaa bu duruma
moralimiz hiç bile bozuk olmasın canım çözüm var ama biz tembeller yapmıyoruz ya tembel tembel sızlancaz yada sıkacağız biraz totomuzu spora yüklencez
hedef koymucam ben bu hafta canım 9 günde ne kadar verebilirsem dicem..uyguladığım diyeti tam yapıcam sporda yapıcam mutlaka güzel bir kilo gidecektir..umutsuzluğa kapıldıkça pes ediyorum çünküsiparişimde iki günde burda olacakmış o da iştahımı keserse yapabilirim inşallah..sen elma diyetimi yapıcaksın haftaya kadar ?
umutsuzluk yok neden umutsuz olalım yaaa deme öle şimdi tam bir haftamız var gittiği kadar gidecek sıkıntı yok sen spora sıkı sarıl ben kaçamak yaptım ama sporrla kurtardık durumu ben sabah daha düzenli yapabileceğim en azından düzen değişikliğim olmayacak bir süre elma düşünüyorum yine çok sıkılırsa salata yoğurt devam ederim canım ama şimdi elma görünüyor:)
ya ne bilim bazen umutsuz oluyorum sonra toparlıyorum bende bir garibim bu aralar :) ben aynı diyete devam ediyorum bakalım ne olacak sonuç bu hafta ??? çok merak ediyorummm :)
ben çok pozitif şeyler düşünüyorum bu hafta için canım beklenen dönemide geçirmiş oluyorsun sen ohh çok iyi olacak ben sabah erkenden çıkacağım yürüyüşüme akşama da evde yapıp yazcam sana
tamam canım ben nöbetçiyim yarın maleseff inşallah iyi olur bu haftamızz
sabah 1 elma 3 incir 1 bardak sütlü kahve ile açtık günü ardından 300 kalori yaktık 1 saatte yürüyüş bandında 2 tur daha yapmayı planlıyorum canım sen hala uyuyormusun
slm canım ben de 12 de uyandım kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm sonra evden çıktım hemen nete giremedim bu saate kadar da çok yoğundu o yüzden nete giremedim..siparişim gelmiş yarın başlıyorum onada..sen napıyosun ??
bende dedim 2 ye kadar uyuyor :)iyi bak yürüdük bugün ben bugün sabah elma ile başladım ama öğle bir balık ızgara yedim salatayla ekmek yok 1 kahve daha içtim tamamdır daha yürüyemedim evraklarımı doldurmaktan yer kalmadı sana yazdım ama gelmedi sanırım bantta en uzun ne kadar kalabiliyorsun canım
ben onun cevabını yazdım ama gelmedi mi? 6.5 -7-7.5 hızında yürüyorum ben en fazla 1.5 yada 2 saat kalıyorum..genelde 1.5 da bırakıyorum..yarından itibaren egzersizlere de başlıcam..arada 2şer dk lık koşu yapıyorum şaşırtma olsun diye..sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?