Kardelen ve eflal beraber :)

Yok caanım almam yarın dağlara tırmancaz bakalım doğasal bir gezi nete giremezsem merak etme dönüşte yazarım sana çok öpüyorum iyi geceler

ee daha ne olsun canım verirsin bile o zaman merak etme iyi geceler görüşürüz sonra

sisilyaa nerelerdesin sesin çıkmaz oldu ??

geldim canım akşam ancak odaya dönebildik hemen yazayım sana dedim hemen özeldende yazacağım bugün azıcık kısır yedik yaff kaçamak oldu ama çok yürüdük bugün sonuç iyi değil ama kötü de değil kuzum yarın akşama döneceğiz her gün burdayım artık :)

2.5 kilo da bişey demi bu haafta son haftamız napcaz yaaaaa ((

evet canım son hafta ve isveç öncesi bunu iyi değerlendiremezsek yandığımız andır..ben başladım bakalım diyete 30 mayısa kadar 9 gün bu diyeti yapıcam bakalım nasıl olacak sonuç ama moralim çok bozuk yaa bu duruma

moralimiz hiç bile bozuk olmasın canım çözüm var ama biz tembeller yapmıyoruz ya tembel tembel sızlancaz yada sıkacağız biraz totomuzu spora yüklencez

moralimiz hiç bile bozuk olmasın canım çözüm var ama biz tembeller yapmıyoruz ya tembel tembel sızlancaz yada sıkacağız biraz totomuzu spora yüklencez

hedef koymucam ben bu hafta canım 9 günde ne kadar verebilirsem dicem..uyguladığım diyeti tam yapıcam sporda yapıcam mutlaka güzel bir kilo gidecektir..umutsuzluğa kapıldıkça pes ediyorum çünkü siparişimde iki günde burda olacakmış o da iştahımı keserse yapabilirim inşallah..sen elma diyetimi yapıcaksın haftaya kadar ?

umutsuzluk yok neden umutsuz olalım yaaa deme öle şimdi tam bir haftamız var gittiği kadar gidecek sıkıntı yok sen spora sıkı sarıl ben kaçamak yaptım ama sporrla kurtardık durumu ben sabah daha düzenli yapabileceğim en azından düzen değişikliğim olmayacak bir süre elma düşünüyorum yine çok sıkılırsa salata yoğurt devam ederim canım ama şimdi elma görünüyor:)

ya ne bilim bazen umutsuz oluyorum sonra toparlıyorum bende bir garibim bu aralar :) ben aynı diyete devam ediyorum bakalım ne olacak sonuç bu hafta ??? çok merak ediyorummm :)

ya ne bilim bazen umutsuz oluyorum sonra toparlıyorum bende bir garibim bu aralar :) ben aynı diyete devam ediyorum bakalım ne olacak sonuç bu hafta ??? çok merak ediyorummm :)

ben çok pozitif şeyler düşünüyorum bu hafta için canım beklenen dönemide geçirmiş oluyorsun sen ohh çok iyi olacak ben sabah erkenden çıkacağım yürüyüşüme akşama da evde yapıp yazcam sana

tamam canım ben nöbetçiyim yarın maleseff inşallah iyi olur bu haftamızz

sabah 1 elma 3 incir 1 bardak sütlü kahve ile açtık günü ardından 300 kalori yaktık 1 saatte yürüyüş bandında 2 tur daha yapmayı planlıyorum canım sen hala uyuyormusun

sabah 1 elma 3 incir 1 bardak sütlü kahve ile açtık günü ardından 300 kalori yaktık 1 saatte yürüyüş bandında 2 tur daha yapmayı planlıyorum canım sen hala uyuyormusun

slm canım ben de 12 de uyandım kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm sonra evden çıktım hemen nete giremedim bu saate kadar da çok yoğundu o yüzden nete giremedim..siparişim gelmiş yarın başlıyorum onada..sen napıyosun ??

bende dedim 2 ye kadar uyuyor :)iyi bak yürüdük bugün ben bugün sabah elma ile başladım ama öğle bir balık ızgara yedim salatayla ekmek yok 1 kahve daha içtim tamamdır daha yürüyemedim evraklarımı doldurmaktan yer kalmadı sana yazdım ama gelmedi sanırım bantta en uzun ne kadar kalabiliyorsun canım

ben onun cevabını yazdım ama gelmedi mi? 6.5 -7-7.5 hızında yürüyorum ben en fazla 1.5 yada 2 saat kalıyorum..genelde 1.5 da bırakıyorum..yarından itibaren egzersizlere de başlıcam..arada 2şer dk lık koşu yapıyorum şaşırtma olsun diye..sen ??

ohh süpermiş bende 99dk ayarlıyorum hızım 5.5 gibi oluyor daha fazlasınıda senin gibi 3 dk 5 dk koşuyla değişiklikler yapıyorum nabzım yükselsin yağ yakımı artsın falan diye o zaman şöyle yapalımmı sabah ve akşam 1.5 şeklinde sen sabahkini öğlen yaparsın olur mu yoksa biz böle götüremicez kiloları yarın daha sağlam başlayacağım diyorsun sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…