Kardelen ve eflal beraber :)

ahhh yaa çok üzüldüm şimdi istersen pazartesiye kadar diyetine ara ver canım beslenmeyle belki iyileşmen artar uyuyamadığından migrende hortlar tabi ahh ya

ahhh yaa çok üzüldüm şimdi istersen pazartesiye kadar diyetine ara ver canım beslenmeyle belki iyileşmen artar uyuyamadığından migrende hortlar tabi ahh ya

vakit çok az kaldı ama yaa ara veremem ama çok aşırı sıkı yapmam belki çünkü 3 5 de olsa gitmesi lazım senin nasıl gidiyo?

vakit çok az kaldı ama yaa ara veremem ama çok aşırı sıkı yapmam belki çünkü 3 5 de olsa gitmesi lazım senin nasıl gidiyo?

Haklısın canım anlayabiliyorum zaman azaldıkça sıkıntı aartıyor lakin ben grip olduğumda 3 gün normal beslendim ya ondan sonrası iyi gidiyor toparlanamazsan sonraki haftayı nasıl geçireceğiz canım

Haklısın canım anlayabiliyorum zaman azaldıkça sıkıntı aartıyor lakin ben grip olduğumda 3 gün normal beslendim ya ondan sonrası iyi gidiyor toparlanamazsan sonraki haftayı nasıl geçireceğiz canım

zaten şuan tam diyete harfiyen uyamıyorum spor yapamıyorum sadece çok yemiyorum çorba yoğurt salata gibi oluyo biraz salatalar sirkeli falan öyle ama çok stres oldum ben zaman azaldıkça

izne ayrılmayacak olsam bu kadar sıkıntı yapmazdım ama izne de ayrılacağım için biran önce birazını vereyim istiyorum ya ama böle giderse çok zor napcam ben

canım paniklemişsin sen sakin ol böyle çok daha kötüye gider herşey bak şimdi tamam bak tartıl hemen 2li hanelere düştünse yeniden hemen 2 günlük diyet spor programı yap hızlandırmak istiyorsan böyle olmaz ama hastasında

aynen öyle çok paniğim şuan yarın tartılayım bakayım ama çok umudum yok açıkcası yaa..bu hafta böle geçerde az az yiyerek haftaya ne yapcamı ne uygulamam gerektiğini şaşırdım 5 günde 5 kilo sonra detox yapayım diyordum ama şimdi kararsızım sanki ne uygulasam yarım kalacakmış gibi gelio

canım bak kendimize çeki düzen verelim lütfen hangi diyet olursa olsun sağla sonuç alabilmemiz için sonuna kadar dişimizi sıkmamız lazım bu tek gerçek istiyoruz ki sporda olsun şuda olsun o zaman sıkmak zorundayız sen şunu mu bunu mu kısmını geç istersen isveçi sokalım hemen haftasonuna yarından itibaren seni rahatlatacaksa eğer değişiklik mühim değil mühim bizim boğazımızı tutmamız ve sporu hayatımıza aktarmamız ne dersin sokalımmı cumartesi isveçi hayatımıza

canım isveçi sokacaktım ben ama regl olucam o yüzden o dönemde çok da işe yaramıcak moralimi bozacak o yüzden mayıs 1 demiştim ben birde bu ara hergün hastanedeyim çok yoğun mayıs1 de rahatlıyorum biraz ben reglken 2 3 kilo farkediyo o isveçin zorluğunu çekip eksik vermek istemiyorum kilo..o zaman ben du diyetime devam edeyim önümüzdeki haftada sonrada anlaştığımız tarihte isveçi yapalım olur mu ? inşallah yarın evdeyken biraz toparlarım da düzgün yapabilirim..zaten şuan çok yemiyorum sadece spor yapamıyorum senin nasıl gidiyo tartıldın mı hiç ?

bende sıkıntı yok bir kaç gündür iyi gidiyor bugün spor yapamadım ama olsun cumartesi pazar acısını çıkartırım canım pazartesiyi bekliyorum ben regl dönemindeydim biliyorsun o yüzden farkedermi bilmiyorum korkudan basküle çıkmak istemiyorum pazartesiye en azından mutsuz olmam diye düşünüyorum bakalım isveçi deidğin gibi yapalım o zaman ben sabahları erken kalkmaya çalışcam bugün reglimin son günüydü yarın itibariyle sabahları kalkıp 1 saat yürümek istiyorum hafta içleri fırsat buldukçada dışarda yapıyorum zaten ama bunlarda her zaan yapmaya çalıştığım şeyler o yüzden çok ümitli değilim bu haftadanda ama regl bittiği hafta hızlanır benim kilo verişim o yüzden sıkıntı etmiyorum sende sıkıntı etme lütfen bir an öncee sakinleş canım panik kötü diyeti etkkiler sıkma sen canını sadece şuan beslenmene dikkat et sende benim gibi iyileşir iyileşmez spora ağırlık verirsin toplarsın caanım

inşallah toparlayabilirim bir an önce senin farkeder ama bikaç kilo da olsa o kadar dikkat etmeye ve spora..inşallah motive edici sonuçlar görürüz pazartesi canım..bende yarın iyi olursam akşama yapıcam spor bakalım..en kötü yapamasam bile normalde az yicem..

inşallah canım baakacağız bende ümitliyim ama korkmuyorum desem yalan olur bak kendin söylüyorsun spor yapamazsan daha aaz yiceksin formül bu canım sıkıntı etme ben pazartesiye her şeyin bu haftaya göre daha iyi olacağına inanıyorumda korkum şu troidler inmezse ben ne kadar daha böle sıkabilirim kendimi bilmiyorum

canım sen konuştuğumuz ilacı aldın mı ? senin değerlerin çok yükselmemiş ki en yüksek 4.5 olması gerekiyo zaten çok abartı yükseklik yok sen o ilacını tam kullan bak nasıl düşecek sonuçta bu bizim ömürlük ilacımız bunu kabullendik önemli olan bir ayarını tutturabilmemiz ama ben senin bu doktara pek güvenmedim doz ayarlaması açısından :) bir sağlıkçı olarak da bir ilacın birden bire bu kadar yükseltildiğini hiç görmedim ben :/ sen başından atıyosun regli tabi iyi olur :) allahtan benimde 3 gün enfazla 4 gün sürüyo da bunaltmıyo..

Evet aldım canım bugün 200 ile başladım o kadarına höh denir kendi doktoruma da 2 hafta sonraa tahlillerimi yenileyip tekrar kararlaştırma yapcaaz bu doktorla olmayacaak bu arada benim 2 üzerinde olmaması gerekiyor dedi doktor antikorlarıma da bişey oluyormuş ne blim tıbbi şeyler tutamıyorum aklımda çok :)düzelir inşallaah aman regl bitti bugün şükür kısa sürüyor benimde senin gibi hızlı ve kıssa :)sende en kısa zamanda rahatla çok fena oluyorum ben regl yaklaşınca sinir küpü :)

aynen bende saracak yer arıyorum ve en kötüsü tatlı kavanozunla uyumak istiyorum resmen tabi bu sefer bunu yapmıcam o ayrı konu :) 2 nin üzerinde neden olmayacakmış anlamadım senin tahlillerle ilgili bişy demekki bana öle diyen olmadı şuan benim de 2 civarlarında zaten ama daha yüksekkende bişi denmedi bilmiyorum o yüzden..bende üstümden atsamda isveçe başlasak :) o zaman çalışma koşulumda daha rahat olacak iyi olur sonuçları inşallah.

İnşallah canım olduğu kadar yapacağız sıkıntı etmek çözüm olsaydı erirdim ben kaç ker uykusuz kaldım yarın kaç gram gitcek yok şu güne şu kadar gitçek diye biz elimizden geleni yapmadığımızdan hzuursuzlanıyoruz yapsak sorun çözülecede :)

benim derdim yapamamak elimde olmasa bile sekteye uğraması neyse inşallah bundan sonra böyle olmaz canım ya ben artık çok sıkıldım bu durumlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…