Kardelen ve eflal beraber :)

ayyyyyyyyyy ayyyy berbat bir gün oldu diyet pert oldu bugün pastalar kolalar suçluyum kardelenim söylemeye geldim yaaa

ayyyyyyyyyy ayyyy berbat bir gün oldu diyet pert oldu bugün pastalar kolalar suçluyum kardelenim söylemeye geldim yaaa

hadi yaa kötü olmuş canımm ama olsun toparlarsın sen..bende diyetin dışına çıktım bugün ama abartmamaya çalıştım :) misafirim vardı sporda yapamadım

ben bu hafta bu diyete devam etmeye karar verdim çünkü tam uygulayınca iyi sonuç veriyo artık eminim buna..hem bu diyet için hemde isveç için çalışma günlerime göre liste çıkardım..hangi gün ne yapıcam ne zaman ne yicem diye malum ben nöbetli çalışıyorum öğünleri ona göre ayarladım bişey ekleyip çıkarmadan..aynı gün içinde öğünler yer değişebiliyo öğle ve akşam öğünü yani..bende işte ne götürebileceksem ona göre düzenledim listem hazır bende hazırım :) bugünde 4 te yemeğimi yedim başka bişey yemedim sabahda kahvaltı yapmadan greyfurt suyu içip yatmıştım bugün tek öğün oldu yani..iki kuru kayısı ve iki incir yedim..2.5 litre su 3 kupa yeşil çay..benim günüm böyle geçti canım..

hadi yaa kötü olmuş canımm ama olsun toparlarsın sen..bende diyetin dışına çıktım bugün ama abartmamaya çalıştım :) misafirim vardı sporda yapamadım
offff ya sıkıyorum sıkıyorum tam 3 gün kala böle oluyor abarttım ben ama sabaah her şey güzel başladı öğleden sonra berbattı ve biz minik kaçaamak en az 2 kilo farkettiriyor caanım sıkıldı olsun sen toparlamaya bak canım gribal durumun geçsiin bir abartmamışsan sıkıntı yok sporda yok ne varsa o kadar sıktın da ne oldu güne gitti işte üfffffffffffffffff

kim yoldan çıkardı seni :)) valla ben etrafımdakilere diyorum benim yanımda tatlıdan yemekten bahsetmeyin diye :)) yanımda pek bişey yemiyolar sağolsunlar da benim irade zayıf sende sıkma canını artık reglin bittti önünde engelin yok artık kimse durduramaz seni :))

8 kişilik bir gurup çıkardı beni yooldan ama yaarın sporu çok yapayım baride azıcık yediklerrim gitsin yedim oturdum aynen dediğin gibi yaaa 2li rakamlara bir insam daha kolalaşacak sanki böyle sürünüyorum ben

ooo iyi program yapmak işe yarıyor bende güzelce uyguluyordum diyetimi aa bu bna en az 2 gün kaybettirdi neyse yrın spor günü ilan ediyorum başka elden bişey gelmez:)

o kadar kişiyede karşı koymak zor ama yaa :)) yaparız canım bende bigün iki hane bigün üç hane çok sıkıldım yaaa ( ne zaman tam rayına oturacak bu işler ( canım ben kaçayım yarın sabah erken kalkıcam gündüzcüyüm..iyi geceler canımm yarın iyi birgün olur inşallah bizim için :)

güzel olsun gün bizim için inşalah tamam canım aşama görüşürüz kolay gelsin öptüm çok

canım dünün telafisni yaptım güzeldi bugün bir sıkıntı yaşamadım senin nasıl geçti

benimde idare ederdi canım kötü değildi ama çok güzel de değildi..yarın nöbetçiyim yine zaten..sana özelden yazıcam şimdi..

bende tatil dönüşüne kadar neyle başlarsam aynı gün onu tüketeye devam tabi biraz zorlanıyorum ama bugün sıkıntı olmadı tatil dönüşüde elmayla devam edeceğim

anladım canım evet tatilde zor olur tabi inşallah sıkıntı olmaz sana..zaten sen döndükten sonra 1 mayısa kadar 1 haftan olacak..ne giderse kar isveç öncesi..bakalım inşallah güzel souçlar olur..güzel bir program yaptım bende araya hastalık girmezse tam uygulucam inşallah..

Canım bende ne kadar kaldığından ziyade çok fazlaversek bari isveçe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…