Kardelen ve eflal beraber :)

malesef valla ben km olarak hiç bakmadım şimdiye kadar sadece koşu bandında 1 saat 6.5-7 hızında yürüyorum ne kadar oluyo bilmiyorum..

canım 1 saatte sağlam 5 giderde fazlasıda mümkün ben açık havada 10km yapabilirim tek sefeerde yürüyüş bandında zor olur o kadarı sabah akşam 5km olursa belki o zaman ben bakıyorum kaç km kaç kalori olmuş tek tek :)

bende bakayım bundan sonra tek tek :)

canım ben kaçıyorum artık malum yarın nöbet var iyi geceler durmak yok yolumuza devam :)

canımmm bugünüde atlattın bak şaka maka kazasızz geçti benim gün bugün sen nöbettesin gelince yazarsın muhtemelen ben yarın proje için şehir dışına çıkıyorum salı dönüyorum bildirimi bir gün gecikmeli yapmsam kızmazsın değilmi :)salı sabahı ilk işim yazmak olacak sen yaz fırsat buldukça bende eğer fırsat bulabilirsem ve net bulabilirsem seni yalnız bırakmam ama zor görünüyor salıya kadar dönceem bak gayret edek canım 2li haneleri görmek istiyoum ikimiz içinde emi kendine mukayyet ol :)

evet bugünde geçti ben bugün sabah kahvaltı yerine çok az yemek ve yoğurt yedim nöbette dayanamam diye elmalarımı da yanımda getirdim suyumu içtim yeşilçayımıda tabi :) tamam canım sorun değil salı söylersin bende pazartesi yazarım tartılınca hemen inşallah güzel rakamlar görürüz bakalım..bu arada ben 101.8 ile başlamışım tartıda kaydetmiştim öleymiş bakalım kaç olacağız çok merak ediyorum.beni en çok nöbet günleri zorluyor gece boyu ayakta olunca çok acıkıyorum ama sonucu merak ediyorum dayancam :) ben fırst buldukça yazarım..sende kendine mukayyet ol kaçamaksız geçer günlerimiz inşallah.

eflal333 nerelerdesin benim moralim çok bozuk 3 gün diyet yapamadım çok hastaydım bugün tartıldım 99 um yani 3 kilo gitmiş ama elmayla devam ettim bugün yine bu hafta inşallah tam yapıcam sporda ekleyerek..ama moralim çok bozuldu ya(

geldim canım geldim salıya bildirm yapacaktım ama yapayım bugün ayağımın tozuyla bende haftasonu sekteye uğrattım 2 gün çok kayıp tabi neden moralini bozuyorsun canım benim en azından önceki haftaya göre bence iyisin hem aslında 3 gün yapmadınsa 4 günde 3 kilo eder senin için buda bence çok iyi bende 102.300 oldum 4,3 kg vermiş oldum buda bişey bence biz bu hafta tam yapalım birde sporekleyelim o zaman daha güzel sonuç alırız canını sıkma ben haftanın 3 günü çok yoğun çalışıyorum ama diğer 4 gün rahat spor yapabilirim yarından itibaren tekrar başlayalım sonuçta yol kateddik bak sen 2 hanelere düştün bile sıkma canını yarın kaldığımız yerden devam olmaz mı

benim hala dolmamış msj ım ya :) artık her sayfaya girip bişi yazcam :) ben sabah tartıldım ya hemen başladım sonucu görünce..bu hafta tam sporla yapalım ben hiç bişi eklemeyim diyorum..şimdi nöbetçiyim iki gün evdeyim spor yapalım bu hafta bakalım sonuç ne olacak ?sende iyi vermişsin ama 5 günde..

yol beni epey yormuştu hemen sana yazıp yattım ancak açtım gözlerimi dolar canım mesaj satında sıkıntı yok tamam ben çarşambadan itibaren yaparım sporumu inşallah aynen sporsuzda bence fena sayılmaz can sıkmak yok sen elma ile tek devam edeyim dersen de olur ama ben yoğurt muhakkak eklemek istiyorum malum bol miktarda b12 iğnesi yedimde sölemesi ayıp korkuyorum protein girsin azıcık bünyeye diye yoksa ekmek vb bendede olmayacak zaten şunu yedim bunu yedim diye yazarız sayfamıza canım ne verirsek kar ama ben bu hafta daha hırslandım oyyy oyyy bir an önce 2li hanelere inmek istiyorum

ben bi tane bişi eklesem bozdum psikolojisine giriyorum da o yüzden canım yoksa yoğurda bayılırım ve çok tok tutuyor..bugün nöbette olmama rağmen sabah 1 dilim ekmek çok az peynir 3-4 zeytin domates yedim..4 büyük elma 2.5 litre su ve 1 kupa yeşil çay..başım ağrıyor şuan ama eve gidip uyucam diye oyalıyorum kendimi yoksa dayanamıcam :) bende 95 in altına inmek istiyorum ya çok sıkıldım ve vaktim de çok az stres yapıyorum bazen veremezsem diye..

birde isveç diyetini okudum bugün biraz çok güzel kilo verilmiş ondada benim nişanlım yapmıştı zamanında 13 günde 14 kilo verdi..acaba mayısın başında da onu mu denesek..sonuçta sürekli elma yaparsak vücut alışacak değiştirmek gerekecek ne dersin.

geçmişler olsun canım zor nöbet uykusuzluk diyet ama sonuç güzel olacak inşallah sabah bir kahve(sütlü)içtim bir elma 4 kayısı yedim 3 elmayı geçemiyorum ben günde aslında geçebilsem iyi olacakda bakalım yazarım akşama kadar ne yediğimi kısa zamanda çok kilo hedefte elimizden geleni yapalım bakalım boş beklemekten daha iyidir demek lazım olacak oda inşallah vazgeçme sıkıldığında yaz ki destek olabilelim .

olur olur bende sürekli elmayla götürmem gibi geliyor bu bizim sayfamız elma isveç ne istiyorsak uygularız işte ama nişanlında süper vermiş spor yapmışmıydı mayısın son haftası yapalım uyar banada .

merhaba kızlarrr:) ben de kendime bi günlük açmıştım orda elma diyetine başlamıştım sağ olsun kardelen size katılabılcegımı soyledı tabı eflal senın de ıznın olursa:) bn kendimi tanıtayım simdilik 20 yasındayım 114 kiloyum boyum 164 cm öğrenciyim dün elma diyetine başladım yarım kg vermisim simdilik sadece:)

nişanlım spor yapmamıştı çok fazla çünkü halsizdim diyordu..ama akşam sorarım ben aradığında tam nasıl yaptığını..ben 2 mayıs gibi başlayayım diyorum isveçe..senin içinde uygunsa beraber başlarız canım.yapanları okudumda bir sayfada çok güzel kilo vermişler ve millet dayanıyosa bizde dayanırız dimi ama :) ben dün 4 elma yedim bugün daha fazla yerim inşallah..akşam yazarım yine

merhaba canım hoşgeldin..bnde 2. haftamın 2. günündeyim bugün.. şimdilik hiç kaçamak yok inşallah da olmayacak :) bende ebeyim hastanede nöbetli çalışıyorum saatlerim biraz karışık oluyo ama inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz..spor da yapıyor musun sisilya.?

eflal sen sabah normal kahvaltı yapmıyor musun ? öyle yazmışlarya yapabilirsiniz diye..ben sabah 1 yada 2 dilim kepekli ekmekle çok az peynir zeytin domates kahvaltı yapıyorum..yarım bardak greyfurt suyu içiyorum sonra başlıyorum elma yemeye..

canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek sen iste ama sadece elma diyeti yapmayacağız ona göre zayıflayana kadar beraberiz bu sıkıntıya hazır ol :)başka başka diyetler uygulasakta burdayız inşallah zayıflayana kadar :)

canım ben neden mayıs sonu dedim anlamadım :) mayıs ayındayız sanıyrum hala yol yorgunuyum idare et:) tamam 1 mayısta başlarım bende ama benimde bir önerim var şimdi 22sinde diyorumki 5 günde 5 kilo diyetinede başlasak mı sonra isveçle devam eder elmaya döneriz olmaz mı ama dersen ki ben şunu yapacağım yinede beraberiz sıkıntı yok nasıl iyi olacaksa sen yinede sor bakalım nişanlına ne kadar spor yapmış yada yapmadıysa ne yemiş ne içmiş dayanırız tabi bende 3 elmayla kaldım daha tüketemiyorum yaaaa

canım normal kahvaltı yapılabiliyorda ben çok nadir kahvaltı yapma alışkanlığına sahibim nerdeyse bir yılı geçkin süredir kahvaltı yerine sütlü kahve ve meyveyle geçiştiriyorum ailem olunca normal kahvaltı ediyorum başka türlü canım istemiyor öğle salata yedim ikindi 2.elma akşamda 100gr yoğurt 1 elma ile kapadım günü spor yapamadım maalesef umarım yarın yapacağım sen daha doğru yapıyorsun doğru olan bu zaten kahvaltı etmen yararına canım :)

bende daha yeni yeni alıştım genelde geç saatte kızartmalı tostlu yapıyoduk vee tabii önüne geçilemeyen kiloların sahibi oldum :) ama şimdi az da olsa yapmaya çalışıyorum..bende bugün nöbetten çıktım ya sersem gibiydim hiçbişi yapamadım yarın evdeyim ama yapıcam mutlaka..bende bugün çok elma yiyemedim ya canım istemedi.

bu arada benim ismim ayşe senin ismin ne eflal ve sisilya ? bird eflal sen ne iş yapıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…