Kardelen ve eflal beraber :)

bu sitede bin tane diyet var ya insan neyi nasıl yapsa şaşırıyor :)

canım ben isveç hiç denemedim senle başlayalım tek başıma güvenemiyorum ben düzenli bir liste uygulama sorunluyumda :)ne diyorsun ayın sonuna kadar elmayla mı devam edelim

canım ben isveç hiç denemedim senle başlayalım tek başıma güvenemiyorum ben düzenli bir liste uygulama sorunluyumda :)ne diyorsun ayın sonuna kadar elmayla mı devam edelim

yaa elma her yerde yapılabılır gibi geliyor bana:) amaaa isvec öyle değil ay napcam ben hergün ıspanak yumurtamı götürcem okullaaa :)))

valla canım benimde kafam karıştı..bi sitede bir haftada 10 kilo verdiren bir liste vardı ve zor değil..ben normalde elma diyetini iki hafta yapıp sonra onu yapmayı planlıyodum..birde bu isveç işi çıktı nişanlım da aklımı çeldi..bence ayın 22 sine kadar elma yapalım..22 sinde bir hafta o dediğim haftada 10 kiloyu yapabiliriz..sonrada isveçe geçebiliriz..birde 2. seçenek bu hafta elmayla kapatırız önümüzdeki hafta 10 kilo verdireni yaparız..22 sinde 5 günde 5 kilo..mayısın başında da isveçç..çok dağılmasın dersen ilk seçenek yada ikinci ben uyarım ikisinede..sadece isveçe mayısta yapalım onun dışında bi sıkıntı yok..

yaa elma her yerde yapılabılır gibi geliyor bana:) amaaa isvec öyle değil ay napcam ben hergün ıspanak yumurtamı götürcem okullaaa :)))

valla ben ıspanak yemeyi düşünmüyorum çünkü nefret ederim :)

SABAH KAHVALTILARI (7 GÜN BOYUNCA AYNI)
*1 dilim kepek ekmeği,
*kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
*şekersiz çay, ya da yarım bardak taze greyfurt suyu

ÖGLE YEMEĞİ:
*İki adet 5 dakika kaynamış yumurta.
*Domates, salatalık ve marul, (dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz.)
AKŞAM YEMEĞİ:
*150 gram tavuk baget
*Elma Sirkeli Salata (arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Salı:
ÖGLE YEMEĞİ:
*1 adet simit
*1 bardak greyfurt suyu
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yarım porsiyon balık buğulama
*Elma Sirkeli Salata (Dilediğiniz kadar yemekte serbestsiniz)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Çarşamba
ÖGLE YEMEĞİ:
*200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
*1 dilim kepek ekmeği
Salatalık (sınırsız)
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gram dana biftek
(Veya bir büyük ızgara balık)
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Perşembe
ÖGLE YEMEĞİ:
*200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon hindi haşlama
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Cuma
ÖGLE YEMEĞİ:
*2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
*Salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
*100 gram yağsız ya da probiyotik yoğurt
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Cumartesi
ÖGLE YEMEĞİ:
*haşlanmış 2 adet sosis
AKŞAM YEMEĞİ:
*3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
*2 kaşık yoğurt
1 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi-Pazar
ÖGLE YEMEĞİ:
50 Gram yağsız beyaz peynir- 50 gram yağı süzülmüş ton balığı
*1 dilim kepek ekmeği
* salatalık,domates ve bolca kıvırcık marul
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon hindi eti
*Elma sirkeli Mevsim Salata
7 günlük zayıflama diyeti boyunca günlük 2.5 litre su içmek ve günde 45 dakika ile 1 saat arası tempolu yürüyüş yapmak gerekiyor.

bir haftada 10 kilo verdiren liste bu ve uygulaması kolay geldi bana canım sen ne dersin..ve yorumlar iyiydi baya..zaten burdaki kilo verdiren greyfurt suyu ve elma sirkesi..

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

bu da zor ama 13 günde ölecek değiliz :))

tamam kızlar sakin olun sakinnn :) hepiciğini yaparız şu bu haftayı atlatalım bakalım sonuçlar ne olacak olmadı değiştiririz :))) panik yokk ahahahah

tamam kızlar sakin olun sakinnn :) hepiciğini yaparız şu bu haftayı atlatalım bakalım sonuçlar ne olacak olmadı değiştiririz :))) panik yokk ahahahah

zaten bu diyet olayı tam bir keşmekeş önceden bu kadar içinde değildim ya bilmiyodum bu kadar çeşit diyet olduğunu :) o zaman bu hafta elmayı bitirelim..pazartesi günki sonuca göre iyi sonuç almışsak devem edelim bir hafta daha sonra bir haftada 10 kiloya geçelim sonrada isveçe..ama çok memnun kalmazsak sonuçtan önümüzdeki hafta değiştiririz ne dersin ? elimizdeki diyetler gayet güzel sonuçlar alınan diyetler....elma diyeti 5 günde 5 kilo bir haftada 10 kilo ve isveç...döndür dolaştır yap :))

evet bencede bu haftayı atlatalım ona göre karar veririz önemli olan sonuç almamız birde tabiki gönlümüz hızlı vermekten yana birde korudukmu değme keyfimize :)

evet bencede bu haftayı atlatalım ona göre karar veririz önemli olan sonuç almamız birde tabiki gönlümüz hızlı vermekten yana birde korudukmu değme keyfimize :)

zaten bir versem zor alırım artık çünkü nişanlım gardiyan gibi tepemde olur bu kadar kiloyu verince almayayım diye :) biz bir ara deli gibi yemek yiyorduk iyice koyvermiştik şimdi o da askerde zayıflamya çalışıyor bende burda..inşallah bu hafta iyi geçer..bu elmayla ikinci hafta olacak..bakalım sonuç nasıl olacak ya ?

sonuç muhakkak iyi olacak öncesine göre ama beklediğimiz oranda mı kilo vereceğiz yaşamadan bilemeyiz canım sporu bir oturtsam 2.haftaya patır patır gider benim kilocuklar metabolik bir surum ilk hafta direnir sonra maşallah tam gaz gider sabah niyet ettim bakalım umarım becerebilirim :)ufaktan egzerszde ekleyeyim :)

aynen beni de çok etkiliyor spor daha önce diyet yapmadan sadece yediklerimi biraz azaltarak sabah akşam 1.5 saat yürüyordum hem aç kalmıyordum hemde spor yapıyordum 15 günde 6 7 kilo vermiştim ama artık o kadar vaktim olmuyo işte..bende yarın yapıcam..lahana yağı sürmeyi düşünüyorum spordan önce..bikaç defa sürdüm normalden daha çok terletiyo..duştaki sabunu da yosun sabunu yaptım selülite iyi geliyor diye :)

oooo profösyonel çalışıyorsun bakıyorum :))) canım bişey söleyimmi biz hızlı kilo vermenin tadına vardığımızdan mı acaba yine hızlıca vermek isteyişimiz bak sende epey kilolar vermişsin :)

sormaa manyağa bağladım iyice :) ben tam takım yapıcam bu hafta..sabahları elma sirkeli limonlu su içiyorum zaten sürekli :) evet bence de ondn canım yavaş verince benim motivasyon sıfırlanıyo çünkü vermemiz gereken az bi kilo yok o yüzden mutlu olmuyosun yavaş verince..bende düşsem 75 e sonra burdaki kişiler gibi en önemlisi yavaş gitsin sağlıklı olsun derim :)

birde benim burda sürekli gittğim bir aktar var çok güveniyorum ona..oraya gidiyorum önerdiklerini alıyorum öle kazıklamaya çalışan biride değil yüzden iyi oluyo..biraz kilo gitsin isveçle beraber bazı yağ karışımlarına da başlıcam sıkılaşmak için..akşamdan sürüp yatıyosun hergün sabah duşunu alıyosun..valla vermek önemlide birde sarkmamak ve selüliti azaltmak da önemli aynada onları görünce moralim bozuluyo..

çok çalışmak lazım çokkk :) yapcaz yapcazzzzz inanıyorum ben artık kaçayım canım sana iyi geceler yarın yazışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…