- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
ahh ahh ben zayıflayım da manken gibi olmasam da olur :) senin boy kaçtı canım ?
164-165 arası bir şey işte:) eflalle aynıyız da benim bi 12 kilocuk vermem lazım:/
canım ben isveç hiç denemedim senle başlayalım tek başıma güvenemiyorum ben düzenli bir liste uygulama sorunluyumda :)ne diyorsun ayın sonuna kadar elmayla mı devam edelim
canım ben isveç hiç denemedim senle başlayalım tek başıma güvenemiyorum ben düzenli bir liste uygulama sorunluyumda :)ne diyorsun ayın sonuna kadar elmayla mı devam edelim
yaa elma her yerde yapılabılır gibi geliyor bana:) amaaa isvec öyle değil ay napcam ben hergün ıspanak yumurtamı götürcem okullaaa :)))
valla ben ıspanak yemeyi düşünmüyorum çünkü nefret ederim :)
tamam kızlar sakin olun sakinnn :) hepiciğini yaparız şu bu haftayı atlatalım bakalım sonuçlar ne olacak olmadı değiştiririz :))) panik yokk ahahahah
allah sabır versin hepimize yaa.. :)
zaten bu diyet olayı tam bir keşmekeş önceden bu kadar içinde değildim ya bilmiyodum bu kadar çeşit diyet olduğunu :) o zaman bu hafta elmayı bitirelim..pazartesi günki sonuca göre iyi sonuç almışsak devem edelim bir hafta daha sonra bir haftada 10 kiloya geçelim sonrada isveçe..ama çok memnun kalmazsak sonuçtan önümüzdeki hafta değiştiririz ne dersin ? elimizdeki diyetler gayet güzel sonuçlar alınan diyetler....elma diyeti 5 günde 5 kilo bir haftada 10 kilo ve isveç...döndür dolaştır yap :))
evet bencede bu haftayı atlatalım ona göre karar veririz önemli olan sonuç almamız birde tabiki gönlümüz hızlı vermekten yana birde korudukmu değme keyfimize :)
zaten bir versem zor alırım artık çünkü nişanlım gardiyan gibi tepemde olur bu kadar kiloyu verince almayayım diye :) biz bir ara deli gibi yemek yiyorduk iyice koyvermiştik şimdi o da askerde zayıflamya çalışıyor bende burda..inşallah bu hafta iyi geçer..bu elmayla ikinci hafta olacak..bakalım sonuç nasıl olacak ya ?
sonuç muhakkak iyi olacak öncesine göre ama beklediğimiz oranda mı kilo vereceğiz yaşamadan bilemeyiz canım sporu bir oturtsam 2.haftaya patır patır gider benim kilocuklar metabolik bir surum ilk hafta direnir sonra maşallah tam gaz gider sabah niyet ettim bakalım umarım becerebilirim :)ufaktan egzerszde ekleyeyim :)
aynen beni de çok etkiliyor spor daha önce diyet yapmadan sadece yediklerimi biraz azaltarak sabah akşam 1.5 saat yürüyordum hem aç kalmıyordum hemde spor yapıyordum 15 günde 6 7 kilo vermiştim ama artık o kadar vaktim olmuyo işte..bende yarın yapıcam..lahana yağı sürmeyi düşünüyorum spordan önce..bikaç defa sürdüm normalden daha çok terletiyo..duştaki sabunu da yosun sabunu yaptım selülite iyi geliyor diye :)
oooo profösyonel çalışıyorsun bakıyorum :))) canım bişey söleyimmi biz hızlı kilo vermenin tadına vardığımızdan mı acaba yine hızlıca vermek isteyişimiz bak sende epey kilolar vermişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?