bende daha yeni yeni alıştım genelde geç saatte kızartmalı tostlu yapıyoduk vee tabii önüne geçilemeyen kiloların sahibi oldum :) ama şimdi az da olsa yapmaya çalışıyorum..bende bugün nöbetten çıktım ya sersem gibiydim hiçbişi yapamadım yarın evdeyim ama yapıcam mutlaka..bende bugün çok elma yiyemedim ya canım istemedi.
bende düzenli kahvaltı alışkanlığı kazancam elbet ama şu kilolar bir gidedursunda hele sonrasına bakacağız:)benimde yarın uygun günüm sabah yürüyüşe gitçem ve en az söz verdim 10km yapıp döncem :)o zaman sendende iyi bir spor bekliyorum canım
tamam canım bende koşu bandında yapacağım sonra da dambıllarımla kolumu çalışacağım benim en çok sinir olduğum kollarımın çatlaması ve sarkması yaabu diyetlerle haftada 5 vermeyi başarırız demi benim bunu duymaya ihtiyacım var tabi gerçekçi olarak :)
merhaba canım hoşgeldin..bnde 2. haftamın 2. günündeyim bugün.. şimdilik hiç kaçamak yok inşallah da olmayacak :) bende ebeyim hastanede nöbetli çalışıyorum saatlerim biraz karışık oluyo ama inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz..spor da yapıyor musun sisilya.?
canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek sen iste ama sadece elma diyeti yapmayacağız ona göre zayıflayana kadar beraberiz bu sıkıntıya hazır ol :)başka başka diyetler uygulasakta burdayız inşallah zayıflayana kadar :)
öbür aya kaydolcam okulun spor salonuna insallah ama sımdılık pek bır sey yapmıyorumm:) benım adım da dilay :)
hosbulduk canım insallaahh zayıflayalımk ve hakettiğimiz vucutlara kavusalım:)
bugün aksama kadar 2.5 lt su içtim elmalarımı yedimm :)
öbür aya kaydolcam okulun spor salonuna insallah ama sımdılık pek bır sey yapmıyorumm:) benım adım da dilay :)
memnun oldum canım senin metobalizman daha hızlıdır şimdi çabuk verirsin..bizde daha bu hafta ağırlık vercez spora.şimdilik diyete uyum sağla kaçamak yapma yine olur..ne okuyorsun dilay ?
canım benimde kollar berbat kolada ağırlık vercem ama henüz değil şimdi ha mübarek yürüyüş var ama mekik falanda eklemeye kol çalışmaya başlayayım bende dediğin iyi oldu şöle diyeyim biz sağlam yapmadığımız halde verdikse bir haftada 5 gider diye düşünüyorum heleki spor eklersek bu oran dahada artıyor bence :)
bende yaz geldiya yavaştan kollarım gözüme çarpmaya başladı..badilerden çıkıyo sinir oluyorum..inşallah canım ya moral buluyorum bunu duyunca haftada 5 versek en az mayıs 15 te memlekete gidicem sonrada nişanlımın ailesinin yanına 27 mayısta o zamana kadar 70 75 olurum daha ne isterim..beni iki yıldır görmüyorlar ve en son çok kiloluydum şaşırtmak istiyorum herkesi..ki 75 olsam o zamana yine mutlu olucam..inşallah oluruz hep beraber
kıyamammmmm ben sana şaşırtacaksın inşallah kardelenim benim bende tatile farklı planlarla şaşırtmak istiyorum tabi inşallah canım ben verebileceğimize eminim yeterki bırakmayalım
memnun oldum canım senin metobalizman daha hızlıdır şimdi çabuk verirsin..bizde daha bu hafta ağırlık vercez spora.şimdilik diyete uyum sağla kaçamak yapma yine olur..ne okuyorsun dilay ?
bende memnun oldumm:) edebiyat okuyorum ben daha doğrusu okumaya calısıyorumm:) ay senin boyun cok iyi 173 zayıflayınca manken gibi olucaksn ınsallah:)
eflal sen kaç kiloydun ya ben bılmıyorum senı:/
inşallah yaa çok sıkıldım artık bu kilodan evde 38 bedenden 52 bedene kadar kıyafet var düşün :) inşallah amacımıza ulaşacağız bırakmayız ben inanıyorum bize :)
bende memnun oldumm:) edebiyat okuyorum ben daha doğrusu okumaya calısıyorumm:) ay senin boyun cok iyi 173 zayıflayınca manken gibi olucaksn ınsallah:)
canım 165 boy kilo 102
ahh ahh ben zayıflayım da manken gibi olmasam da olur :) senin boy kaçtı canım ?
anlayabiliyorum benm dolapta 38den 46 kadar aklına gelen her türlü kıyafet var aynen durumlar bende bize inanıyorum:)
canım 165 boy kilo 102
şöleee bir ay sonra 80 lerde olacağız gör bak :) haftada 5 ten ayda 20 yapar canım :)
anlayabiliyorum benm dolapta 38den 46 kadar aklına gelen her türlü kıyafet var aynen durumlar bende bize inanıyorum:)
şöleee bir ay sonra 80 lerde olacağız gör bak :) haftada 5 ten ayda 20 yapar canım :)
inşallahhh bilemiyorum bende kafayı yedim bu hesaplamalardan slına bakarsan şu kadar şunu yersem şu kadar yürürsem şöle olur diye diye :)
inşallahhh bilemiyorum bende kafayı yedim bu hesaplamalardan slına bakarsan şu kadar şunu yersem şu kadar yürürsem şöle olur diye diye :)
aynen yaa malesef yiyip yiyip kilo almayan şanslılardan değiliz veririrz vermesine de önemli olan sonrasında almamak..sonuçta günlük çok az kalori alıyoruz mutlaka hızlı veririz ben inanıyorum zaten benim inancım düştüğü an herşeyi bırakıyorum..
aynen yaa malesef yiyip yiyip kilo almayan şanslılardan değiliz veririrz vermesine de önemli olan sonrasında almamak..sonuçta günlük çok az kalori alıyoruz mutlaka hızlı veririz ben inanıyorum zaten benim inancım düştüğü an herşeyi bırakıyorum..
çok haklısın daha öncede ciddi kilolar verip aldığımızdan bence bu bize ders oldu daha öyle hatalar yapmayız hala uymadım sabah erken kalkıp yürüyeceğim bakalım belkide yürüyüş bandında pineklerim şöyle açar biraz müzik biraz film izleyerek tamamlarım umarım sende ben gibi geç uyuyanlardansın sanırım canım
çok haklısın daha öncede ciddi kilolar verip aldığımızdan bence bu bize ders oldu daha öyle hatalar yapmayız hala uymadım sabah erken kalkıp yürüyeceğim bakalım belkide yürüyüş bandında pineklerim şöyle açar biraz müzik biraz film izleyerek tamamlarım umarım sende ben gibi geç uyuyanlardansın sanırım canım
evet malesef öyle nöbet usulu çalışınca uyku düzeni kalmıyo bugün nöbetten çıktım akşama kadar uyudum şimdi de uykum yokbende koşu bandında yürüyebiliyorum burda sadece dışarda yürüme şansım yok..
söylemeyi unuttum nişanlımla konuştum o diyete tam uymuş hiç kaçamak yapmamış ve hergün futbol oynadım dedi..sizde 1 saat yürürsünüz dedi..13 günde 14 15 arası kilo vermiş..bizde uygulayalım bence iyi olur..liste olunca elinde dışına çıkamıyosun iyi oluyo.
canım çok güzel bir sonuç almış ya 22 sinde başlasak mı ne dersin sonra başka diyetle devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?