bu forumda yok canım netten buldum ben...bir haftada 10 kilo verdiren diyet listesi yazınca çıkıyo..onun mantığı elma sirkesi ve greyfurt suyu..önceki sayfalarda menüsünü ben paylaştım ordan bak istersen içeriğine..yorumlarına da netten bakarsın..
sen diyet yapıyor musun ? kilon kaç ? yada ne gibi diyetler yaptın ?
sık sık diyet yapıyorum canım
şu an pirinç lapasıyla yapılan 2 günlük detoksu yapıyorum
kilom 53-54 arası değişiyor
yalnız ben yürüme engelliyim, o yüzden sık sık diyet yapıyorum kilomu kontrol altında tutmak için
estetik açıdan değil yani şimdi 54 kiloyla ne diyeti dersin diye belirteyim dedim
canım bende şimdi bakıyorum 10 kilo diyetine yaaaa çok güzel sonuçlar alan var :)
kesinlikle yaa o yüzden mutlaka denicem haftaya..en azından 3 öğün var :)
gözümüz doyar diyorsun en azından hahahaha :)
valla zayıflayalımda başka bişi istemiyorum yaaa :) sonunda zayıflık varsa çekilen çile kutsaldır :)
keinlikle salata başka bişey çekelim sıkıntıyı da şu kutsallıkda kalksın bir an önce :)
inşallah canım yaa valla yıllardır sıkıldım artık
İnşallah bu sıkıntı bitirdi beni bitirdi bu sefer verene kadar direneceğim kararlıyım canım ne diyor sıla abla acısada öldürmez:)
evet öyle inşallah yaza kadar çoğundan kurtulmuş oluruz
umarım tamamına yakını gider diyelim canım senin mesaj hakkın hala olmadı mı ya .
bilmem mi ne kadar zor benim arkadaşlarımda yer yer tıg gibiler :)ümitsizliğe kapılman normal bendede olur zaman zaman ama o dönemi hızlı atlatmak lazım hep sölerim damdan düşenin halinden damdan düşen bilir gerçekten zor bir durum bende bıktın her ay kilo değişimi yaşayıp kıyafet sıkıntısı yaşamaktan insan bir ay hızla zayıflar bir ay hızla kilo alırsa olacak bu gardrop patlayacak kıyafetten ama kimi dar kimi bol usandırıyr aslına bakarsan zaman zaman benide ama bir an önce kurtulmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?