Kardelen ve eflal beraber :)

tamam canım bakıyorum, merak ettim

sen diyet yapıyor musun ? kilon kaç ? yada ne gibi diyetler yaptın ?

sen diyet yapıyor musun ? kilon kaç ? yada ne gibi diyetler yaptın ?

sık sık diyet yapıyorum canım
şu an pirinç lapasıyla yapılan 2 günlük detoksu yapıyorum
kilom 53-54 arası değişiyor

yalnız ben yürüme engelliyim, o yüzden sık sık diyet yapıyorum kilomu kontrol altında tutmak için
estetik açıdan değil yani şimdi 54 kiloyla ne diyeti dersin diye belirteyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

yanii :) valla ben 70 e düşsem mutlu olcam ya :) zaten çok zayıf olamıyorum en fazla 65 e düştüm..boyumda 173

valla zayıflayalımda başka bişi istemiyorum yaaa :) sonunda zayıflık varsa çekilen çile kutsaldır :)

bazen umutsuzluğa kapılıyorum..sanki hep böyle kalacakmışım veremeyecekmişim gibi ve bulunduğum yerde tek rejim yapan benim o zaman daha zor oluyo herşey benim için sanki herkes güzel bir ben çirkinim :)

bilmem mi ne kadar zor benim arkadaşlarımda yer yer tıg gibiler :)ümitsizliğe kapılman normal bendede olur zaman zaman ama o dönemi hızlı atlatmak lazım hep sölerim damdan düşenin halinden damdan düşen bilir gerçekten zor bir durum bende bıktın her ay kilo değişimi yaşayıp kıyafet sıkıntısı yaşamaktan insan bir ay hızla zayıflar bir ay hızla kilo alırsa olacak bu gardrop patlayacak kıyafetten ama kimi dar kimi bol usandırıyr aslına bakarsan zaman zaman benide ama bir an önce kurtulmak gerek

aynen öyle görenler dolabımı ne bu kıyafet hala giyecek bişeyim yok diyorsun diyor ama yok işte :) dediğin gibi kimisi dar kimisi bol kimisini bu kiloyla kendime yakıştıramıyorum daralıyorum bazen hele diyetler bu kadar zorken..daha önce senin gibi çorba yoğurt hafif bir kahvaltıyla bile güzel kilolar verdim..ama o zaman evde yalnızdım uygulamak kolaydı..şimdi ev arkadaşım var ve o önümde yerken kendimle savaşıyorum ve çoğu kez yeniliyorum

zaten seninle konuşmak motive ediyor biraz da beni yoksa hiç altından kalkamıcam birde bu elma diyeti çok kastı beni salata bile ne nimetmiş diyorum :))

mesajlarımın dolmasına da az kaldı :) her kelimeyi ayrı mı yollasam napsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…