- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
oyyy oyyy talebe neden bozdun demiyorum bende gribal bir sıkıntı yaşadığımdan 2 gün yapamadım dün ve bugün ama yarın tekrar devam edeceği lahana çorbasını biliyorum denemiştim ama sonuçlandıramadım ben troid hastasıyım doktor lahana gurubundan haftada bir tavsiye ederken sen gidip hergün çorbasını mı içeceksin deyince yarım kalmıştı sağlık sıkıntın yoksa dene canım üzülme olur öle kaçamaklar sen hemen toparlamaya başla sen dün uğramayınca dedim gitti bu kız diye düşündüm :)
canım kusura bakma ama bizim kilolarımız çok fazla seni üzmek istemem ama bir an önce bir yerden başlamak 3 -5 ne verirsek kardır lütfen sende senin için en uygun diyete karar ver ve bizimle devam et illa üçümüzde aynı diyeti yapacağız diye bir kaide yok o yüzden burdan destekleriz seni sen yeterki başla güzelim
oyyy oyyy talebe neden bozdun demiyorum bende gribal bir sıkıntı yaşadığımdan 2 gün yapamadım dün ve bugün ama yarın tekrar devam edeceği lahana çorbasını biliyorum denemiştim ama sonuçlandıramadım ben troid hastasıyım doktor lahana gurubundan haftada bir tavsiye ederken sen gidip hergün çorbasını mı içeceksin deyince yarım kalmıştı sağlık sıkıntın yoksa dene canım üzülme olur öle kaçamaklar sen hemen toparlamaya başla sen dün uğramayınca dedim gitti bu kız diye düşündüm :)
canım kusura bakma ama bizim kilolarımız çok fazla seni üzmek istemem ama bir an önce bir yerden başlamak 3 -5 ne verirsek kardır lütfen sende senin için en uygun diyete karar ver ve bizimle devam et illa üçümüzde aynı diyeti yapacağız diye bir kaide yok o yüzden burdan destekleriz seni sen yeterki başla güzelim
hahaha :)) desene bugün pek bişi yapmamışız bugün bende bozdum bir günlüğüne yarın yine devam bugün hastane o kadar yoğunduki açlıktan başım döndü bende yedimlahana çorbası diyetini ben troidime rağmen bir hafta yaptım 6 kilo verdim ama yok böle kötü bir çorba yaaa ikinci denememde başladığım gün bitti öğürmekten.. o yüzden sana bırakıyorum canım..ben pazartesiye kadar elma yapıcam pazartesi bir haftada 10 kilo diyetini yapıcam hiç olmazsa 3 öğün var :) kızlar bende yaptım kaçamak siz de yaptınız inşallah başka yapmayız her kaçamak benim moralimi daha çok bozuyo hiç veremicem gibi geliyo (
çokşükür ben de tiroid yok ölçtürmüştüm bi 6 ay önce. o zamaan bugun alıyım şu malzemeleri ve corbamı yapıyımm:) tabiki haklısıın 3-5 ne verirsek kar bizim için :/ desteğiniz çok güzel yaa umarım hepımız guzel guzel kıloları verırız:)
hasta olsam bile hastaneye gitmek istmeiyorum ben yaa :/ çok boğuyo ortam beni sen gene iyi dayanıyosun valla helal:) bugün yapıcam corbamı ve yarın baslıcam bu dıyete:) vereceksin vereceksin hepımız vericezz umutsuzluğa kapıldıgım an buraya giriyorum ve mukemmel yorumlarınız bana yenıden baslama umudur verıyorr :)
İYİ Kİ VARSIN KK :)))
valla bugün başlayacağım diyetine dedim o kadar doğuran kadının arasında :) şişman kalcam ben dedim :) tabi hemen saçmaladığımın farkına vardım..tamam canım o zaman sen başla lahana diyetine ama çorbanı içilebilecek kıvamda yap da tiksinme benim gibi..lahana kereviz kabak soğan maydanoz biber (yeşil ve kırmızı ) tavuk bulyon bir iki parça koy..hepsini haşla blendırdan geçir..istersen bir kaşık ta domates salçası koy ve istediğin baharatı tuzu çok kullanma çünkü ne kadar kullansanda tuzsuz geliyo tadı..ne kadar çok çorba içebilirsen o kadar iyi aynı elma muhabbeti yani :)
yok tuz katmam zaten:) ben kaçarrr markete gideyim de malzemeleri alıyım:) kendinize iyi bakın yarın görüşürüzzzzz:)
ahhh ahh sormayın nasıl moralim bozuk benimde okul dönüşünde alışverişe daldım vitrinde kendimi gördüm nasıl şişman nasıl çirkin kahroldum utanmasam bağıra bağıra ağlayacak o vitrinin camlarını indirecektim yaaaadiyet yoktu bugün ama çok yemedim ilaç alacak kadar yarın sporda yapçam pilavdan dönen pilav tenceresinde haşlansın yok yok bu ne yaaa içim kavruldu dahada kendimden nefret ettim o an yürüye yürüye eve geldim
seni o kadar iyi anlıyorum kibende bunu hep hissediyorum içimde ve kimseye belli etmemeye çalışmak daha da zor oluyo..yapacağız canım ya başaracağız yazın incecik olacağız yeterki vazgeçmeyelim..
çokşükür ben de tiroid yok ölçtürmüştüm bi 6 ay önce. o zamaan bugun alıyım şu malzemeleri ve corbamı yapıyımm:) tabiki haklısıın 3-5 ne verirsek kar bizim için :/ desteğiniz çok güzel yaa umarım hepımız guzel guzel kıloları verırız:)
:)))
Günaydınn hatunlarrr:):)
dün 114.8 çıktım demiştim ya bugun ölçüldüm tam 113.5 çıktım:)) demin de çorbadan 1 kase içtim. acıyı ve ekşiyi çok severim çorbaya da katınca güzel oldu çorbanın tadı:) severek içtim diyebilrim yaniii:)
yok canım olur mu vazgeçmek sorma ama nasıl üzgünüm kafayı koydum uyumuşum acıdan :)inşallah olacağız ben inanıyorum ve tek başıma çıtır olamam sende ol istiyorum ama işte bugünkü durum mahvetti beni sabah erkenden parkurları sallayacağım inşallah:)
sevindim canımm :) inşallah iyi sonuçlar alacağız..ne kadar devam edeceksin lahana diyetine ?? ve nasıl yaptın çorbanı ??
Günaydınn hatunlarrr:):)
dün 114.8 çıktım demiştim ya bugun ölçüldüm tam 113.5 çıktım:)) demin de çorbadan 1 kase içtim. acıyı ve ekşiyi çok severim çorbaya da katınca güzel oldu çorbanın tadı:) severek içtim diyebilrim yaniii:)
inşallah canım ama benim bu haftam pek verimli geçmedipazartesiye kadar çok bi kilo kaybı yaşayacağımı sanmıyorum bu da moralimi bozuyo (ben nöbetteyim bugün (
hadi maşallah güzellik sana devamını diliyorum
bende hala salya sümük geziyorum evde offff offff
15 gün yapmak istiyorum ama bakalım:)
kabak biber soğan kereviz lahana domates yeşil biber düdüklüde kaynattım sonra da robottan geçirdim işte limon sosu döküp içiyorum:)
inşallah bir an önce toparlanırsın canım..benimde durumlar pek parlak değil
olsun canım yeniden toparlanırız elimizden geleni yapcaz başka çözüm yok derdimizin dermanı var en azından :)
evet de ben hala 99 um gibi geliyo bu hafta düzgün yapamadım sadece cumartesi pazar yüklenebilrim evdeyim sonra elma diyeti ve bu hafta bitiyo zaten..pazartesi tartıya pek umudum kalmadı..bu hafta diyet değişecekya onu tam yaparım da benim vaktim azalıyo o yüZden stresliyim
canım bende 3 gündür diyet yok bende kilo vermediğime eminim ama napalım hızlandıralım şu işleri bir an önce bende bu 2 gün yüklensem bile gram oynamayacak ama en azından yeni diyet için hazırlanmış oluruz pazartesi başlayalım diyetlerimize bu 2günde elmayla devam tabiki ama pazartesiden itibaren muhakkak spor ekleyip listeleyelim ve çetele tutalım yapılmayan çalışma için sonrası gün birde telafi konulsun varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?