Kardelen ve eflal beraber :)

bugün bende yapamadım canım yaa ( canım ben pazartesi kesin bırakıyorum bu elmayı hastanede özellikle dayanamıyorum hiç olmazsa diğer diyetin öğünleri tok tutuyo..inşallah isveçe başlamadan iyi bir kilo vermiş oluruz da moral buluruz canım yaaa :/

çokşükür ben de tiroid yok ölçtürmüştüm bi 6 ay önce. o zamaan bugun alıyım şu malzemeleri ve corbamı yapıyımm:) tabiki haklısıın 3-5 ne verirsek kar bizim için :/ desteğiniz çok güzel yaa umarım hepımız guzel guzel kıloları verırız:)

hasta olsam bile hastaneye gitmek istmeiyorum ben yaa :/ çok boğuyo ortam beni sen gene iyi dayanıyosun valla helal:) bugün yapıcam corbamı ve yarın baslıcam bu dıyete:) vereceksin vereceksin hepımız vericezz umutsuzluğa kapıldıgım an buraya giriyorum ve mukemmel yorumlarınız bana yenıden baslama umudur verıyorr :)

İYİ Kİ VARSIN KK :)))

valla bugün başlayacağım diyetine dedim o kadar doğuran kadının arasında :) şişman kalcam ben dedim :) tabi hemen saçmaladığımın farkına vardım..tamam canım o zaman sen başla lahana diyetine ama çorbanı içilebilecek kıvamda yap da tiksinme benim gibi..lahana kereviz kabak soğan maydanoz biber (yeşil ve kırmızı ) tavuk bulyon bir iki parça koy..hepsini haşla blendırdan geçir..istersen bir kaşık ta domates salçası koy ve istediğin baharatı tuzu çok kullanma çünkü ne kadar kullansanda tuzsuz geliyo tadı..ne kadar çok çorba içebilirsen o kadar iyi aynı elma muhabbeti yani :)

yok tuz katmam zaten:) ben kaçarrr markete gideyim de malzemeleri alıyım:) kendinize iyi bakın yarın görüşürüzzzzz:)

ahhh ahh sormayın nasıl moralim bozuk benimde okul dönüşünde alışverişe daldım vitrinde kendimi gördüm nasıl şişman nasıl çirkin kahroldum utanmasam bağıra bağıra ağlayacak o vitrinin camlarını indirecektim yaaaa diyet yoktu bugün ama çok yemedim ilaç alacak kadar yarın sporda yapçam pilavdan dönen pilav tenceresinde haşlansın yok yok bu ne yaaa içim kavruldu dahada kendimden nefret ettim o an yürüye yürüye eve geldim

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bunu hep hissediyorum içimde ve kimseye belli etmemeye çalışmak daha da zor oluyo..yapacağız canım ya başaracağız yazın incecik olacağız yeterki vazgeçmeyelim..

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bunu hep hissediyorum içimde ve kimseye belli etmemeye çalışmak daha da zor oluyo..yapacağız canım ya başaracağız yazın incecik olacağız yeterki vazgeçmeyelim..

yok canım olur mu vazgeçmek sorma ama nasıl üzgünüm kafayı koydum uyumuşum acıdan :)inşallah olacağız ben inanıyorum ve tek başıma çıtır olamam sende ol istiyorum ama işte bugünkü durum mahvetti beni sabah erkenden parkurları sallayacağım inşallah:)

amannn ohhh sevindim olmasın hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz canım veririz tabiki ama işte az sabır az spor az diyet üçlüsü:)bunları ne zaman hayata aktardık o zaman yaşadık :)

Günaydınn hatunlarrr:):)

dün 114.8 çıktım demiştim ya bugun ölçüldüm tam 113.5 çıktım:)) demin de çorbadan 1 kase içtim. acıyı ve ekşiyi çok severim çorbaya da katınca güzel oldu çorbanın tadı:) severek içtim diyebilrim yaniii:)

sevindim canımm :) inşallah iyi sonuçlar alacağız..ne kadar devam edeceksin lahana diyetine ?? ve nasıl yaptın çorbanı ??

inşallah canım ama benim bu haftam pek verimli geçmedi pazartesiye kadar çok bi kilo kaybı yaşayacağımı sanmıyorum bu da moralimi bozuyo (ben nöbetteyim bugün (

sevindim canımm :) inşallah iyi sonuçlar alacağız..ne kadar devam edeceksin lahana diyetine ?? ve nasıl yaptın çorbanı ??

15 gün yapmak istiyorum ama bakalım:)
kabak biber soğan kereviz lahana domates yeşil biber düdüklüde kaynattım sonra da robottan geçirdim işte limon sosu döküp içiyorum:)

hadi maşallah güzellik sana devamını diliyorum

inşallah canım ama benim bu haftam pek verimli geçmedi pazartesiye kadar çok bi kilo kaybı yaşayacağımı sanmıyorum bu da moralimi bozuyo (ben nöbetteyim bugün (

bende hala salya sümük geziyorum evde offff offff

15 gün yapmak istiyorum ama bakalım:)
kabak biber soğan kereviz lahana domates yeşil biber düdüklüde kaynattım sonra da robottan geçirdim işte limon sosu döküp içiyorum:)

inşallah canım dayanıldığında güzel kilo verdiren bir diyet inşallah kaçamaksız güzel sonuç veren diyetin olur..pazartesi kilomuzu söylüyoruz ya o gün tartıl kaç gün yapmış olursan sonra tam bir hafta yapınca sölersin olur mu ?

olsun canım yeniden toparlanırız elimizden geleni yapcaz başka çözüm yok derdimizin dermanı var en azından :)

evet de ben hala 99 um gibi geliyo bu hafta düzgün yapamadım sadece cumartesi pazar yüklenebilrim evdeyim sonra elma diyeti ve bu hafta bitiyo zaten..pazartesi tartıya pek umudum kalmadı..bu hafta diyet değişecekya onu tam yaparım da benim vaktim azalıyo o yüZden stresliyim

canım bende 3 gündür diyet yok bende kilo vermediğime eminim ama napalım hızlandıralım şu işleri bir an önce bende bu 2 gün yüklensem bile gram oynamayacak ama en azından yeni diyet için hazırlanmış oluruz pazartesi başlayalım diyetlerimize bu 2günde elmayla devam tabiki ama pazartesiden itibaren muhakkak spor ekleyip listeleyelim ve çetele tutalım yapılmayan çalışma için sonrası gün birde telafi konulsun varmısın

tabi ki varım canım bende aynı fikirdeyim..benim bu hafta yoğun olacak hiç olmazsa gündüz daha fazla uyanık olurum..ben bir haftada 10 kilo diyetine başlıcam ya hrgün o günün menüsünü ve benim ne yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazarım canım..bu iki gün spora da alıştırıcam kendimi tam başlamayınca gerisi gelmiyo..sen de aynı diyeti uygulucaksın demi? sisilyada lahana çorbası diyeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…