Kardelen ve eflal beraber :)

118 - 119 ları gördüğümü hatırlıyorum tartıda canim :/

hadi bakalım güzel bir güne başlayalımmm ::):) gidip elmamı yiyeyim:) sen başlangıcta 102miydin yoksa daha verdin mi :)

en başlarda 120 yi bile gördüm sonra 110 düştüm dikkat ederek..ama bu çok önceydi..sonra 5 verdim 5 aldım dikkat etmediğimden..sonra lahana diyeti ve 5 günde 5 kiloyla 102 ye düştüm..geçen hafta 4 gün elma diyetiyle 99 a düştüm..bu hafta da 99 la tam gaz devam ediyorum..geçen hafta hasta olmuştum 4gn yaptım ama bu hafta tam yapıcam inşallah..biraz karışık bir diyet geçmişim var:) en kötü 70 e düşmekistiyorum bakalım artık inşallah hep beraber başaracağız..günde 3 4 kupa da yeşil çay iç canım..

kızlarrr nerdesiniz yaa ben çok acıktım gözüm mutfakta :) ama yemiyorum tutuyorum kendimi

kızlarrr nerdesiniz yaa ben çok acıktım gözüm mutfakta :) ama yemiyorum tutuyorum kendimi

ben bugün diyeti mahvettim grip olmuşum ilaç almam gerekti bir güzel doyurdum karnımı bir kaç güncük toplanana kadar yapmasam iyi olur sanki çok halsizde hissediyorum ama yine yanınızdayım kızlar sizin topanır toplanmaz tekrar başlıcam bir kaç güne normale dönerim diye düşünüyorum yaaa sakın sen bozma canım ben burdayım yine

hadi yaa geçmiş olsun canım..valla bu elma diyeti çok zorluyo beni canım ya bozmamak için zor duruyorum..inşallah sende iyileşirsin biran önce..canım ben kendimce bir program yaptım ama sana uyarmı bilmiyorum..olmazsa farklı yapar yine konuşuruz neler yaptığımızı..ben 27 sinde regl olucam o yüzden o hafta birhaftada 10 kilo verdiren listeyi yapmak istwemiyorum..15 inde o diyete başlıcam 22sine kadar..22 sinden 27 sine kadar 5 günde 5 kiloyu yapayım diyorum..1 mayısa kadar da ya detox diyeti gibi bişey yada elma diyeti yapıp isveçe geçmeyi düşünüyorum..

sürekli elma çok zorluyor beni özellikle nöbetlerde birde sürekli aynı diyeti yapmak da sıkıyo..en azından farklı diyetler olunca bir haftada bitecek diye motive oluyorum..

selam çıtır kızlar diyet günlüğünüzü takipte gördüm
geçmiş sayfaları okudum çok eğlencelisiniz
nasıl gidiyo diyetler?

şu an 99 kilosun sanırım ne diyeti yapıyorsun canım? biraz karışık geçmiş sayfalar tam anlayamadım
:26:

selam çıtır kızlar diyet günlüğünüzü takipte gördüm
geçmiş sayfaları okudum çok eğlencelisiniz
nasıl gidiyo diyetler?

a.s canım hoşgeldin :) valla iyi götürmeye çalışıyoruz farklı diyetler deneyeceğiz bakalım sonuçları göreceğiz hep beraber :)

şu an 99 kilosun sanırım ne diyeti yapıyorsun canım? biraz karışık geçmiş sayfalar tam anlayamadım
:26:

bu hafta elma diyeti yapıyorum..ben aslında çalışma yoğunluğuma göre ayarlamaya çalışıyorum..ebeyimde nöbetli çalıştığım için sürekli aynı diyeti yapamıyorum...bu hafta elma diyeti haftaya da bir haftada 10 kilo verdiren diyeti yapacağım..

sağol canım her mevsim geçisinde sıkıntım olur zaten bilirsin sende kronik alerjimde bunu tetikledi tabi olur canım olur uyarım ben sen hatırlatmaları yaparsın olmadı farklı diyet yapsamda aynen devam ederiz sayfamızdan sıkıntı yok hakikaten elma zorluyor haaa ben yoğurt yediğim halde bile hemen halsizlik bastırdı ama sık dişini pazartesiye bişey kalmadı canım

elma diyetini aralık gibi denemiştim ben, 5 günde 3 kilo verebilmiştim
yemyeşil elmaları seçiyordum ekşi olanından

peki karbonhidrat diyetini denemedin mi hiç canım?protein diyeti de diyorlar
sadece protein yiyorsun, asla karbonhidrat almıyorsun
dukanın atak dönemi gibi
vücutta yağlar yakılmadan önce karbonhidratlar yakılıyormuş, diyet boyunca karbonhidrat almadığın için vücuttaki karbonhidrat stoğu bitiyor ve yağları yakıyor direk
kalori hesabı yok, aç kalmak yok
yapman gereken tek şey saf protein yemek
yumurta, tavuk,yağsız lor, kırmızı et gibi..

bir yakınım 110 kilo civarındaydı protein diyetiyle 80 kiloya düştü
yani 30 kilo civarı verdi hem de 2 aya yakın bir zamanda

anladım canım geçmiş olsun toparlan biran öncede devam edelim :) tamam canım ben hatırlatırım sana istersen yaparsın sen de..bu hafta 10 kilo verdireni yapıcam onun uygulaması daha kolay gelsi ve menüsü daha kolay ve de okuduğum yorumlarda baya kilo veren olmuş 10 vermeselerde 7 yda 8 vermişler..sıkıcam dişimi artık başka şansım yok günler geçiyor veremicem diye stres yapıyorum

denemedim canım ben şuan hızlı kilo vermeye ihtiyacım var yakın tarihlerde planım var çünkü sonraki dönemde yapabilirim ama..ben genelde menüsü tam belli olan sabah öğle akşamı net olan menüleri yapabiliyorum yoksa çok bozuyorum malesef

anladım canım, 1 haftada 10 kilo diyeti forumda var mı?
ben göremedim de, nasıl bir diyet acaba?

anladım canım, 1 haftada 10 kilo diyeti forumda var mı?
ben göremedim de, nasıl bir diyet acaba?

bu forumda yok canım netten buldum ben...bir haftada 10 kilo verdiren diyet listesi yazınca çıkıyo..onun mantığı elma sirkesi ve greyfurt suyu..önceki sayfalarda menüsünü ben paylaştım ordan bak istersen içeriğine..yorumlarına da netten bakarsın..

zayiflamakicin sitenin adı orda var yorumlar başka yerlerdede okudum yorum ama en çok burda yorum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…