- 25 Mart 2013
- 265
- 0
- 116
zaten seninle konuşmak motive ediyor biraz da beni yoksa hiç altından kalkamıcambirde bu elma diyeti çok kastı beni salata bile ne nimetmiş diyorum :))
mesajlarımın dolmasına da az kaldı :) her kelimeyi ayrı mı yollasam napsam :)
aynen öyle görenler dolabımı ne bu kıyafet hala giyecek bişeyim yok diyorsun diyor ama yok işte :) dediğin gibi kimisi dar kimisi bol kimisini bu kiloyla kendime yakıştıramıyorumdaralıyorum bazen hele diyetler bu kadar zorken..daha önce senin gibi çorba yoğurt hafif bir kahvaltıyla bile güzel kilolar verdim..ama o zaman evde yalnızdım uygulamak kolaydı..şimdi ev arkadaşım var ve o önümde yerken kendimle savaşıyorum ve çoğu kez yeniliyorum
zaten ben bu elmaya pazartesiye kadar anca dayanırım sonra başlıyorum bir haftada 10 kilo diyetine :) dışarı bile çıkmıyorum bişey yerim korkusuna yaaa :)
öle öle bende bakayım duruma göre yarın toplarsam elmayla devam edeyim pazartesi ona göre karar veririz ama ben spora hala başlayamadım yaaa bir an önce başlamam gerek :/
yaa deneme için yolladım hala sayı dolmamaış göründüğü için mesaj yollandı bidaha yollayım dedim bu sefer de 10 dk da bir 1 mesaj yollayabilirisniz diyor ne iş anlamadım :)
ahahahahha geldi geldi:)
10dk beklemedeyim canım yazacağım sana :)
biraz saçma olmamışmı bu sistem :) yazıyosun 10 dk bekle
Elimiz mahkum napalım canım :)
sırf foruma yazalım diye böle yapıolar :))
ahahahhah kesinlikle olsun bulduk yolunu bizde nasılsa :)
aynenn öyle dahada kafamızı kızdırırlarsa faceden ekler ordan devam ederiz yazışmaya :))
dilay nerelerdesin görünmüyorsun bugün nasıl gidiyor diyet ??
günaydın kızllarrrr
dün ne yaptıgımı anlatmaya gönlüm razı olmuyo dişim ağrıyodu ve ben de bozdum bı anlık sinirle..sanki böyle bi lüksüm varmış gibi..
ve bu elma diyeti sinir bozucu ayşe senin de dediğin gibi akşamları elma kemirmek offffve evdeki herkes hapur hupur goturuyo yemekleri.. ya aslında kızlar sey dıyorum lahana corbası dıye bı dıyet varmıs nasıl verdırıyor pek bılmıyorum ama ona mı baslasam kı en azından doymasam da tok hıssederım.. öğün öğün yerim elma da öyle olmuyor sanki hiçbir şey yememişim gibi.. off off sz naptınız devam ediyosunuzdur ınsallah :) ayrıca kilomda hemen fırtlamıs 114.8 olmuş
günaydın kızllarrrr
dün ne yaptıgımı anlatmaya gönlüm razı olmuyo dişim ağrıyodu ve ben de bozdum bı anlık sinirle..sanki böyle bi lüksüm varmış gibi..
ve bu elma diyeti sinir bozucu ayşe senin de dediğin gibi akşamları elma kemirmek offffve evdeki herkes hapur hupur goturuyo yemekleri.. ya aslında kızlar sey dıyorum lahana corbası dıye bı dıyet varmıs nasıl verdırıyor pek bılmıyorum ama ona mı baslasam kı en azından doymasam da tok hıssederım.. öğün öğün yerim elma da öyle olmuyor sanki hiçbir şey yememişim gibi.. off off sz naptınız devam ediyosunuzdur ınsallah :) ayrıca kilomda hemen fırtlamıs 114.8 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?