Kardelen ve eflal beraber :)

dilay nerelerdesin görünmüyorsun bugün nasıl gidiyor diyet ??

zaten seninle konuşmak motive ediyor biraz da beni yoksa hiç altından kalkamıcam birde bu elma diyeti çok kastı beni salata bile ne nimetmiş diyorum :))

tabi yaaaa banada iyi geliyor anladım haklısın elma gör gör nereye kadar olsun bu haftayı tamamlayalım ben yarında toplamazsam devam edeceğim napim böle de vicdan azabından kıvranıyorum :)
mesajlarımın dolmasına da az kaldı :) her kelimeyi ayrı mı yollasam napsam :)

ayyyy ne çok güldüm deneme deneme yaz baride dolsun kaç mesaj gerekliymiş hatırlamıyorum ama dolsun artık :)

tabi tek olduğumdan istediğim saatte yatıp kalkıp ne yiceğinin karırı kolay benim için gecenin bir yarısı yürüyüş bandına çıktığımı biliyorum ama yemek noktasında tabiki dayanmak güçtür kıyısından köşesinden derken :)
çözelim şu derdi ya çok sıkıldım bende hep diyet bırak tekrar dön yoruldum heeee bu son olsun

vallaa yaa öle yapayım bari toplamda 100 msj gerekiyor benimde az kaldı :) son msj lar heralde

zaten ben bu elmaya pazartesiye kadar anca dayanırım sonra başlıyorum bir haftada 10 kilo diyetine :) dışarı bile çıkmıyorum bişey yerim korkusuna yaaa :)

benim bu elmada spor yapasım da gelmiyo ki açım yaa elimi kaldırmak zor geliyo :)) ama diyetteyken ya yanındakilerde diyette olacak yada yalnız olacaksın :) bende ikiside yok malesef :/

zaten ben bu elmaya pazartesiye kadar anca dayanırım sonra başlıyorum bir haftada 10 kilo diyetine :) dışarı bile çıkmıyorum bişey yerim korkusuna yaaa :)

öle öle bende bakayım duruma göre yarın toplarsam elmayla devam edeyim pazartesi ona göre karar veririz ama ben spora hala başlayamadım yaaa bir an önce başlamam gerek :/

öle öle bende bakayım duruma göre yarın toplarsam elmayla devam edeyim pazartesi ona göre karar veririz ama ben spora hala başlayamadım yaaa bir an önce başlamam gerek :/

valla ben bugün fazla elmada yiyemedim sporda yapamadım ölee oturuyorum koltukta hiçbişi yapasım yoktu

yaa deneme için yolladım hala sayı dolmamaış göründüğü için mesaj yollandı bidaha yollayım dedim bu sefer de 10 dk da bir 1 mesaj yollayabilirisniz diyor ne iş anlamadım :)

dilay nerelerdesin görünmüyorsun bugün nasıl gidiyor diyet ??

günaydın kızllarrrr
dün ne yaptıgımı anlatmaya gönlüm razı olmuyo dişim ağrıyodu ve ben de bozdum bı anlık sinirle..sanki böyle bi lüksüm varmış gibi..
ve bu elma diyeti sinir bozucu ayşe senin de dediğin gibi akşamları elma kemirmek offff ve evdeki herkes hapur hupur goturuyo yemekleri.. ya aslında kızlar sey dıyorum lahana corbası dıye bı dıyet varmıs nasıl verdırıyor pek bılmıyorum ama ona mı baslasam kı en azından doymasam da tok hıssederım.. öğün öğün yerim elma da öyle olmuyor sanki hiçbir şey yememişim gibi.. off off sz naptınız devam ediyosunuzdur ınsallah :) ayrıca kilomda hemen fırtlamıs 114.8 olmuş

oyyy oyyy talebe neden bozdun demiyorum bende gribal bir sıkıntı yaşadığımdan 2 gün yapamadım dün ve bugün ama yarın tekrar devam edeceği lahana çorbasını biliyorum denemiştim ama sonuçlandıramadım ben troid hastasıyım doktor lahana gurubundan haftada bir tavsiye ederken sen gidip hergün çorbasını mı içeceksin deyince yarım kalmıştı sağlık sıkıntın yoksa dene canım üzülme olur öle kaçamaklar sen hemen toparlamaya başla sen dün uğramayınca dedim gitti bu kız diye düşündüm :)
canım kusura bakma ama bizim kilolarımız çok fazla seni üzmek istemem ama bir an önce bir yerden başlamak 3 -5 ne verirsek kardır lütfen sende senin için en uygun diyete karar ver ve bizimle devam et illa üçümüzde aynı diyeti yapacağız diye bir kaide yok o yüzden burdan destekleriz seni sen yeterki başla güzelim

hahaha :)) desene bugün pek bişi yapmamışız bugün bende bozdum bir günlüğüne yarın yine devam bugün hastane o kadar yoğunduki açlıktan başım döndü bende yedim lahana çorbası diyetini ben troidime rağmen bir hafta yaptım 6 kilo verdim ama yok böle kötü bir çorba yaaa ikinci denememde başladığım gün bitti öğürmekten.. o yüzden sana bırakıyorum canım..ben pazartesiye kadar elma yapıcam pazartesi bir haftada 10 kilo diyetini yapıcam hiç olmazsa 3 öğün var :) kızlar bende yaptım kaçamak siz de yaptınız inşallah başka yapmayız her kaçamak benim moralimi daha çok bozuyo hiç veremicem gibi geliyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…