Aynen öyle canım, asıl değerli olanı iyi abla kardeş olabilmek.Doğru söylüyorsunuz. Bu bütçeyle de ilgili. İki ay once olsa set bile takardim. Ama şimdi çok yüklü bir ev taksidimiz var. O yüzden biraz daha ince eleyip sık dokumam gerekiyor.
Valla benim kardeşim evlenseydi ben bilezik takardım yakışanı o benceArkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Bizde kardeşe takı takılmaz, her şeyi yapılır
Ablamla iki kardeşimize de öyle yaptık
Eşya, çeyiz, giyim, ne ihtiyaç varsa yaptık, kardeşten sakınılmaz bizde
Düğün içinde kuyumcuya birlikte gittik, beğendikleri , takabilecekleri şeyleri seçtiler biri günlük bir set seçti, diğeri de bilezik aldık. İkisinin düğününden sonrada epey bir süre borç ödedik ama olsun kardeş bu, başka kimimiz var ki o kadar yakın
Kız kardeşin dediğin gibi atanmamış o zaman hem o bana ne taktıysa bende ona onu takayım olayı aile içinde olmaz. Erkek kardeşim evlenecek bu yaz o bana ince bir bileklik takmıştı ben nişanda kıza bileklik düğünde de bilezik takıcam. Ayrıca eşim kardeşime bir yarım takacak.
Kardeşinin borcu filan varsa, altını bozacaksa, senin de durumun iyiyse bozulunca değer kaybetmeyen birşey takarsın. Yok eğer bozmayacaksa hatırası olacak olan birşey takarsın. Ben bileklik takmıştım mesela, şimdi de kardeşim hemen her gün onu kullanıyor :)
Ablam ceyrek takmisti evini buyutmustu cok borcluydu. Bir abim ata sltin bir abim de bilesik takmisti.
Bilezik takar yani o ne takarsa taksın bekarmış ve kardeşin yaniArkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?