- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
bilezikten kastınız bu hediyelik bilezikler miama onlar hemencecik kırılıyor onlar kaç gramki. nekadar tutuyor mesela.
ben şahsen şuan kardeşim evlense (şuan durumum müsait) 30gr bilezik çok rahat takarım
Hediyelik bilezik ne ya? Dandik onlar, tel gibi birşey... Onu takacagına takma veya yarım altın tak.
Sonuçta o konu sahibinin küçük kardeşi, ilk atandıgında bir anda öyle ihtiyaclar cıkıyor ki, fazla birşey alamamıs olabilir.
Bileklik takabilirsin yada kolye eğer maddi imkan kısıtlı ise bilezik takılacak diye birşey yok maddi imkan neye el verirse o takılır.Doğru söylüyorsunuz. Bu bütçeyle de ilgili. İki ay once olsa set bile takardim. Ama şimdi çok yüklü bir ev taksidimiz var. O yüzden biraz daha ince eleyip sık dokumam gerekiyor.
Ne çeyreği ne yarımı yahu bilezik tak kolye tak yarım altını fazla yakın olmayan akrabalar takar şaşırdım doğrusu söylediğinizeArkadaşlar yaza kızkardeşimin düğünü var. Ve ben ona düğünde ne takmam gerektiğine karar veremedim o benim dugunumde atanmıştı ve çalışıyordu ve çeyrek altın takmıştı. Ben de öğretmenim çeyrek takmiycam ama yarım altın az mi olur ya da genellikle evli abla ne takar bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Cok tesekkurler insallah simdilik bir sikinti yok tabi ilerde nolur Alah bilir :)ins kiymetiniz biliniyodur.cok fedakarsiniz.herkes yapmiyor artik bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?