(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Bence de vermeyin kıyafet falan.Ya ihtiyacı olan birine verin ya da atın gitsin.

En kötüsü bu. Benim aklıma o kardeşlerle ilgili hiiiç iyi senaryolar gelmiyor.

Bence de vermeyin kıyafet falan.Ya ihtiyacı olan birine verin ya da atın gitsin.

En kötüsü bu. Benim aklıma o kardeşlerle ilgili hiiiç iyi senaryolar gelmiyor.
eşyaları zaten yanmaya hazır carsafların ıcınde sarılı durumda ceyızlerı de dahılll ve taksıdı hala ödenmekte olan laptop u

En çok annen adina üzülüyorum destek ol onun icin kimbilir ne zordur Allah sabır versin.
Hic de canini sikmasin ayaz uzuluyor mu bak yoo gayet elbiselerini de isteyebiliyor böyle bir evlat icin kendi güzel canini hic uzmesin herkes ettigini ceker.

Meraba, hapishanelerde tipine göre izin alıp cıkıp geri gelme var
Ayrıca hapishanede olanlar evlenebiliyor yani ayaz ile o cocuk nikah yapabilir
Ve malum hapishanelere yatak odası uygulaması geldi
Sevgilisi hangi tip cezaevinde kalıyor bilmiyorum ama
O cezaevinde varsa karı-koca da olabilirler
2015 agustos ta cikiyor demissiniz ama iyi halden vs erken cikabilir

İlk birkac sayfayi okudum ama son sayfalari okumadim yeni gelisme olduysa bilmiyorum

O sevgilisinin iki erkek kardesi varmis
Ayaz delirdi mi iki bekar erkegin oldugu eve gidilir mi?

Sizin endiseniz ayaz in canina bir zarar gelmesi
Siddetten yana supheniz olursa polise haber verin
Polise haber vermek icin siddet tehlikesi yeterli diye biliyorum

Ben daha ogrenciyim bildiklerim bunlar
Bi yanlisim var ise affola

merhaba arkadaslar bu sitede derdıme derman acıma ortak oldunuz saolun ayaz eve geri döndü. tabii ki bir takım pazarlıklar oldu sartlar kosuldu ve bunları kabul ettık hata mı ettık bılmıyoruz. ama annemın babamın ve benım kalbım daha dayanamadıı ben kardesımı ıkna edemedım asla dönmeyecegım dedı bana ama bır fırsat bulup sevgılısının annesıyle konusmayı basarabıldım. annesi bana dedıkı kardesını resmıyetle baglamadan bırakmayacagız oglum böyle dıyor dedı. kadınla konustuk kardesın eve döner ama nısan nıkah bırseyler olmalı dedı. annenlerle konus bana haber ver dedı . Ben de anneme anlattım olanları ve annem kadınla buluştu. bu olaylar az önce oldu. 1-2 saat önce yani. Neyse ne konustukları ayrıntısını bılmıyorum ama kardesım su an annemlerle beraber evdeler. kardesımı aldık getırdık ama bır sartla kardesım o cocukla görusecek ve yazın nısan dugun nıkah neyse yapılacaktır yoksa ayaz tekrar gerı kacacak. anlaşma bu. Ne işe yaradı dıyceksınız bu anlasma ewet bır ıse yaramadı belkı ama belkı kardesım zamanla vazgecer dıye beklıycez baska yapılcak bırsey varmı?

Yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum başka. Ayaz yaza kadar anlamazsa evlendikten sonra her türlü anlayacak hatasını. Hayatından birkaç yılına mal olucak o kadar.. Bence daha fazla üzülmeyin siz de onun için. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor. Elinizden geleni yaptınız.

En azından içiniz rahat etmiştir.
Ama merak ettim,annenden özür diledi mi ?
Bir de yaza kadar ne yapacak ? Yine yan gelip yatıp hayallere mi dalacak ?
Keşke siz de işe girme veya eğitimini tamamlama şartı koşsaydınız.

Olacaklar yaza ertelendi yani. Siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız.Bundan sonrası onun işi...

Evden kacmis, istedigini yaptirmis...
Elalemin kadinida kendi annesine kizini geri vermek icin sart kosmus...
Keske biraksaydiniz da hayatin o kadar kolay olmadigini, isteklerin bu yollarla elde edilemeyecegini ogrenseydi...
Bundan sonra en azindan karismayin da kendi tercihlerinin cefasini ceksin...

millet ayakta uyutuyor kardeşini oda akıllı sanıyor kendini. yazık, kendi ailesini ne olduğu belirsiz insanlara karşı zor durumda bırakmış. sizde şart koysadınız öyle 3lere kadar yan gelmek yatmak yok çalış düğün paranı çıkar diye..

Simdi istedigi oldu ya kaprisinden nazindan gecilmez Allah size asil simdi kolaylik ve sabir versin.

Eve geri döndü peki,yaptığı davranış yüzünden annenizden özür diledi mi?

Artık bir işe girmesini ya da bir kursa gitmesini sağlayabilirsiniz. Çevresi değişirse aklı başına gelir belki.

Boylece evlilik dugun masraflarina suzude sizide ortak etmisler :)
Baya zekiymis cocugun ailesi bence
Bence birakin ne zmn nasil yaparlarsa yapsinlar nisan dugun, birde yste masrafmi yapcakdiniz elin hapisteki ogluna
Kardesinizde bir isegirsin calissin bakalim kolaymiymis evlenmek

haklısınız yorumunuz ıcın tesekkürler

özur mu hayır dılemedı görusmeye o gelmedıkı önce sevgılısının annesı geldı kardeslerı geldı. annemle anlaşmayı yaptılar. kardesımıde arayıp bugun eve dönuyorsun dedıler bız böyle karar verdık dedıler ve kardesım onların sözunu dınledı mecburen gerı döndu.

haklısın dıycek bırsey yok elalemın kadınına karsı boynumuzu bukuk bıraktı. Allah kımseyı bu duruma dusurmesin.

öyle bir sart kosamadık durum kritikti yanı pzt. nıkah kıymayı cezaevınde evlenmeyı dusunuyordu o yuzden durumlar böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…