- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Bence kıyafetlerini vermeyin, o minnet edeceği tarafı seçmiş bırakın onlar alsın gelinlerine silbaştan her şeyi. Sizi beğenmiyordu madem, madem annesine el kaldırdı o zaman sizden bir çöp dahi alamasın.
Ayazın konularını takip ettim. Başından beri böyle bir şey olacağı belliydi maalesef. Ayaz bizimle dertleşmekten ziyade, kendi kendine sesli düşünüyor gibiydi. Şu anda da kaderini yaşıyor, siz ne yaparsanız yapın gidişatı çok değiştiremeyecek gibi görünüyorsunuz. Gerçekleri yaşayarak algılayacak anlaşılan. Dua edelim de en az hasarla atlatsın. Size tek tavsiyem iletişiminizi koparmayın, zira korkutmak istemem sizi daha fazla ama o gittiği evde 2 de erkek yaşıyor. Çok daha zor durumlara düşüp yardımınıza ihtiyacı olabilir Allah korusun. Allah da size sabır versin.
eşyaları zaten yanmaya hazır carsafların ıcınde sarılı durumda ceyızlerı de dahılll ve taksıdı hala ödenmekte olan laptop uBence de vermeyin kıyafet falan.Ya ihtiyacı olan birine verin ya da atın gitsin.
En kötüsü bu.Benim aklıma o kardeşlerle ilgili hiiiç iyi senaryolar gelmiyor.
merhaba arkadaslar bu sitede derdıme derman acıma ortak oldunuz saolun ayaz eve geri döndü. tabii ki bir takım pazarlıklar oldu sartlar kosuldu ve bunları kabul ettık hata mı ettık bılmıyoruz. ama annemın babamın ve benım kalbım daha dayanamadıı ben kardesımı ıkna edemedım asla dönmeyecegım dedı bana ama bır fırsat bulup sevgılısının annesıyle konusmayı basarabıldım. annesi bana dedıkı kardesını resmıyetle baglamadan bırakmayacagız oglum böyle dıyor dedı. kadınla konustuk kardesın eve döner ama nısan nıkah bırseyler olmalı dedı. annenlerle konus bana haber ver dedı . Ben de anneme anlattım olanları ve annem kadınla buluştu. bu olaylar az önce oldu. 1-2 saat önce yani. Neyse ne konustukları ayrıntısını bılmıyorum ama kardesım su an annemlerle beraber evdeler. kardesımı aldık getırdık ama bır sartla kardesım o cocukla görusecek ve yazın nısan dugun nıkah neyse yapılacaktır yoksa ayaz tekrar gerı kacacak. anlaşma bu. Ne işe yaradı dıyceksınız bu anlasma ewet bır ıse yaramadı belkı ama belkı kardesım zamanla vazgecer dıye beklıycez baska yapılcak bırsey varmı?
merhaba arkadaslar bu sitede derdıme derman acıma ortak oldunuz saolun ayaz eve geri döndü. tabii ki bir takım pazarlıklar oldu sartlar kosuldu ve bunları kabul ettık hata mı ettık bılmıyoruz. ama annemın babamın ve benım kalbım daha dayanamadıı ben kardesımı ıkna edemedım asla dönmeyecegım dedı bana ama bır fırsat bulup sevgılısının annesıyle konusmayı basarabıldım. annesi bana dedıkı kardesını resmıyetle baglamadan bırakmayacagız oglum böyle dıyor dedı. kadınla konustuk kardesın eve döner ama nısan nıkah bırseyler olmalı dedı. annenlerle konus bana haber ver dedı . Ben de anneme anlattım olanları ve annem kadınla buluştu. bu olaylar az önce oldu. 1-2 saat önce yani. Neyse ne konustukları ayrıntısını bılmıyorum ama kardesım su an annemlerle beraber evdeler. kardesımı aldık getırdık ama bır sartla kardesım o cocukla görusecek ve yazın nısan dugun nıkah neyse yapılacaktır yoksa ayaz tekrar gerı kacacak. anlaşma bu. Ne işe yaradı dıyceksınız bu anlasma ewet bır ıse yaramadı belkı ama belkı kardesım zamanla vazgecer dıye beklıycez baska yapılcak bırsey varmı?
Yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum başka. Ayaz yaza kadar anlamazsa evlendikten sonra her türlü anlayacak hatasını. Hayatından birkaç yılına mal olucak o kadar.. Bence daha fazla üzülmeyin siz de onun için. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor. Elinizden geleni yaptınız.
En azından içiniz rahat etmiştir.
Ama merak ettim,annenden özür diledi mi ?
Bir de yaza kadar ne yapacak ? Yine yan gelip yatıp hayallere mi dalacak ?
Keşke siz de işe girme veya eğitimini tamamlama şartı koşsaydınız.
Evden kacmis, istedigini yaptirmis...
Elalemin kadinida kendi annesine kizini geri vermek icin sart kosmus...
Keske biraksaydiniz da hayatin o kadar kolay olmadigini, isteklerin bu yollarla elde edilemeyecegini ogrenseydi...
Bundan sonra en azindan karismayin da kendi tercihlerinin cefasini ceksin...
millet ayakta uyutuyor kardeşini oda akıllı sanıyor kendini. yazık, kendi ailesini ne olduğu belirsiz insanlara karşı zor durumda bırakmış. sizde şart koysadınız öyle 3lere kadar yan gelmek yatmak yok çalış düğün paranı çıkar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?