(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

cok sevındım ıyı bır haber hem senın ıcın hemde bızım ıcın cözum olabılır

kardeşin psikolog bana normalsin dedi diye yalan söylemiş olabilir mi?
ayrıca kardeşim muhtemelen okb ve muhtemelen kişilik bozulukluğu da var
acilen psikiyatriye götürün
psikolog değil
yok malesef yalan söylemıyor ıkıncı görusmelerınde annemı de caagırmıs doktor bırakın yasayarak ögrenmelı bazı seylerı demıs. siz ona hıcbırsey yaptıramazsınız. kızınızın kararları bunlar demıs. hatta bu sıtenın adresı verıldı doktor sanırım bu sıtedekı yazılanları da bıldıgı halde sızın benım ve kardesımın yorumlarını gördugu halde bu kanıya varan bır bayan burdan da ona cok selam söylemek ısterım o dıplomayı nerden aldıgınıda cok merak ettım cıdden.

aynen ınternetten arastırdım sımdı bazı seylerı sayarak yapmak el yıkama bunlar hep hastalıgın belırtılerıymıs.

Son düzenleme:
Valla onca hengameden sonra evde nasıl tavırları şu anda çok merak diyorum bu kızın.
Evlerden ırak böylesi.Allah size ve ailenize sabır versin.

Kardeşinin eve dönmesine sizin adınıza sevindim.
Ancak,keşke bıraksaydınız en azından bir hafta onbeş gün bir görseydi o aileyi,o yaşantıyı.
Bunu yaşayacaktı ve bazı gerçekler kafasına dank edecekti.Belki de daha uzun kalmalıydı bile.
Ama şu an hem suçlu ,hem güçlü pozisyonunda,üstelik hiçbir ders almadan geri gelmiş evine.
Acımasız yorum yapmak istemem,kardeşinin bazı psikiyatrik sorunları olduğu da açık ancak
akli melekelerini kaybetmiş te değil sonuçta.Yaptıklarının çoğunu bilinçli yaptığını düşünüyorum.
O evde kaç gün barındıracaklardı onu bi görseydi,onu bekleyen geleceğini bir görseydi bu ona
bir tokat olacaktı.
Siz acele ederek bu deneyimi yaşamasına engel oldunuz.
Şu an hala ulaşılmaz romantik aşkı aynı halini muhafaza ediyor aklında.Hayal aleminde uçmaya devam edecek ne yazık ki.
O çocuk hapisten çıktığında da aynı şekilde koşarak gidecektir ona.
Annesine el kaldıran birini de hoş göremiyorum maleseffff.
Zarar görmesin diye yapıyorsunuz anlıyorum ama kardeşin eninde sonunda bir zarar görecek ama az ,ama çok.
Fakat kesinlikle zoru,acıyı yaşayacak ki anlayacak yaptığı hatayı.Hayatını harcamadan akıllanacağını düşünmüyorum...

kendi düşen ağlamaz.ne hali varsa görsün.siz yapacagınızı yaptınız

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

siz feci şımartmışsınız bu kızı. evden kaçıyor anneyi dövüyor sevgilisiyle geziyor keyif yapıyor,işi bitince geliyor siz eve alıyorsunuz birde şartlar koyuyor,siz hepsine evet diyorsunuz. anneye el kaldıran bu kız birde istediği şartlarıı alıp keyfine bakıyor.
ohh ne ala ne ala.
iyiki kardeşim olmamış benim. ben böyle olamazdım sanırım.

Valla onca hengameden sonra evde nasıl tavırları şu anda çok merak diyorum bu kızın.
Evlerden ırak böylesi.Allah size ve ailenize sabır versin.
tavırlarımı nasıl hiçbirsey olmamıs gibi aynı dewammmmmmmm.amin peygamber sabrı versin Allah

kapalı cezaevinden açık cezaevine geçişte böyle izinler olabiliyor yoksa kapalıdayken kimseye izin verilmez

Benimde konum vardı kardeşim kaçtı geri aldık nişan yapıcaz dedik annem vermek istemedi kardeşim vermiyceğini anlayınca kaçtı tekrar 18 yaşındaydı 19 da anne oldu şimdi çok pişman keşke evleenmeseydim diyo keşke kardeşimle konuşabilse ayaz

Eve gelmis demekki orda rahat degildi onun beyni farkli calisiyor hala cozemediniz uzuldum size olumu gosterip sitmaya razi ediyor resmen parasini kesin harclik vermeyin o size evden kacarim diye herseyi yaptirabildiginin farkinda sizde ona blof yapin kacicam dediginde tutun kolundan koyun kapi onune 1 saat sonra eve geri gelir karsi taraf resmiyet falan demis yalan bunlar kadin birde ayazimi besleyecek onlar kurnaz nasilsa aile istiyor diye sepetlemisler size bakin gorun dugun yapicaz diye herseyi sizden talep edecekler

harclık vermeye de gerek yok zaten ne okul ne iş var sonucta butun gun evde oturuyor. kapının önüne de koysan gıdıyor. zaten zorlamayla gerı döndu sartlar kabul oldugu ıcın gerı geldı. cocuk 1 haftalıgına hapisten cıkacak söz kesılcek aile arasında zaten sözune de gıtmeyeceğim. ben farklı sehırdeyım.

Parasi yoksa bu kiz hapisaneye neyle gidiyor otostop cekerek mi zorlamayin benim kardesim anami dovecek gidip ayaklarina kapanicam bulmus sizin zayif yonunuzu parmaginda oynatiyor iste

Ben bişey anlamadım
Asker bile bu kadar kolay izin alamıyo
Bu çocuk hapiste, paşalar gibi birgün çıkıyo ayazla dolaşıyo sonra giriyo geri ve tekrar sözlencez diye 1 hafta daha izin alıyo ne güzel iş

Nasil bir hapishaneymis bu. Ozel durumlar disinda bu kadar rahatlik olmasi ilginc. Insanin girip cikasi geliyor.

Son düzenleme:

Çok erken pes etmişsiniz
Ok yaydan çıkmış çocuğun ailesine kadar sığınmışken dişinizi sıkmanız lazımdı
Hayır bunlar evlense bile kadın yarın birgün Ayaz'ın başına kakar bunları
Elle tutulur hiç bi yanı yok, Ayaz size blöf yaptı işe de yaradı

Ben en başından beri tam olarak anlamadım konuyu. Çok mu çelişkiler var ben mi çözemiyorum. Yani bilmesek neyse de rektörler, genel kurmay başkanları bile bin türlü hastalıkla uğraşıyor da kafasına göre çıkamıyor. Hatta yakınlarını kaybediyorlar da izin alamıyorlar cenazeye katılmak için. Bu Zat-ı Muhterem kız arkadaşıyla buluşmak için nasıl bu kadar rahat çıkmış o hücreden?

Çok ilginç. Ayaz eve dönecek diye hapishane suçu sabit olan birini 1 haftalığına salıverecek.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz, Tazmanya falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…