Allah ayazın sonunu hayır etsin
Depresyon ilacı benim okb mi baya azalttı
Sevgilime aşırı takıntılıydım aldatsa, dövse ayrılamam derdim içimden
(Tabi öyle şeyler olmadı)
Simdi öyle değilim, halen seviyorum, beraberiz ama takıntılı değilim
Psikiyatr-psikologa beraberdi gittigim klinikte
İyi çözdüler beni
Ben de kendimi tanıdım
cok sevındım ıyı bır haber hem senın ıcın hemde bızım ıcın cözum olabılır
yok malesef yalan söylemıyor ıkıncı görusmelerınde annemı de caagırmıs doktor bırakın yasayarak ögrenmelı bazı seylerı demıs. siz ona hıcbırsey yaptıramazsınız. kızınızın kararları bunlar demıs. hatta bu sıtenın adresı verıldı doktor sanırım bu sıtedekı yazılanları da bıldıgı halde sızın benım ve kardesımın yorumlarını gördugu halde bu kanıya varan bır bayan burdan da ona cok selam söylemek ısterım o dıplomayı nerden aldıgınıda cok merak ettım cıdden.kardeşin psikolog bana normalsin dedi diye yalan söylemiş olabilir mi?
ayrıca kardeşim muhtemelen okb ve muhtemelen kişilik bozulukluğu da var
acilen psikiyatriye götürün
psikolog değil
Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
siz feci şımartmışsınız bu kızı. evden kaçıyor anneyi dövüyor sevgilisiyle geziyor keyif yapıyor,işi bitince geliyor siz eve alıyorsunuz birde şartlar koyuyor,siz hepsine evet diyorsunuz. anneye el kaldıran bu kız birde istediği şartlarıı alıp keyfine bakıyor.merhaba arkadaslar bu sitede derdıme derman acıma ortak oldunuz saolun ayaz eve geri döndü. tabii ki bir takım pazarlıklar oldu sartlar kosuldu ve bunları kabul ettık hata mı ettık bılmıyoruz. ama annemın babamın ve benım kalbım daha dayanamadıı ben kardesımı ıkna edemedım asla dönmeyecegım dedı bana ama bır fırsat bulup sevgılısının annesıyle konusmayı basarabıldım. annesi bana dedıkı kardesını resmıyetle baglamadan bırakmayacagız oglum böyle dıyor dedı. kadınla konustuk kardesın eve döner ama nısan nıkah bırseyler olmalı dedı. annenlerle konus bana haber ver dedı . Ben de anneme anlattım olanları ve annem kadınla buluştu. bu olaylar az önce oldu. 1-2 saat önce yani. Neyse ne konustukları ayrıntısını bılmıyorum ama kardesım su an annemlerle beraber evdeler. kardesımı aldık getırdık ama bır sartla kardesım o cocukla görusecek ve yazın nısan dugun nıkah neyse yapılacaktır yoksa ayaz tekrar gerı kacacak. anlaşma bu. Ne işe yaradı dıyceksınız bu anlasma ewet bır ıse yaramadı belkı ama belkı kardesım zamanla vazgecer dıye beklıycez baska yapılcak bırsey varmı?
tavırlarımı nasıl hiçbirsey olmamıs gibi aynı dewammmmmmmm.amin peygamber sabrı versin AllahValla onca hengameden sonra evde nasıl tavırları şu anda çok merak diyorum bu kızın.
Evlerden ırak böylesi.Allah size ve ailenize sabır versin.
Attığınız özel mesaj üzerine konuyu okudum baştan sona tüm yorumları ile birlikte.
Öncelikle çocuğun hapisten izin aldığını kesin olarak biliyor musunuz? Belki de ayazın uydurmaları bunlar. Hapisten izin almak diye bir şey olur mu bu yahu? Bence bu işte de bir iş var. Şu an kardeşinizin nerede olduğuna emin misiniz? Sevgilisi hapisten kaçabilmiş olabilir mi? Beraber kaçmışlardır belki? Bilmiyorum aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ama burada da bir entrika dönüyor.
Ayrıca anneme sesini yükseltmiş dahi olsa kardeşimi affetmem kaldı ki annemin saçını başını yolan kardeşi direkt reddederim ben. Söylediğim kadar kolay ve basit olmadığını biliyorum. Ama bu böyle. Hiçbir şekilde düşmeyin peşine. Ama uzaktan haberlerini alabileceğiniz şekilde takip edin. Sadece belli etmeyin, hiç müdahale etmeyin.
Eve gelmis demekki orda rahat degildi onun beyni farkli calisiyor hala cozemediniz uzuldum size olumu gosterip sitmaya razi ediyor resmen parasini kesin harclik vermeyin o size evden kacarim diye herseyi yaptirabildiginin farkinda sizde ona blof yapin kacicam dediginde tutun kolundan koyun kapi onune 1 saat sonra eve geri gelir karsi taraf resmiyet falan demis yalan bunlar kadin birde ayazimi besleyecek onlar kurnaz nasilsa aile istiyor diye sepetlemisler size bakin gorun dugun yapicaz diye herseyi sizden talep edecekler
harclık vermeye de gerek yok zaten ne okul ne iş var sonucta butun gun evde oturuyor. kapının önüne de koysan gıdıyor. zaten zorlamayla gerı döndu sartlar kabul oldugu ıcın gerı geldı. cocuk 1 haftalıgına hapisten cıkacak söz kesılcek aile arasında zaten sözune de gıtmeyeceğim. ben farklı sehırdeyım.
harclık vermeye de gerek yok zaten ne okul ne iş var sonucta butun gun evde oturuyor. kapının önüne de koysan gıdıyor. zaten zorlamayla gerı döndu sartlar kabul oldugu ıcın gerı geldı. cocuk 1 haftalıgına hapisten cıkacak söz kesılcek aile arasında zaten sözune de gıtmeyeceğim. ben farklı sehırdeyım.
merhaba arkadaslar bu sitede derdıme derman acıma ortak oldunuz saolun ayaz eve geri döndü. tabii ki bir takım pazarlıklar oldu sartlar kosuldu ve bunları kabul ettık hata mı ettık bılmıyoruz. ama annemın babamın ve benım kalbım daha dayanamadıı ben kardesımı ıkna edemedım asla dönmeyecegım dedı bana ama bır fırsat bulup sevgılısının annesıyle konusmayı basarabıldım. annesi bana dedıkı kardesını resmıyetle baglamadan bırakmayacagız oglum böyle dıyor dedı. kadınla konustuk kardesın eve döner ama nısan nıkah bırseyler olmalı dedı. annenlerle konus bana haber ver dedı . Ben de anneme anlattım olanları ve annem kadınla buluştu. bu olaylar az önce oldu. 1-2 saat önce yani. Neyse ne konustukları ayrıntısını bılmıyorum ama kardesım su an annemlerle beraber evdeler. kardesımı aldık getırdık ama bır sartla kardesım o cocukla görusecek ve yazın nısan dugun nıkah neyse yapılacaktır yoksa ayaz tekrar gerı kacacak. anlaşma bu. Ne işe yaradı dıyceksınız bu anlasma ewet bır ıse yaramadı belkı ama belkı kardesım zamanla vazgecer dıye beklıycez baska yapılcak bırsey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?