Güvendiğim bir arkadaşım benim bu yazımı görünce gerçek olduğuna dair mesaj attı . O öyle diyorsa öyledir canım. Ama yalan yok ilk okuduğumda acaba olmuştum . Ama yanılmışız demek ki
özele gelin o zaman farklı sosyal paylasım sıtelerinden ekliyim konuşslımm yılların paylaşımları düğün fotolarım vb var artı 3-5gun ay yıl sonrada beni aynı adreste nasılsa görecegınızden dolayı inanmama gibi bır durum kalmamış olurayrıca facedekı arkadaslarımafa bayılcaksınız ilkokullarda ögretmnlık yaptıgım için bircok ergen paylasımlarına maruz kalmanız gerekebılır.Yalnız değilsin bu düşüncende.Önceki konuda da bu hisse kapılmıştım.Şimdide aynı şeyi düşünüyorken senin yazını gördüm.
O his hep var bende
Hep bu 2.üyelikler bizi bu hale getirdi
Hep bu 2.üyelikler bizi bu hale getirdi
özele gelin o zaman farklı sosyal paylasım sıtelerinden ekliyim konuşslımm yılların paylaşımları düğün fotolarım vb var artı 3-5gun ay yıl sonrada beni aynı adreste nasılsa görecegınızden dolayı inanmama gibi bır durum kalmamış olurayrıca facedekı arkadaslarımafa bayılcaksınız ilkokullarda ögretmnlık yaptıgım için bircok ergen paylasımlarına maruz kalmanız gerekebılır.
Aynen yaa valla. Güvensizleştik. Bi de konu içeriği gereği öyle üzüntülü şeyler yalan olsun istediğimiz için de inanmak istemiyoruz herhalde
Bunu diyecektim bende düşüncelerimi sende okuyorum bugünKonu o kadar vahim ki insan y alan olsun diyor.
aynen ya bu kadinin bence baska planlari var kiza dairr yoksa hangi akli basinda kv kizin ailesini arayip kiz 18 yasasin soke soke alicaz derki ortada oglu bile yok henuz hapisstee ayazin kimden bu kadar arka bulup evden kactigi anlasiliyo
hepsi oldu aynen hatta bugun banyoya kilitlendi olaylar cıktı polis geldi götürdü sonra da polis bu kızı zorla eve kapatanazsnz dedi ve kardesim karakoldan cıkıp o cıcugun yanına gıttı ve dönmedi dönmeyecegım dedı zaten tel.de deBen anlayamadim,bu ayaz in babası var degilmi?Yani asla ama asla dayak şiddet onaylamiyorum ama bazen arkadasin da dediği gibi dayak cennetten çıkma sözüne katılıyorum,ne demek anneye el kaldırmak yahu,tövbe yarabbim,(buyukkonusmimde)bituaf oldum ben.
Babası ona iyibi kukreseydi keske,ne bilim hic mi çekindiği biri yoktu,biz babamizdan abimizden dayimizdan buyukbabamizdan cekiniriz,ha biokadarda samimiyiz güler oynarız herşeye karistirmayiz ama böyle bir durumda heralde herkesin tepkisini görürdük,ailemden dayak yemedim ama bir bakislarindan bile çekinirim,korkarım..
Belki şimdi bana kizacaksiniz arkadaslar yorumlarin hepsini okuyamadım ama ne bilim biodaya kapatsaydiniz,veya dış kapiyi sürekli kapalı tutsaydiniz anahtarı alsaydiniz,kendi çapında cildirmaya başlayınca annesi babası evde kim varsa öyle delirilmez böyle delirilir deyip kirsaydiniz bacaklarini(mecazi)
O çocuğu hapis dışında gordunuzmu hiç yuzyuze,ailesini vs.onları sıkıştırdinizmi sen kimin kızını reşit olunca sokesoke alıyorsun cigerini sokerim deyip kim kimi sokuyor gösterdiniz mi?
oglu hapisteyken kizi 18yasina gelince alip ne yapacakmis acaba bu kadin allah korusun kizin basina kotu seyler getirmesinler hic ses cikmadimi bi saate kadar seni arayacakti kardesin aramadimi
evet oldugunu bizde düşündük var denılıyor hatta ama burda anlatmk istemedımSizi korkutmak istemem ama büyü de yapmis olabilirler. Benim bi arkadasin ablasina yapmislardi istemedigi birini birden istemeye basladi gözü o cocuktan baskasini gõrmedi ve ailesine karsi geldi..ailesi böyle seylere inandiklari icin hemen müdahe ettiler.
Sizi korkutmak istemem ama büyü de yapmis olabilirler. Benim bi arkadasin ablasina yapmislardi istemedigi birini birden istemeye basladi gözü o cocuktan baskasini gõrmedi ve ailesine karsi geldi..ailesi böyle seylere inandiklari icin hemen müdahe ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?