(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Güvendiğim bir arkadaşım benim bu yazımı görünce gerçek olduğuna dair mesaj attı . O öyle diyorsa öyledir canım. Ama yalan yok ilk okuduğumda acaba olmuştum . Ama yanılmışız demek ki

Hep bu 2.üyelikler bizi bu hale getirdi

Yalnız değilsin bu düşüncende.Önceki konuda da bu hisse kapılmıştım.Şimdide aynı şeyi düşünüyorken senin yazını gördüm.

O his hep var bende
özele gelin o zaman farklı sosyal paylasım sıtelerinden ekliyim konuşslımm yılların paylaşımları düğün fotolarım vb var artı 3-5gun ay yıl sonrada beni aynı adreste nasılsa görecegınızden dolayı inanmama gibi bır durum kalmamış olurayrıca facedekı arkadaslarımafa bayılcaksınız ilkokullarda ögretmnlık yaptıgım için bircok ergen paylasımlarına maruz kalmanız gerekebılır.

Buna gerek yok zaten buradan bir arkadaşta sizinle irtibattaymış bunu bilmiyordum ben.

Aynen yaa valla. Güvensizleştik. Bi de konu içeriği gereği öyle üzüntülü şeyler yalan olsun istediğimiz için de inanmak istemiyoruz herhalde

Bunu diyecektim bende düşüncelerimi sende okuyorum bugün Konu o kadar vahim ki insan yalan olsun diyor.

Ben anlayamadim,bu ayaz in babası var degilmi?Yani asla ama asla dayak şiddet onaylamiyorum ama bazen arkadasin da dediği gibi dayak cennetten çıkma sözüne katılıyorum,ne demek anneye el kaldırmak yahu,tövbe yarabbim,(buyukkonusmimde)bituaf oldum ben.
Babası ona iyibi kukreseydi keske,ne bilim hic mi çekindiği biri yoktu,biz babamizdan abimizden dayimizdan buyukbabamizdan cekiniriz,ha biokadarda samimiyiz güler oynarız herşeye karistirmayiz ama böyle bir durumda heralde herkesin tepkisini görürdük,ailemden dayak yemedim ama bir bakislarindan bile çekinirim,korkarım..
Belki şimdi bana kizacaksiniz arkadaslar yorumlarin hepsini okuyamadım ama ne bilim biodaya kapatsaydiniz,veya dış kapiyi sürekli kapalı tutsaydiniz anahtarı alsaydiniz,kendi çapında cildirmaya başlayınca annesi babası evde kim varsa öyle delirilmez böyle delirilir deyip kirsaydiniz bacaklarini(mecazi)
O çocuğu hapis dışında gordunuzmu hiç yuzyuze,ailesini vs.onları sıkıştırdinizmi sen kimin kızını reşit olunca sokesoke alıyorsun cigerini sokerim deyip kim kimi sokuyor gösterdiniz mi?

Her yolu denemissiniz sanırım , özür dilerim bian kendimi kaptirdim,Allah yardımcınız olsun.

Bunu diyecektim bende düşüncelerimi sende okuyorum bugün Konu o kadar vahim ki insan y alan olsun diyor.

Tercüman ım bugün sana :)

Ela Hanım konuya yorum yapmak isterim o zaman, bence bırakın ayazı artık. Gitmek isteyenin önünde dağ bile duramaz. Yaktı geleceğini. . .

Kardeşinizin böyle yapacağı belliydi zaten, hatta ben ailenize ve size daha fazla zarar vermesinden korkuyordum. Üzgünüm ama kardeşiniz reşit, polisin bile yapabileceği bir şey yok bu durumda. Zorla alıkoyma gibi bir durum yok, maalesef yapabileceğiniz bir şey de yok.

Normalde istemem bunu ama kardeşinizin bunları yaşayıp görmesi gerekiyor. Aklının başına gelmesi için geleceğini, kendini mahvetmesi gerekiyor. Siz istediğiniz kadar çözüm arayın, o yine bildiğini okuyacaktır. Pişman olacağı kesin ama ne zaman olur bilemem.

Bu arada geçmiş olsun, umarım annenizin ciddi bir şeyi yoktur.

çok üzüldüm cok zor bir durum aslında annenize vurduğuna ınanmak ıstemıyorum acaba kızı madde bağımlısı fılanmı yaptılarda dediklerini yapıyo sizin haberiniz yoktur belki bi ihtimal olabilirmi bu.

Sizi korkutmak istemem ama büyü de yapmis olabilirler. Benim bi arkadasin ablasina yapmislardi istemedigi birini birden istemeye basladi gözü o cocuktan baskasini gõrmedi ve ailesine karsi geldi..ailesi böyle seylere inandiklari icin hemen müdahe ettiler.

Son düzenleme:
hepsi oldu aynen hatta bugun banyoya kilitlendi olaylar cıktı polis geldi götürdü sonra da polis bu kızı zorla eve kapatanazsnz dedi ve kardesim karakoldan cıkıp o cıcugun yanına gıttı ve dönmedi dönmeyecegım dedı zaten tel.de de

oglu hapisteyken kizi 18yasina gelince alip ne yapacakmis acaba bu kadin allah korusun kizin basina kotu seyler getirmesinler hic ses cikmadimi bi saate kadar seni arayacakti kardesin aramadimi

Korkulan senaryo bu zaten.
Ancak bu başına gelince müdahale edilebilir, şu an yapılacak hiç bişey yok. Kendi rızasıyla orada.

evet oldugunu bizde düşündük var denılıyor hatta ama burda anlatmk istemedım

Yazık ya...

Gencecik kız, hayatı kararacak. Ne güzel mis gibi yuvası, onu seven, sahip çıkan bir ailesi var. Kıymet bilmiyor..
Ne yapacak şimdi oraya gidip. Elin kadınına, onun oğullarına hizmet edecek. Hiç bir şekilde rahat edemicek orada. En basitinden özel işlerini bile rahatça halledemeyecek. Ağda, banyo vs..

Öbür konularını da biliyorum, yazmadım hiç ama takip ediyordum. Çok inatçı, dediğim dedik, takıntılı birisi ayaz. Yani ben ömrümde böylesini görmedim.
Bir de annesini mi dövmüş, yeni duyuyorum bunu bak. Yazıklar olsun ona. Anneciğe el kalkar mı be! Kusura bakmayın ama nefret ediyorum böylelerinden!

Görürsünüz bakın yarın öbür gün tıpış tıpış gelecek. Annesi yine onu ilk günkü gibi bağrına basacak. Umarım korktuğumuz şey olmaz, baskı, anlaşamama gibi sebeplerden döner umarım...

benımde aklıma ılk bu geldı ınsan efsunlanmıs gbı oluyor

allah yardımcınız olsun çok zor birdurum yapabileceğinz bişey yok gibi duruyor ama insan böyle durmdada eli kolu bağlıda duramıyor inş aklı başına gelir bir an önce de döner eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…