(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

ya benim aklima su geldi babaniz veya ailede korktugu amca dayi abi vs yokmu gidip dayansin kapiya alip gelsin kizi 18 yasinda kiz bi adama kaciyo adam piyasada bile yok hapiste evde kiz icin allah bilir neler dusunen bi kadin ve 2 erkek kardes var hersey bu kadar basitmi ya nerede bu devlet polis o zaman her onune cikan alip kacirsin kizlarimizi eee bisey yapamayiz yasi resit ama akli pskolojisi resit degil onu ne yapicazz ana babasi evde gozu yasli otursun hadi onlarida gecelim bu kiz oradada durmaz yarin oburgun zaten o zaman kime gidecek ayyy gercekten cok bozuldu sinirlerim yaa

Değerli Arkadaşım,

Çok zor... Çok çok zor biliyorum..
Ama evlad emanetini hakkıyla koruduğu halde, evladından eziyet görmüş bir anne, bu aşamada evladını "Kul" sıfatıyla Rabbine emanet etmeli. Yapılacak hiçbir şey yok. Aradığı şeyi bulmak zorunda, anlayıp öğrenmek zorunda bundan sonra.
Başa gelecek olan ne yazık ki gelecek.. Bazı şeyler şer olsa da, sonunda bir hayır vardır. Çok üzüldüm bu asiliği için, ama yapılacak başka bir şey kalmadı. Zorla tutamazsınız. Ne istiyorsa yapacak zaten.
Evlad ve bir kardeş olduğu için içinizde ki tereddütleri, endişeleri inanın çok iyi hissediyorum. Çok kötü şeyler yazmak gelmiyor içimden. Doğru olanın ne olduğunu biliyorum çünkü.. Onu Allah'a emanet edin, kızmadan sinirlenmeden. Siz üzülüp dertlenirseniz, içinizden beddua ederseniz, ayağı daha çok çarşafa dolanacak. Onu seviyorsanız, tam bir teslimiyetle havale değil "emanet" edin. Yaşayacağı ne varsa kaderinde yaşayacak ama umulur ki az zararla dönsün. Yaşadığı iyi kötü herşey, onu bir "İnsan" a dönüştürsün inşallah.

Belki size tuhaf gelebilir yazdıklarım.
Ama bu konu için ancak bunu yazabildim.
Siz daha iyisini bilirsiniz.

eşim var en basta teklif de etii babama gidelim alalım dıye ama düşünüyoruz eve getırsek yıne gıdecek polisler zorla tutamazsınız dıyor zaten olaylar cıktı karakolda elını kolunu sallayarak sevgilisinin yanına gıtmıs yakınlarda arabada beklıyormus sanırım öyle bır durum var. bız evlatlıktan reddetmekten bahsedıyoruz kardesım esyalarımı ne zaman alabılırm dıyor cewabı bu yanı bu dusunebılıyormusunuz aklınız alıyor mu benım artık almıyor cıdden o kadar taslasmıs kı yuregı inanamadım ne esyası ya dedım ne dıyorsun sen zaten hıcbırı senın değil. bu gece dönmezsen senı sılıcez dedım ve dönmedı

ela_34,
kıyafetleri dışında birşey vermeyin ve bir süre irtibatı kesin, yüz bulamasın, biraz burnu sürtsün, istediği zaman gidip istediği zaman gelmeyeceğini öğrensin, kapıyı tekrar çalmanın vura kıra gitmekten daha zor olduğunu anlasın.
Başka türlü öğrenemeyecek hayatı, bir anne olarak bunları yazarken bile hayret ediyorum kendime ama ayaz hiç laftan anlamıyor, burda iyiliği için söylenen herşeye kulak tıkadı, o delikanlıyı görebilmek için annenize yalan söylemesi konusunda ona yardım etmedik diye bize bile tavır yaptı.

özel msjlarınız dolu sanırım yazdıklarım yınede gelır mı bılmıyorum ama ınş.gelır

Annenizin ve sizin ne halde olduğunuzu tahmin dahi edemiyorum... Babanıza içim parçalandı. En büyük problem, Ayaz'ın ailesinden yani sizden zerre korkusu olmaması. Ben de 20 yaşındayım. Ama inanamıyorum tüm bu davranışlara ve cesarete.

aklı basına gelecek , gelecek ama cok gec olmadan gelse barı

aynı olaylar 4 yıl önce bizimde başımıza geldi. gitsin ve akıllansın çok şükür zorda olsa atlattık biz o günleri. şimdi benım kardeşim tekrar evlendi ve Rabbım agızlarının tadını bozmasın onlarda mutlu bızde cok mutluyuz. siz ne kadar dıretırsenız dıretın yapacagını yapacak.

Bence kıyafetlerini vermeyin, o minnet edeceği tarafı seçmiş bırakın onlar alsın gelinlerine silbaştan her şeyi. Sizi beğenmiyordu madem, madem annesine el kaldırdı o zaman sizden bir çöp dahi alamasın.

Anne-baba için ne kadar zor durum, tahmin etmek bile güç.
Ama yapacak bir şey yok ayaz için, kendi yaşamadan anlamayacak neye bulaştığını.

Tabii ki kılına zarar gelmesini istemezsiniz, koruma güdünüzü bastıramazsınız.
Bu güne kadar yaptıklarınız işe yaramadığına göre akışa bırakmaktan başka çare görünmüyor.

Öyle bir aile ayaz'ı el üstünde tutacak değil.
Çocuğun hapisten çıkmasına da çok var diyorsunuz.
Baba evinde yeterince sefa sürmüş, biraz da cefa çeksin.

Ayaz psikolojik, belki de fiziksel zarar görecek.
Kimse istemez ailesinden biri bu duruma düşsün, umarım o da düşmez.
Bunları yaşarsa da kendi ektiğini biçiyor olacak, ne yazık ki hak etmiş olacak.

Vermeyin kiyafetlerini gitsin kayinvalidesi alsin ona hatta baskasina verin donerse gordugunde bidaha beyninden vurulmusa donsun de iyice anlasin ceksin cezasını.

Ayazın konularını takip ettim. Başından beri böyle bir şey olacağı belliydi maalesef. Ayaz bizimle dertleşmekten ziyade, kendi kendine sesli düşünüyor gibiydi. Şu anda da kaderini yaşıyor, siz ne yaparsanız yapın gidişatı çok değiştiremeyecek gibi görünüyorsunuz. Gerçekleri yaşayarak algılayacak anlaşılan. Dua edelim de en az hasarla atlatsın. Size tek tavsiyem iletişiminizi koparmayın, zira korkutmak istemem sizi daha fazla ama o gittiği evde 2 de erkek yaşıyor. Çok daha zor durumlara düşüp yardımınıza ihtiyacı olabilir Allah korusun. Allah da size sabır versin.

Baba katil, oğlu desen ortada. Diğer kardeşlerin ne olduğu belirsiz. Sadece kaynana olsa neyse.. Allah yardım etsin size.

elinizden geleni yapmışsınız. koca kızı zincirleyip tutamazdınız ya. hoş zaten zincirlerden kurtulmanın da bir yolunu bulurdu ayaz...

yaşayıp görecek, vicdanınız rahat olsun söylemesi kolay tabii ama ilgisiz bi aile değilsiniz anlattığınız kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…