eşim var en basta teklif de etii babama gidelim alalım dıye ama düşünüyoruz eve getırsek yıne gıdecek polisler zorla tutamazsınız dıyor zaten olaylar cıktı karakolda elını kolunu sallayarak sevgilisinin yanına gıtmıs yakınlarda arabada beklıyormus sanırım öyle bır durum var. bız evlatlıktan reddetmekten bahsedıyoruz kardesım esyalarımı ne zaman alabılırm dıyor cewabı bu yanı bu dusunebılıyormusunuz aklınız alıyor mu benım artık almıyor cıdden o kadar taslasmıs kı yuregı inanamadım ne esyası ya dedım ne dıyorsun sen zaten hıcbırı senın değil. bu gece dönmezsen senı sılıcez dedım ve dönmedıya benim aklima su geldi babaniz veya ailede korktugu amca dayi abi vs yokmu gidip dayansin kapiya alip gelsin kizi 18 yasinda kiz bi adama kaciyo adam piyasada bile yok hapiste evde kiz icin allah bilir neler dusunen bi kadin ve 2 erkek kardes var hersey bu kadar basitmi ya nerede bu devlet polis o zaman her onune cikan alip kacirsin kizlarimizi eee bisey yapamayiz yasi resit ama akli pskolojisi resit degil onu ne yapicazz ana babasi evde gozu yasli otursun hadi onlarida gecelim bu kiz oradada durmaz yarin oburgun zaten o zaman kime gidecek ayyy gercekten cok bozuldu sinirlerim yaa
eşim var en basta teklif de etii babama gidelim alalım dıye ama düşünüyoruz eve getırsek yıne gıdecek polisler zorla tutamazsınız dıyor zaten olaylar cıktı karakolda elını kolunu sallayarak sevgilisinin yanına gıtmıs yakınlarda arabada beklıyormus sanırım öyle bır durum var. bız evlatlıktan reddetmekten bahsedıyoruz kardesım esyalarımı ne zaman alabılırm dıyor cewabı bu yanı bu dusunebılıyormusunuz aklınız alıyor mu benım artık almıyor cıdden o kadar taslasmıs kı yuregı inanamadım ne esyası ya dedım ne dıyorsun sen zaten hıcbırı senın değil. bu gece dönmezsen senı sılıcez dedım ve dönmedı
ela_34,
kıyafetleri dışında birşey vermeyin ve bir süre irtibatı kesin, yüz bulamasın, biraz burnu sürtsün, istediği zaman gidip istediği zaman gelmeyeceğini öğrensin, kapıyı tekrar çalmanın vura kıra gitmekten daha zor olduğunu anlasın.
Başka türlü öğrenemeyecek hayatı, bir anne olarak bunları yazarken bile hayret ediyorum kendime ama ayaz hiç laftan anlamıyor, burda iyiliği için söylenen herşeye kulak tıkadı, o delikanlıyı görebilmek için annenize yalan söylemesi konusunda ona yardım etmedik diye bize bile tavır yaptı.
evet oldugunu bizde düşündük var denılıyor hatta ama burda anlatmk istemedım
Böyleyse eger ne yapilir bilmiyorum :26:benımde aklıma ılk bu geldı ınsan efsunlanmıs gbı oluyor
Böyleyse eger ne yapilir bilmiyorum :26:
sıze ozelden msj atm bak bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?